Gisteren zijn wij bij Sanders Wonen woonboulevard Heerlen geweest voor een tafel en stoelen. Dhr Bryan Weber zei vriendelijk gedag en maakte oogcontact wat een gerichte vraag makkelijk maakt. We zijn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We hebben een zeer prettige ervaring gehad. Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. De medewerker nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht actief... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij zijn naar binnen gegaan voor wat advies en inspiratie. Moreno heeft ons daar ontzettend goed bij geholpen door hier ruim de tijd voor te nemen. We waren opzoek naar een nieuw bankstel, eettafe... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met 90 jaar ervaring is Sanders Wonen dé expert in eigentijds wonen. We hebben meubels passend in iedere woonstijl, ruimte én budget. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit, geven standaard 5 jaar garantie en hebben veel producten op voorraad. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale meubels, want thuis maak je samen.
Kom langs in een van onze winkels!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãªã©ã³ã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Levering was volledig volgens planning. Er was iets mis in de berekening van de prijs waardoor we te veel betaald hadden. De firma heeft ons de dag na levering gecontacteerd daarover en heeft het bedrag zo snel als mogelijk teruggestort op onze rekening.

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Ik was me aan het oriënteren op het gebied van 2-zitsbanken. Kwam als eerste bij Sanders Heerlen terecht en vond daar geweldige keuze tijdens rondleiding door verkoopadviseur Bryan. Wilde toch even verder kijken maar dat was t niet. Dus gelijk bankje en relax fauteuil gekocht. Een op zeer vriendelijke wijze gepresenteerd door Bryan. Niks opdringen. Gewoon vriendelijk. Waarvoor dank.

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Zeer deskundige goede verkoopster en prettige zaak met mooie meubels

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Zowel bij de aankoop als bij de bezorging was er vriendelijk en deskundig personeel.
Wij zijn goed en uitgebreid geïnformeerd over de materialen, mogelijkheden en garantievoorwaarden van het aangekochte bankstel.
Aanbevelingswaardig!

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Een eerlijke verkoper die ons een geweldig advies kon geven qua afmetingen en kleur
Hij verdient een dikke pluim

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Alles kleuren en verschillende mogelijkheden laten zien .
Voelde me op mijn gemak

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Bij Sanders-wonen zijn wij 2 x goed geholpen door een vriendelijk verkoper met kennis van zaken die in oplossingen en met je mee denkt.

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Lekker luchtig, geen opdringerige verkopers. Na aankoop toch nog een aanpassing kunnen doen.

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Ontvangst was vriendelijk niet opdringend en bereid ons te helpen, waarbij we flink verwend werden met drank gebak e.d. Maar ook de uitleg hoe een en ander werkt werd perfect uitgevoerd.
Zelfs een dwarsdoorsnee van de verschillende vullingen werd er bij gehaald.

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Prima geholpen en geadviseerd door Moreno!!

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam
Goede uitleg over de relaxfauteuils gehad
Eerlijke prijzen...
Wij komen hier zeker weer terug.

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
ze waren vriendelijk en heel netjes .
en alles is netjes afgeleverd

Sanders Wonen - Meubelen ããã®åç
Prettige man die ons hielp , professioneel en duidelijk door hem de juiste sofa gevonden ( wat bij de buren niet werkte )

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã