Er wordt snel geleverd, product is goed verpakt. Zwammen groeien goed en dat is bijzonder om te zien. Alleen de handleiding zou iets uitgebreider mogen; er zijn nog steeds logische vragen te bedenken... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ok, de verzendkosten vanuit België waren prijzig, om dit te compenseren kreeg ik zonder vragen een gratis portie erbij. Het chatten via de site was bijzonder hulpzaam en verliep heel vlot.
Graag wilde ik een wat eikenhouten stammetjes enten met verschillende eetbare paddestoelen, maar ik had hier nog een aantal vragen over. Sam nam ruim de tijd en moeite om me te helpen in dit idee, zod... ãã£ãšèŠã
Snelle levering en advies per mail. Het eindresultaat weten we natuurlijk pas als de zwammen wel of niet gaan groeienâŠ..
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Samzwam delen we onze passie voor het thuis kweken van eetbare paddenstoelen. We maken het je makkelijk: met onze kweeksets en producten kun je eenvoudig zelf aan de slag. Zo ontdek je hoe leuk het is om je eigen paddenstoelen te laten groeien. Vers, lokaal en duurzaam.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jammer dat er geen beschrijving enâŠ
Jammer dat er geen beschrijving en boortje bij werd geleverd.

Samzwam ããã®åç
Als alle ondernemers zo waren...
Super goede service.
Ik kreeg veel informatie en nazorg.
Als alle ondernemers zo waren...
Ik blijf klant bij Samzwam en kan het iedereen aanraden!

Samzwam ããã®åç
Snelle levering en goed kweek resultaatâŠ
Snelle levering en goed kweek resultaat !
Persoonlijke benadering bij problemen!
Top bedrijf!

Leuk! Wel gelijk gebruiken
Wat heb ik een zin om eigen paddenstoelen te gaan kweken. Helaas heb ik ze gekocht net na het kapseizoen en tijdens broedseizoen en blijkt na navraag de pluggen maar enkele maanden houdbaar. Dus waarschijnlijk gaan de pluggen het niet doen als ik (eindelijk) hout heb dat 2 tot 4 weken oud is :( dat is natuurlijk zonde.
Tip voor Samzwam. Zet er bij hoe lang de pluggen houdbaar zijn zodat niet nog iemand in deze fout trapt.
Het zou helemaal top zijn als ze een pagina maken met tips hoe je aan (gratis) hout kunt komen.
-- Herziening van de review na goede snelle reactie. Ik ben benieuwd wanneer er hout beschikbaar is, hoe de pluggen het echt gaan doen. Maar tot nu toe goede service!

Samzwam ããã®åç
Snelle levering en netjes verpakt
Snelle levering en netjes verpakt, nu wachten op de shiitake en pruikzwam totdat deze groeien!

De aanrecht kweker
De website is overzichtelijk, actueel en prettig in gebruik. De goed verpakte bestelling werd vlot bezorgt en het product gebruikersvriendelijk.

Samzwam ããã®åç
Prima verpakt en verstuurd.
Prima verpakt en verstuurd.
We zijn benieuwd naar het resultaat, daar moeten we nog +/- 2 maanden op wachten voordat de pruikzwam z'n eerste flush heeft gehad.

Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen, ook buiten kantooruren. Levering was ook zeer snel.

het zijn gewoonweg fantastischeâŠ
het zijn gewoonweg fantastische producten en een super service, voelt en is ook 'echt' en 'persoonlijk' (alleen al het handgeschreven bedankje in de bestelling :)) en dat vind ik heel fijn!

Prima service!
Ik had 2 groeiblokken besteld, waarvan er 1 helaas tijdens transport kapot gegaan is. Ik heb foto's van het kapotte blok naar Samzwam gestuurd, en kreeg als service direct een nieuw blok opgestuurd. Geen gedoe, en ik hoefde het kapotte blok niet terug te sturen.

Samzwam ããã®åç
Snelle reactie en bezorging.
Snel reactie op een bijgevoegde vraag naast mijn bestelling. Paddenstoelen zijn momenteel in de groei! ze waren enorm snel binnen :)

Goeie service..!!
Na de bestelling de volgende dag al in huis. En verder écht een goeie service en via de chat direct goeie adviezen gehad hoe een en ander het beste werkt... nu nog ff afwachten of er inderdaad paddestoelen komen... ik houd er rekening mee dat dat wel een jaartje kan duren...

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ