Fin shop og godt køb
Fin shop og godt køb - så fine priser på de lækre olier - kan varmt anbefales :-)
Jeg har været flittig forbruger af Sanic’s håndsprit og negleolie. Jeg er meget tilfreds. Jeg glæder mig til at skulle købe flere at Sanics lækre produkter. Sanic lever fuldt ud op til mine forventninger. Jeg giver Sanic mine varmeste anbefalinger.
Jeg havde fået en kropsolie i en abonnementsbox - som så er brugt. Jeg fandt den så på nettet her hos Sanic (i øvrigt rigtig billig, da der var en 2. Sortering)
Herudover fandt jeg så de flotteste glasflasker med håndsprit. Selv om corona er ovre, er håndsprit altid fast inventar ved køkkenvask/badeværelse. Så må de altså gerne være pæne.
En flaske var desværre gået i stykker, men lynhurtig professionel besvarelse på mail. Problem løst. Ret godt gået. TAK.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sanic! Fra start til slut har min oplevelse med denne virksomhed været helt fantastisk. Sanic's produkter er en sand fornøjelse at bruge, og det er tydeligt, at der er lagt stor vægt på både kvalitet og bæredygtighed.
Jeg er især imponeret over de naturlige og veganske olier, som kommer i de smukkeste matterede glasflasker med bambuslåg. Det føles som ren luksus at bruge dem, og jeg elsker, at de også er miljøvenlige. Jeg har prøvet både body oil, hårolie og hånd- og negleolie i flere af de skønne dufte som citrongræs, lavendel og eucalyptus. Hver eneste variant er en oplevelse i sig selv med dejlige, æteriske dufte, der virkelig forkæler sanserne.
Historien bag Sanic er også inspirerende. Grundlæggeren Stine Harbo har formået at skabe en virksomhed, der ikke kun leverer fantastiske produkter, men som også tager ansvar for miljøet. Det er en kæmpe bonus, at alle produkter er cruelty-free og pakket i bæredygtige materialer.
Kundeservicen hos Sanic er i topklasse. Jeg havde et par spørgsmål før mit køb, og jeg blev mødt med hurtige, venlige og hjælpsomme svar. Leveringen var også lynhurtig og problemfri, hvilket altid er et stort plus.
Sanic er en virksomhed, der virkelig formår at kombinere kvalitet, luksus og bæredygtighed. Jeg er blevet en trofast kunde og ser frem til at prøve flere af deres produkter.
Tak for en fantastisk oplevelse, Sanic! 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har været flittig bruger af Sanic’s håndsprit og hånd- og negleolie igennem en længere periode. Det er lækre produkter og præsentable at have stående. Jeg vil klart anbefale Sanic til andre.
Super skønne produkter og altid fantastisk service :)
SÅ godt gået at være iværksætter og producere sine helt egne produkter i en så ung alder!
Altid en god service ! Fantastiske produkter.
En god og hurtig leveringstid!
kan kun sige hendes produkter er i top klasse. alt det tid og sjæl hun ligger i det her, er bare for vildt. Jeg har været test person, købt hendes produkter og er aldrig blevet skuffet.
så jeg kan kun sige at i bliver ikke skuffet over produkterne :)
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。