Bestilte forskellige poser glutenfriâŠ
Bestilte forskellige poser glutenfri mel hos SamsÞ BrÞd. Fornuftige priser, god kvalitet og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

SamsÞ BrÞd ããã®åç
Vi brÊnder for glutenfri bagning og Þkologisk kvalitet. Ãnsket om at gÞre det enkelt for alle at nyde friskbagt brÞd af hÞj kvalitet, uanset kostbehov og prÊferencer, prÊger alt vi gÞr.
Onsbjerg Hovedgade 15, 8305, SamsÞ, ãã³ããŒã¯

SamsÞ BrÞd ããã®åç
KÞbte nogle af deres glutenfrie brÞdblandinger. Har prÞvet at bage et par af dem. Det var nemt og bollerne var luftige og smagte fantastiske.

SamsÞ BrÞd ããã®åç
LÊkkert, smagfuldt brÞd og utroligt nemt at tilberede af deres melblandinger. Helt igennem et godt koncept.