Er wordt snel geleverd, product is goed verpakt. Zwammen groeien goed en dat is bijzonder om te zien. Alleen de handleiding zou iets uitgebreider mogen; er zijn nog steeds logische vragen te bedenken... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ok, de verzendkosten vanuit België waren prijzig, om dit te compenseren kreeg ik zonder vragen een gratis portie erbij. Het chatten via de site was bijzonder hulpzaam en verliep heel vlot.
Graag wilde ik een wat eikenhouten stammetjes enten met verschillende eetbare paddestoelen, maar ik had hier nog een aantal vragen over. Sam nam ruim de tijd en moeite om me te helpen in dit idee, zod... ãã£ãšèŠã
Snelle levering en advies per mail. Het eindresultaat weten we natuurlijk pas als de zwammen wel of niet gaan groeienâŠ..
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Samzwam delen we onze passie voor het thuis kweken van eetbare paddenstoelen. We maken het je makkelijk: met onze kweeksets en producten kun je eenvoudig zelf aan de slag. Zo ontdek je hoe leuk het is om je eigen paddenstoelen te laten groeien. Vers, lokaal en duurzaam.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle bezorging
Sam heeft kennis van zaken en hij heeftâŠ
Sam heeft kennis van zaken en hij heeft hart voor zowel de klant als de paddenstoelen. Hij denkt mee en adviseert desgevraagd goed. Hij levert uitstekende kwaliteit. Hij is een ouderwets eervolle ondernemer.
Ik beveel Samzwam van harte aan bij iedereen die iets met paddenstoelen wil doen.
Fijne communicatie
Snelle bezorging. Goede communicatie en geven van extra tips. Het was fijn dat er wax bijgeleverd werd. Ik had alleen helaas niet genoeg wax erbij geleverd gekregen.
goede aanpak p tijd gestuurd uitleg er bij keurigâŠ
Op tijd gestuurd uitleg er bij keurig helder goed
Bedankt Samzwam :)
Voor een goede en snelle levering zat ook een kado bij was een leuke verassing. Netjes verpakt echt helemaal top.
Goede beschrijvingsnelle service
Goede beschrijving, wel is de wax moeilijk .
Droogt snel en naderhand de benodigde spullen moeilijk af te wassen
Attent en denkt mee
Supersnelle reactie, dacht goed mee over de bestelling en was erg attent.
Snel geleverd met een goede handleiding
Levering
Ik heb de verkeerde soort paddestoelen ontvangen. Anders dan dat ik besteld had.
Ik ontving meer Judasoor pluggen dan ikâŠ
Ik ontving meer Judasoor pluggen dan ik er had besteld, dus ik kon extra stammen van pluggen voorzien.
Samzwam: prachtig product en super service
Samzwam is een ongelofelijk vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Ze reageren snel en goed op vragen. Wij kochten een kweekset voor oesterzwammen en het was een verrassende ontdekking hoe goed verse oesterzwammen smaken. Zo veel krachtiger van smaak en steviger van dan we gewend waren. En ook heel speciaal de paddestoelen te zien ontstaan vanuit die kweekset.
Geen reactie op mijn mail in verbandâŠ
Geen reactie op mijn mail in verband met aangerekende verzendkosten

Samzwam ããã®åç
Communicatief goed.
Bestelling wordt conform belofte geleverd. Mijn vragen werden snel en vriendelijk via de mail beantwoord.
Volgens mij betreft het een prettig, kleinschalig bedrijf.
Karel Goossens
Prima support en goed resultaat :-)
Prima support en goed resultaat :-)
Sam is de zwam kampioen !
Na het vellen van een Berk leek het onsâŠ
Na het vellen van een Berk leek het ons leuk om hier wat bijzonders mee te doen.
Na wat gegoogle zijn we bij SAMZWAM uitgekomen.
Deze reageerde heel vlot met goed advies en zelfs een kortingcode.
Hierop meteen besteld en in overleg de levering iets uitgesteld om dat de boom na het vellen beter nog even kan rusten.
Gisteren keurig verpakt de deuvels ontvangen met duidelijke beschrijving en instructies. Er zat zelfs nog een extraatje bij.
De stammetjes zijn inmiddels geënt met goede hulp. We zijn benieuwd!
Snelle levering en een duidelijkeâŠ
Snelle levering en een duidelijke gebruiksaanwijzing
Nette leverings en goede informatie opâŠ
Nette leverings en goede informatie op mijm vragen?
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ