SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) レビュヌ

7,722
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd, goed product. Stofzuiger werkt weer top. Alleen aat lastig re vinden online hoe het vervangen daadwerkelijk moest

5぀星のうち4の評䟡

wat een geld voor een extra plank in je koelkast, niet in verhouding met de prijs van een complete koelkast, maar goed, het werkt, je kunt makkelijk zoeken op de site obv apparaatcode. Enige nadeel vo... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Levering snel. Alleen de verzendkosten voor zo'n klein brievenbuspakketje vond ik abnormaal hoog. Het kan gewoon in een enveloppe en 1 of 2 postzegels zou genoeg zijn geweest. Hierop mogen jullie de v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het enige bedrijf voor Samsung onderdelen wat telefonisch goed bereikbaar was en gewoon een product code verstrekte zodat ik zelf kon zoeken Op andere sites goedkoper gevonden maar toch hier bestel... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 電子機噚のスペアパヌツず郚品の店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

2Service B.V. is beheerder van de webshop SamsungOnderdelen.com waarmee inmiddels vele tienduizenden eindgebruikers en resellers zijn geholpen bij het leveren van de juiste onderdelen.

2Service B.V.

圓該䌁業による蚘述

Wij beloven:
Reactie op mail binnen 24 uur • van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via telefoon • 100% orginele onderdelen rechtstreeks uit het magazijn van Samsung

ほが満足

(7,722)

過去12か月のレビュヌ数: 128ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk en snel gevonden en goed op

Makkelijk en snel gevonden en goed op de hoogte gehouden

2026幎1月17日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Peter, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

5぀星のうち4の評䟡

Snelle afhandeling en het juiste

Snelle afhandeling en het juiste onderdeel doorgegeven.

2026幎1月14日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Inconnu, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

Alles gut gelaufen

Alles gut gelaufen, passt.
WÌnschenswert wÀre eine Explosionszeichnung fÌr die Ersatzteilsuche.

2026幎1月11日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Lieber Heinz, vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung! Wir freuen uns zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Wir freuen uns Sie in unserem Webshop zurÃŒck zu begrÃŒssen! Viel GlÃŒck bei der Reparatur. GrÌße, Samsungerzatsteile.de

snel en niet te duur

2026幎1月10日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Edo, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

5぀星のうち2の評䟡

Ik heb weken moeten wachten op.het

Ik heb weken moeten wachten op.het onderdeel en niemand kon me zeggen hoe lang het ging duren

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Dominique, bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen de levering langer heeft geduurd dan gewenst. Onze excuses hiervoor. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn. Groeten, Samsungonderdelen.com

Alles Wunderbar!

Alles gut. Lieferung war wie angegeben. PÃŒnktlich und Produkt in gutem Zustand.

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Lieber Andreas, vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung! Wir freuen uns zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Wir freuen uns Sie in unserem Webshop zurÃŒck zu begrÃŒssen! Viel GlÃŒck bei der Reparatur. GrÌße, Samsungerzatsteile.de

Super

Schnelle
Lieferung. Alles super

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Lieber Jan, vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung! Wir freuen uns zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Wir freuen uns Sie in unserem Webshop zurÃŒck zu begrÃŒssen! Viel GlÃŒck bei der Reparatur. GrÌße, Samsungerzatsteile.de

5぀星のうち4の評䟡

Redelijk snelle levering en goede

Redelijk snelle levering en goede prijs. Alleen het juiste onderdeel vinden, dat was even lastig.

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Stanley, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

Snel geleverd

Snel geleverd. Juiste onderdelen. Veren plus schokdempers

2026幎1月1日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Ciske, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

5぀星のうち5の評䟡

Onderdeel was eenvoudig en eenduidig te

Onderdeel was eenvoudig en eenduidig te vinden en te bestellen.

2025幎12月20日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Hans, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

Prima service.

Goed overleg, met oog voor belangrijke details. Goed en vlot afgeleverd.

2025幎12月14日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Herman, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

5぀星のうち4の評䟡

Via de chat erg goed geholpen

Via de chat erg goed geholpen. Kreeg een link naar het juiste artikel. Wel jammer dat de onderdelen lijst in het engels is.

2025幎11月30日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Jolly Jumper, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

5぀星のうち4の評䟡

Ik werd goed geholpen maar ze zijn niet coulant

Ik werd goed geholpen. Het is vreemd dat het klepje van de wasdroger al na 2,5 jaar versleten is zodat het niet meer dicht gaat en je een nieuw moet kopen. Ik had daar meer coulance in verwacht.

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Elise H, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

Prima service !!!

Onderdelen waren makkelijk te vinden op de website, een aanvullende vraag werd keurig beantwoord door de klantenservice.
Hoewel de onderdelen niet leverbaar zouden zijn kon ik ze wel bestellen en kreeg ze na een dag of tien toch keurig geleverd. Alles goed verpakt en ik werd over het hele proces goed geïnformeerd.
Ik ben eigenlijk over alles super tevreden, behalve over de prijs.
Ik vond de prijs van grofweg €200,- voor twee groentelades erg duur.

2025幎11月29日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Emma, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

Onduidelijkheid over onderdeel

Onduidelijkheid over onderdeel, ovenlamp, bij betreffende combi-magnetron

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Delano, bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Onze excuses hiervoor. Wij zullen de feedback meenemen om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Wij hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn in de webshop. Groeten, Samsungonderdelen.com

5぀星のうち2の評䟡

No information regarding delivery time

No information regarding delivery time, long term for actual delivery.

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Dear Rolf, thank you for your review. We are sorry to hear the delivery took longer than desired. Our sincere apologies. We hope to be able to serve you again in the future. Greetings, Samsungparts.eu

5぀星のうち5の評䟡

ideale plaats voor reserveonderdelen samsung

onderdeel makkelijk te vinden snelle levering, paste perfect.

2025幎11月26日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Klant, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

adequaat

duidelijk en snel antwoord op een vraag

2025幎11月21日

SamsungOnderdelen.com (PiecesSamsung.be) からの回答

Beste Auke, hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij zien u graag terug in onze webshop! Groeten, Samsungonderdelen.com

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。