Ik wil mijn horloge terug sturen, maar ik krijg met geen mogelijkheid contact met het bedrijf. Verschillende e-mails gestuurd, via het contactformulier geprobeerd. Een nummer wat ik had gevonden geb... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bij de levering zat er geen oplaadkabel bij voor het horloge. Ik heb al gemaild, maar nog geen reactie gekregen.
Na een verkeerde bestelling kon ik alles gelijk terugsturen. Een medewerker heeft persoonlijk kontakt opgenomen via WhatsApp en samen met mij gekeken welke oplader ik dan wel nodig zou hebben. De... もっと見る
Eerder via Bol een Sammit muis besteld maar nu een totaal andere ontvangen niet van het merk Sammit en ook niet die afgebeeld staat in hun webshop
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Slimme stekkers van Sammit met ons eigen logo
We hebben bij Sammit slimme stekkers gekocht als business present voor onze klanten. Gepersonaliseerd met ons logo. Zeer snel geleverd en bij het hele proces meegedacht. Heel blij mee.
Snel en netjes geleverd.
Snel en netjes geleverd.
Goeie service!
Na bestelling nog mail of Ik tevreden was.
Top!
Retourzending wordt niet terugbetaald
Update: n.a.v. Deze review heb ik eindelijk contact gehad en is het geld teruggestort. Wel jammer dat ze hun mail niet lezen.
Ik heb in december een draadloze oplader besteld voor mijn iPhone. De oplader voldeed niet en ik mocht hem terugsturen. Ik ontving netjes een retourlabel en ik heb het teruggestuurd. Ik heb tot op heden het bedrag niet terugontvangen, ondanks herhaaldelijke herinneringen van mijn kant. Dat is dus al bijna 3 maanden gelden.
Eerste keer besteld en zal zeker niet…
Eerste keer besteld en zal zeker niet de laatste keer zijn. Top service
Super bedrijf wat ik zeker zal…
Super bedrijf wat ik zeker zal aanbevelen. Heb je vragen dan worden we ze meteen behandeld. Super ga zo door
Aan te raden
Ik raad de draadloze oplader erg aan. Het product is proper en werkt optimaal. Daarnaast ook erg snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Snelheid van levering
Snelheid van levering: grote klasse. Prijs van het gekochte…redelijk. Handleiding normaal.
Product van goede kwaliteit
Product is van goede kwaliteit en erg gebruiksvriendelijk
Heb mn oplader besteld en kreeg hem de…
Heb mn oplader besteld en kreeg hem de volgende dag al geleverd in een zak met bubbelplastic. Alles was prima en zou er zeker nog een keer bestellen aangezien ik kleine winkels liever support dan de grote jongens zoals amazon 👍
Wat een service
Product was verkeerd geleverd dus had contact opgenomen en werd vriendelijk geholpen, als goedmaker hebben ze mij een gratis usb hub erbij gestuurd. Wat een service!
Zeer behulpzaam toen ik een vraag had…
Zeer behulpzaam toen ik een vraag had over mijn ringlamp en goede kwaliteit
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。