レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde bestilt et 3 dags Spotdeal ophold og har virkelig nydt det. Vi fik to vÊrelser hvoraf det ene var en Junior Suite med egen terasse og udsigt til vandet og kÞerne som gik lige udenfor pÃ¥ ma... もっず芋る

3 dags ophold pÃ¥ SamsÞ Badehotel i deres A suite med fantastiske unge gutter, der har den daglige drift. De er fÞdt til den opgave der ligger i, at forkÊle deres gÊster med professionel opvartning... もっず芋る

Vi havde det dejligste ophold pÃ¥ SamsÞ de sidste dage i juli. En hyggelig Þ med skÞn natur, der tilmed tog imod os med solskin efter en regnvÃ¥d tur over SjÊlland. Det er en fornÞjelse at bo p... もっず芋る

Vi har vÊret pÃ¥ et 4 dages ophold. Vores fÞrste indtryk af stedet var et forfalden badehotel, rodet, visne blomster potter osv. og ikke velholdt , i skriver det er nyrenoveret, men det er kun fÃ¥... もっず芋る

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

112件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Et besÞg vÊrd!

Vi takker for en fantastisk overnatning med god mad, god service og en hyggelig atmosfÊre. Der er en uformel og hyggelig stemning på badehotellet med levende lys både ude og inde, ild i pejsen og godt humÞr blandt personalet. Hotellet er i gåafstand til vandet, og man kan sidde inde fra restauranten og kigge ud på den smukke natur. Vi kommer meget gerne igen. Kan varmt anbefales.

2024幎10月12日

Mange tak for de fine ord.
Vi glÊder os til at byde jer velkomme igen på SamsÞ Badehotel.

Fantastisk ophold hvor hygge

Fantastisk ophold hvor hygge, service, skÞn mad og drikke var i hÞjsÊde.
God service af både ejer og personale der satte gÊsterne i centrum.
Dejligt vÊrelse med god seng og skÞn morgenbuffet.
Kan klart anbefales og vi kommer helt sikkert igen.
Tak for dejligt ophold!

2024幎10月12日

Samsoebadehotel からの回答

Mange tak for de fine ord, dem er vi rigtig glade for.
Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

Havde det skÞnneste ophold

Havde det skÞnneste ophold på SamsÞ badehotel sammen med to gode venner. Dejlig afslappet atmosfÊre og hygge. Dejlige vÊrelser og maden var velsmagende og flot anrettet. Morgenmaden var dejlig og der var alt hvad man kunne spise. Der manglede ingenting. VÊrtsparret og personalet forstod at hygge om deres gÊster og havde altid tid til snak og sjov. Et sted som vi varmt vil anbefale og vi kommer gerne igen. Og så var der den skÞnneste udsigt udover mark og vand.

2024幎10月9日

Mange tak for de fine ord.
Vi glÊder os til i kommer igen til sommer og få mÊlk og vin på terrassen :)

Rigtig god oplevelse

Vi havde 2 overnatninger med gourmetmiddage, morgenmad og en enkelt frokost. Vi havde fået opholdet i gave. Det var en rigtig flot oplevelse. Der blev ydet en rigtig god service af alle på hotellet, maden var fantastisk, vinen god men lidt dyr. For beskrivelse af hotellet vil vi sige, at det emmer af badehotel. Kan absolut anbefales. Mange tak til hele personalet.

2024幎9月23日

Samsoebadehotel からの回答

Mange tak for de fin ord, vi glÊder os til at byde jer velkommen på SamsÞ igen en anden gang.

Havde det dejligste weekend-ophold på

Havde det dejligste weekend-ophold pÃ¥ SamsÞ badehotel, med overnatning i et af deres Glamping telte. Man kunne ligge og kigge pÃ¥ stjernehimlen inde i teltet, ret sÃ¥ magisk. Fik ogsÃ¥ det lÊkreste aftensmÃ¥ltid samt morgenmad, og personalet var utrolig venlig og hjÊlpsomme. Kan varmt anbefales 😊☀

2024幎10月5日

Samsoebadehotel からの回答

Mange tak for de fine ord, vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

SamsÞs Perle der er guld vÊrd!

En fantastisk perle på SamsÞ. Personalet er serviceminded ud over alle grÊnser. Jeg ville Þnske at de får besÞg af Michelin komiteen. Maden er helt fantastisk.
14 dage med forkÊlelse ud over alle grÊnser. Tak for et fantastisk ophold. Vi glÊder os til at komme igen.

2024幎9月27日

Samsoebadehotel からの回答

Mange tak for de fine ord.Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

Fantastisk ferie på et fantastisk hotel!

Min kÊreste og jeg har lige haft en, intet mindre end fantastisk ferie på SamsÞ badehotel. Personalet herunder hotelejeren, den sÞde hotelchef Bonnie, hendes sÞn og ham den gode tjener fra Faaborg var fÊnomenale hele vejen igennem og satte nogle fantastiske rammer for vores ophold. Vi planlÊgger allerede i skrivende stund hvornår vi vender retur. Mad, lokation, og personale giver vi 10/10 og vi vil anbefale dette sted til alle!

2024幎9月16日

Mange tak !
For de fine ord

FuldstÊndig fantastisk sted med utrolig

FuldstÊndig fantastisk sted med utrolig god service. Maden er super, stedet oser af idyl, SkÞnne tjenere. Det er ikke sidste gang vi besÞger stedet. Hilsen Johna og Inge

2024幎9月18日

Samsoebadehotel からの回答

Åh Mange tak, for de fine ord, dem er vi glade for.

Uovertruffen oplevelse.

Uovertruffen oplevelse.
Vi var 28 bridgespillere fra Tisvilde bridgeklub - som fra torsdag til sÞndag havde den bedste oplevelse.
Super imÞdekommende og venligt personale - som hyggede omkring os .
Der var en afslappet atsmofÊre .
Personalet gjorde alt for at få alle til at fÞle sig godt tilpas.
Maden var lÊkker og veltillavet.
VÊrelserne hyggelige og rene.
Udsigten smuk.
Helt igennem en fantastisk oplevelse.

2024幎9月1日

Hej Vibeke.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for i var forbi og havde en dejlig oplevelse hermed :-).

Stefan

Med udsigt I naturskÞnne og rolige omgivelser

SamsÞ Badehotel har indfriet vores forventninger. Hotellet ligger smukt placeret med direkte udsigt til havet, hvilket giver en rolig og afslappende stemning. De naturskÞnne omgivelser gÞr det oplagt at tage på vandreture eller cykelture og udforske Þens skÞnhed.
Personalet var utroligt imÞdekommende. De var altid klar med et smil og gode råd om både området og mad- og drikkeoplevelser. Det var tydeligt, at de havde en stor passion for deres arbejde og gerne ville sikre, at gÊsterne havde det godt.
Maden var også en god oplevelse. Det var tydeligt, at der var lagt stor vÊgt på lokale råvarer og sÊsonens friske ingredienser. Menuen var spÊndende og varieret, og vi nÞd hvert eneste måltid.

2024幎8月28日

Samsoebadehotel からの回答

Mange tak, vi glÊder os til at se jer igen på SamsÞ Badehotel

Vi havde et par rigtig dejlige dage

Vi havde et par rigtig dejlige dage. Var afsted med min far og lille sÞn og der blev taget godt hånd om os allesammen. SkÞn mad og utroligt sÞdt personale! Vi glÊder os allerede til at skulle tilbage nÊste sommer igen. Der er dejlig natur og ikke langt ned til vandet, hvor det er en fin badebro, hvis man er til en dukkert. Vil varmt anbefale dette sted. :-)

2024幎8月22日

Hej Celine.
Tusind tak for den fine anmeldelse! Det var dejligt at have besÞg af jer og vi vil glÊde os over hvis i skulle have lyst til endnu et besÞg en dag :-)

Magisk lokation

Tusind tak for en dejlig sensommer weekend på dette skÞnne sted. Virkelig lÊkker mad, gode vine og fantastisk personale. Helt magisk at sidde på den store terrasse i solnedgang og måneskin.

2024幎8月16日

Hej Maria.

Tusind tak for den fine anmeldelse og ikke mindst jeres besÞg :-).
Vi håber meget på et besÞg en anden god gang.

SkÞnt ophold

Efter et 3 dages dejligt ophold er det vÊrd at fremhÊve en super service fra både de sÞde ejere og de sÞde unge mennesker som varetog serveringen.
Et dejligt sted med skÞn og rolig beliggenhed med udsigt til marker og vand.
At det hele så toppes med rigtig god mad gÞr kun at vi kun kan anbefale stedet og meget gerne kommer på besÞg en 3. gang.

2024幎8月16日

Samsoebadehotel からの回答

Tusind tak for de skÞnne ord og dejlig anmeldelse. Vi er rigtige glade for i i har nydt opholdet, og det vil glÊde os hvis i endnu engang vil komme forbi en dag :-).

Stefan

Havde en super god oplevelse med lÊkker

Havde en super god oplevelse med lÊkker mad og skÞnne omgivelse.
Kommer gerne igen

2024幎8月1日

Hejsa Kira.

Tusind tak for den anmeldelse. Det er vi rigtig glade for. Tak for besÞget og vi vil glÊde os til en anden gang :-)

- Stefan

Dejlig oplevelse med skÞn udsigt til

Dejlig oplevelse med skÞn udsigt til naturen og havet både fra restaurant og dejligt vÊrelse med altan lige over terrassen - lÊkker middag og morgenbord alt i alt et rigtig dejlig 3- dages sweet deal ophold

2024幎8月13日

Hejsa.

Tusind tak for besÞget - og de fine ord - det var rigtig hyggeligt at have jer på hotellet :-)

SkÞnt og roligt hotel med SMUK solnedgang!

Havde lÊst flere lunkne anmeldelser og var derfor lidt spÊndt på, hvad der ventede. Jeg ved ikke, hvor andre har vÊret, da jeg slet ikke kan genkende kritikken!
Vi havde nogle enormt dejlige dage med ekstremt venlig betjening, lÊkker mad i den dejligste solnedgang. Hotellet ligger smukt og landligt. Ikke et klassisk badehotel, men virkelig dejligt! Og så var personalet meget fleksible og hjÊlpsomme i forhold til vores lille sÞns behov.
Jeg anbefaler varmt nogle rolige dage her!

2024幎8月9日

Dejligt ophold i vÊrelse 12

Dejligt ophold i vÊrelse 12. Vi havde to overnatninger i
stille og skÞnne omgivelser med hÞjlandskvÊg som udsigt. Rigtig god mad og dejligt morgenbord, hvor der var hygget op med levende lys. Vi kommer igen

2024幎7月25日

Hej Mona
Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang på SamsÞ Badehotel.

Hyggeligt ophold

Min veninde og jeg havde et helt fantastisk ophold på SamsÞ Badehotel. Vi boede i glampingtelt, som var både hyggeligt og virkelig luksus.
Vi blev taget godt imod, da vi kom og blev hygget om. Vi fÞlte os i den grad hjemme. Virkelig sÞdt personale, der tog sig god tid til snakke og fortÊlle. Maden var super lÊkker. Klart et besÞg vÊrd.

2024幎7月16日

Samsoebadehotel からの回答

Hej Camilla. Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang, på SamsÞ Badehotel.

Anbefaler IKKE SamsÞ Badehotel

Vi besÞgte det sÃ¥kaldte “badehotel” i juli mÃ¥ned i Ã¥r med tre bÞrn. Det startede ud med en lidt tarvelig velkomst, hvor der ikke var meget smil fra personalet, og vi blev henvist til et vÊrelse til to personer selvom vi havde bestilt et til fem personer. De beklagede at de havde kommet til at lave en fejl med bookingen, sÃ¥ det vÊrelse vi havde bestilt var desvÊrre ikke ledigt. De tilbÞd os to vÊrelser i stedet til den ene nat, hvorefter vi kunne flytte over til det vÊrelse vi havde bestilt og vÊre de de sidste to nÊtter. Vi ventede dog et par timer fÞr vi fik en afklaring pÃ¥ vores ophold, hvilket var meget utilfredstillende. Omgivelserne var slet ikke sÃ¥ fine og smukke, som vi var blevet stillet i sigt via deres hjemmeside. SÃ¥ vi blev slemt skuffet, da vi sÃ¥ bygningerne og omgivelserne. Bygningerne er gamle stalde, som er forsÞgt renoveret, men det er virkelig dÃ¥rlig hÃ¥ndvÊrk. Der var gamle visne blomster overalt og havemÞbler var der fÃ¥ af uden puder og mangel pÃ¥ rengÞring. Opholdet var ikke pengene vÊrd, og vi tog derfra en dag fÞr uden at fÃ¥ pengene retur for den sidste nat - selv om der tidligere var blevet sagt ok til dette. Vi kan IKKE anbefale dette sted!

2024幎7月11日

Samsoebadehotel からの回答

Hej Consumer. Ærgerligt at du ikke skriver dit navn. Vi har lÊst din anmeldelse, som vi tager til efterretning.

Et Perfekt Ophold på SamsÞ Badehotel!

Jeg havde fornÞjelsen af at bo på SamsÞ Badehotel for nylig, og det var en fantastisk oplevelse! Hotellets ejere er utroligt sÞde og imÞdekommende, og de gjorde alt for at sikre, at mit ophold var perfekt.

Beliggenheden er simpelthen idyllisk. Hotellet ligger i et smukt og roligt område, omgivet af natur og med kort afstand til stranden. Det er det perfekte sted at slappe af og lade op.

VÊrelserne er rene, komfortable og smagfuldt indrettede, hvilket gav en dejlig hjemlig fÞlelse. Maden på hotellet var også fremragende, med lÊkre retter tilberedt af friske, lokale råvarer.

Jeg kan varmt anbefale SamsÞ Badehotel til alle, der sÞger en fredelig og hyggelig getaway. Jeg glÊder mig allerede til at komme tilbage!

2024幎7月17日

Samsoebadehotel からの回答

Hej Alexander. Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang, på SamsÞ Badehotel.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。