Sanders Wonen - Meubelen レビュヌ 10,257

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tristan heeft ons vanaf het begin tot in de puntjes stap voor stap begeleid. Wij zochten naar een interieur voor ons nieuwbouwhuis & zijn uitstekend geslaagd. Goede ideeën, open communicatie, fijn con... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren zijn wij bij Sanders Wonen woonboulevard Heerlen geweest voor een tafel en stoelen. Dhr Bryan Weber zei vriendelijk gedag en maakte oogcontact wat een gerichte vraag makkelijk maakt. We zijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was me aan het oriënteren op het gebied van 2-zitsbanken. Kwam als eerste bij Sanders Heerlen terecht en vond daar geweldige keuze tijdens rondleiding door verkoopadviseur Bryan. Wilde toch even ve... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn naar binnen gegaan voor wat advies en inspiratie. Moreno heeft ons daar ontzettend goed bij geholpen door hier ruim de tijd voor te nemen. We waren opzoek naar een nieuw bankstel, eettafe... もっず芋る

䌁業情報

Sanders Wonen - Meubelen に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Met 90 jaar ervaring is Sanders Wonen dé expert in eigentijds wonen. We hebben meubels passend in iedere woonstijl, ruimte én budget. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit, geven standaard 5 jaar garantie en hebben veel producten op voorraad. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale meubels, want thuis maak je samen.

Kom langs in een van onze winkels!

Bezoek een winkel

圓該䌁業による蚘述

We staan altijd voor je klaar!
Het is voor ons belangrijk hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw ideale meubels. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de meubels geleverd worden. Als er iets niet naar wens is dan horen we het graag en kan je altijd contact met ons opnemen. Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je ervaring met anderen!

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Had precies de meubels die ik zocht

Had precies de meubels die ik zocht. Kennis, vriendelijkheid personeel. Kan vrij rondkijken.

2026幎3月17日

Beste Meefa,

Vriendelijke en vakkundige collega's en de mogelijkheid om vrij rond te kijken. Zo willen we je altijd vrijblijvend inspireren! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Telefoon wordt niet opgenomen of opgenomen en vervolgens neergelegd. Mails worden na 1 week en vervolgmails niet beantwoord. Zo snel ze meubels verkopen zo slecht is de klantenservice.

2026幎3月16日

Beste meneer Knooren,

Onze klantenservice herkent zich hier zeker niet in, service staat bij Sanders Wonen hoog in het vaandel. Kunt u ons aub via het privé bericht uw (order) gegevens doorgeven dan nemen we graag contact met u op.

--------------------------------------------------
20-3-2026
Beste meneer Knooren,

Zover wij hebben kunnen nagaan heeft u contact met ons gezocht over de levering van uw meubelen. Hiervoor is inmiddels ook contact geweest tussen u en onze klantenservice en is een afspaak ingepland. Mocht dit niet de reden zijn van uw bovenstaande review dan verzoeken we u ons dit svp te melden.

Hele slechte service

Verkoper was een uitstekende man. Deskundig, veel ervaring en nam alle tijd om te verkopen. Er bleek wel erg veel van de prijs te kunnen toen ik aangaf bij een andere zaak te gaan kopen.
Na 2 jaar en een paar maanden is een veer in de bank gesprongen waardoor een deel van de bank niet meer te gebruiken is. Helaas, garantie voorbij en zoek het maar uit. Tijdens de koop was alles mogelijk en werd verteld dat service erg belangrijk is, in werkelijkheid is daar helaas niets van te merken.

Reactie aan Sanders Wonen; d17pwa 202602061412

2026幎3月13日

Beste heer Bosmans,

Tevreden over onze verkoopadviseur maar jammergenoeg een minder goede ervaring met een gesprongen veer in uw bank.
Hierover zouden we graag meekijken naar de exacte situatie, kunt u ons hiervoor alstublieft uw (order)gegevens doorgeven via het privébericht van Trustpilot? Bij voobaat dank hiervoor.

Twan Koenders - Sanders Wonen
----------------------------------------------------------------------------------
19-3-2026
Beste heer Bosmans,

Bedankt voor het doorgeven van uw gegevens. Onze klantenservice heeft u inmiddels kunnen bereiken en de situatie besproken. In overleg met u is er nu een bezoekafspraak gepland op 9 april, waarbij we eenmalig kosteloos bij u langkomen om uw klacht indien mogelijk ter plekke op te lossen. Fijn om dit nu te kunnen vernemen.

Mooi bankstel gekocht bij Sanders

Afgelopen november bij Sanders binnen gewandeld, mijn broer had daar een mooie bank gekocht en zat lekker. Deze wilden wij ook. Daarna naar Rotterdam Alexandrium afgereisd. Dezelfde bank werd helaas niet meer verkocht. Echter door de goede hulp van Rob hebben wij toch een mooie 3 en 2 1/2 zits uitgezocht. Grotendeels gelijkend op de niet meer verkochte bank.
Vorige week donderdag werd hij afgeleverd. De heren van meubelman waren zeer kundig en netjes bij het naar binnen brengen van de bank en het plaatsen ervan.

Wij hopen nu weer jaren gebruik te kunnen maken van deze heerlijke bank.

2026幎3月14日

Beste Patrick,

Wat fijn dat je met behulp van mijn collega een mooie bank hebt gevonden en dat de bezorging vlekkeloos is verlopen. Hartelijk dank voor de feedback en veel plezier met jouw nieuwe bank!

Correct bedrijf

Correct bedrijf , inclusief als er toch eens een probleem moest voordoen.

2026幎3月14日

Beste meneer/mevrouw,

Dank je voor de mooie complimenten, fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Naleveren bank pootjes

het duurde even om de juiste bak pootjes besteld te krijgen maar uiteindelijk is het gelukt en zijn deze keurig geleverd

2026幎3月12日

Beste heer/mevrouw,

Fijn dat de levering naar wens is verlopen. Dank voor de feedback.

Top ervaring

3 maanden geleden in Rotterdam 2 relaxfauteuils gekocht. We zijn zeer goed geholpen door Samirah die ons prima heeft geadviseerd. We hebben gewacht met het plaatsen van een review totdat de fauteuils ook daadwerkelijk waren geleverd. Inmiddels zijn ze afgeleverd en ook dat is prima verlopen. Sanders top!!

2026幎3月12日

Beste heer, mevrouw Bouwens,

Hartelijk dank voor de positieve review. Wij zijn blij dat jullie het volledige proces, van het advies in de showroom tot de uiteindelijke levering, als prettig hebben ervaren. We wensen jullie veel comfort en ontspanning toe met de nieuwe fauteuils.

Koen Sprangers - Sanders Wonen

Bijzonder prettig geholpen!

We gingen “blanco” Sanders Wonen in Groningen binnen en werden direct welkom geheten door de verkoper, de heer Jut. Hij voorzag ons van prima adviezen en geen moeite was hem teveel om ons onze keuze te laten bepalen. Hij drong ons niets op, gaf ons de vrijheid alles in alle rust te bekijken en voorzag ons zelfs van koffie met gebak! Met een goed gevoel over wat ze hadden gekocht verlieten 2 zeer tevreden mensen de winkel van Sanders Wonen in Groningen waarbij nog wel gezegd moet worden dat de verkoper, de heer Richard Jut wat ons betreft een groot compliment verdient!

2026幎3月9日

Beste Geert,

Bedankt voor dit grote compliment voor onze collega, dit gaan we zeker ook aan hem doorgeven! Fantastisch om te lezen dat hij jullie zo prettig heeft kunnen helpen en jullie zo'n goed gevoel hebben overgehouden aan het bezoek in Groningen.

5぀星のうち1の評䟡

De service is beneden alle peil

We hebben hier een bank gekocht waar de vulling op een klein plekje niet goed zit. We hebben dit in de winkel gemeld en moeten dan een mail maken naar hun servicepunt. Je moet sowieso al enorm veel bewijs aanleveren en vervolgens krijgen we te horen dat dit plooivorming is en bij gebruik hoort. Dit was niet het probleem, maar na herhaaldelijk mailen dring ik niet door. Uiteindelijk willen ze een expert sturen om te komen beoordelen die ikzelf moet betalen. De service is beneden alle peil en kun je geen service noemen en ik vind het een schande dat een bedrijf dat niet de goedkoopste meubels verkoopt en de indruk wekt alles op orde te hebben zo met hun klanten omgaat waarvan ze het geld al binnen hebben. 0/10 would not recommend and will not buy again.... Enorm teleurgesteld en boos!

2026幎3月10日

Beste mevrouw Hermans,

Zeer spijtig om te horen dat u de bovenstaande ervaring heeft. Graag zouden we in uw dossier meekijken naar de exacte situatie, kunt u ons hiervoor alstublieft uw (order)gegevens doorgeven? Dit kunt u doen via het privébericht van Trustpilot. Bij voobaat dank hiervoor.

---------------------------------------------------------
31-03-2026
Beste mevrouw Hermans,

Onze dank voor het doorgeven van uw gegevens. Vanuit onze klantenservice is er intussen contact met u geweest om uw klacht te bespreken en zoals daarbij is aangegeven kunnen we u ook via deze weg niet anders berichten dan dat we bij ons eerder genomen besluit blijven. Het aangeboden expertbezoek tegen een gereduceerd bedrag is onze uiterste tegemoetkoming om de aard van het probleem onafhankelijk vast te stellen, wij kunnen dit bezoek niet kosteloos aanbieden.

5぀星のうち5の評䟡

Zo wil je als klant geholpen worden

Netjes te woord gestaan bij binnenkomst en niet opdringerig.
Verkoper gaf goede uitleg en begeleide ons goed. We zochten stoelen voor bij de eetkamer, maar die je ook bij de woonkamer kan betrekken als je visite krijgt.

2026幎3月8日

Beste Ed,

Heel fijn om te horen dat we jullie zo netjes en goed hebben kunnen begeleiden bij het uitzoeken van jullie nieuwe stoelen. Zo helpen onze verkoopadviseurs je graag met jullie woonvragen.

Goede service en uitleg

Dit weekend onze eettafelstoelen gekocht bij Sanders Wonen in Heerlen. Bryan heeft ons perfect geholpen! We waren een paar weken eerder gaan rondkijken op de woonboulevard en toen heeft Bryan ons gewezen op een winactie. Daar hebben wij aan meegedaan en ook nog gewonnen! Ook als we niet hadden gewonnen hadden we onze stoelen bij Sanders Wonen gekocht. Goede service en goede uitleg. Nu wachten totdat de stoelen geleverd zijn!

Beste Kristel,

Wat leuk dat wij je nieuwe stoelen mogen verzorgen! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de door ons geboden service. En nog gefeliciteerd met de gewonnen prijs!

Prima

Prima. Mooi binnen het tijdslot. Vriendelijk

2026幎3月8日

Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat we netjes binnen het afgesproken tijdslot bij u waren en dat u onze vriendelijkheid heeft gewaardeerd. Veel plezier met uw aankoop!

Nicole den Uyl - Sanders Wonen

Vriendelijke kundige verkoop

Vriendelijke kundige verkoop. Duidelijke communicatie over bezorging. Bezorging kundig en netjes. Blij met mijn tafel.

Beste mevrouw,

Tevreden van aankoop tot en met bezorging, dat is altijd fijn om te vernemen. Dank vor de mooie waardering.

5぀星のうち5の評䟡

Levering binnen afgesproken tijd door

Levering binnen afgesproken tijd door vriendelijke bezorger. Alles netjes uitgepakt en gecontroleerd en verpakking werd weer meegenomen.

Beste Edwin,

Fijn dat de bezorging geheel naar wens is uitgevoerd, Dat is wat wij toch graag horen.

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Beste Nel,

Dat horen en doen we graag, hartelijk bedankt!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam voor Rob en Moreno

2026幎3月4日

Beste heer, mevrouw Nonkes,

Onze collega's helpen je altijd graag met al jouw woonvragen en dat is naar tevredenheid gegaan zo te zien. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaringen!

Aardige bezorgers

Aardige bezorgers

Beste heer, mevrouw Horvers,

Dank je wel voor jouw compliment, dit gaan we zeker aan hen doorgeven!

Alles verliep voorspoedig

Alles verliep voorspoedig , bestellen , levering

Beste John,

Helemaal tevreden over het voorspoedige verloop van het hele traject vanaf de aankoop tot en met de levering, heel fijn om dat te horen!

5぀星のうち4の評䟡

Bij de winkelbezoeken op zoek naar een

Bij de winkelbezoeken op zoek naar een nieuw bankstel werd een vestiging van Sanders Wonen bezocht. Daar liepen wij -zoals weleens kan gebeuren- tegen hét bankstel aan wat -duur was maar- volledig voldeed aan onze eisen. De verkoper in kwestie was aardig, ter zake kundig en heeft ons goed geholpen ook met de prijs. Na bedenktijd is het bankstel uiteindelijk aangeschaft.

2026幎2月7日

Beste heer, mevrouw,

Van harte gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe bankstel! Wat leuk dat jullie hier bij ons tegenaan zijn gelopen en dat onze collega jullie ook goed verder heeft geholpen met de aanschaf.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。