De service was perfect. Er werd goed meegedacht wat betreft de mogelijkheden om onze douche cabine te kunnen plaatsen. Het advies was bovengemiddeld goed en ik raad aan een aankoop te doen bij sanisal... もっと見る
企業が回答しました
Goede service. Glenn denkt goed mee ,komt met mooie ontwerpen. Loodgieter goede vakman en de tegelzetter zetter ook. Alle afspraken goed nagekomen. Een zeer fijne ervaring. We komen zeker te... もっと見る
企業が回答しました
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
当該企業による記述

Höltersweg 21/23, 7556 BS, Hengelo, Overijssel, オランダ
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De service was perfect. Er werd goed meegedacht wat betreft de mogelijkheden om onze douche cabine te kunnen plaatsen. Het advies was bovengemiddeld goed en ik raad aan een aankoop te doen bij sanisale Hengelo

Sanisale.com - Hengelo からの回答
Goed geholpen door Will. De badkamer is super mooi geworden! Geen aanmerkingen. Bedankt sanisale!

Sanisale.com - Hengelo からの回答
Uiteindelijk heeft Sanisale Hengelo een nieuwe oplossing aangeboden. De niet goed bevestigde douchedeur kon ik meegeven. Na 10 maanden heb ik een nieuwe douchedeur kosteloos gekregen die nu wel goed bevestigd is. Het heeft lang geduurd, maar desondanks ben ik tevreden over de service en wijze waarop dit opgelost is. Sanisale was namelijk bereid hierin mee te denken. Daarom sluit ik mijn ervaring toch positief af.

Sanisale.com - Hengelo からの回答
Glenn heeft goed meegedacht bij het uitzoeken van de badkamer, erg prettig. Het bestelde zou thuis afgeleverd worden. Omdat alles door verschillende bedrijven wordt bezorgd op één drie verschillende vrachtwagens aan de deur gehad. Een aantal andere leveringen (glazen douchedeur, nabestellingen tegels) moesten we ineens zelf ophalen in de winkel.
De door Glenn aangedragen gepensioneerde tegelzetter heeft heel slecht werk geleverd, nieuw badkamermeubel onherstelbaar beschadigd, slechte planning en is net voor Kerst met de noorderzon en een groot deel van het geld vertrokken.
Dus Sanisale Hengelo kan, maar houd rekening met leveringen die niet volgens afspraak verlopen en ga absoluut niet in zee met installeerden die door hun worden aangeraden.

Goede service.
Glenn denkt goed mee ,komt met mooie ontwerpen.
Loodgieter goede vakman en de tegelzetter zetter ook.
Alle afspraken goed nagekomen.
Een zeer fijne ervaring.
We komen zeker terug voor een volgende opdracht.

Sanisale.com - Hengelo からの回答
Het bedrijf levert niet complete goederen. Het zegt goede klusmedewerkers te kunnen leveren. Helaas hebben wij een soort van stagiair klusser gehad. Maar Sanisale zegt dan " Wij leveren alleen de goederen". Nou zelfs dat ging niet goed.
De douchebak zakte door . De strip aan de deur om het water te weren was niet compleet of een totaal verkeerde.
En de klusser kon niet afkitten zodat we de badkamer onder water hadden staan.
Een hele slechte ervaring, die met overleg beter had kunnen zijn.
Nooit weer Sanisale Hengelo voor ons
De sifon miste. Is nageleverd.

Sanisale.com - Hengelo からの回答
Zijn erg blij met de nieuwe badkamer
Ziet er erg mooi uit en zijn goed geholpen door sanisale Hengelo
C. STIJCKEL

Sanisale.com - Hengelo からの回答
Ontzettend slechte ervaring met SaniSale Hengelo en SaniSale Nederland. Als je na meerdere klachten een klacht indient bij SaniSale Nederland wordt je gewoon weer terug verwezen naar de vestiging waarmee je een probleem hebt. Meerdere keren verkeerde spullen geleverd, grove fouten in het ontwerp waardoor wij alles hebben moeten aanpassen en de ZZPers die ze aandragen komen de afspraken niet na. De belofte date de badkamer na 3 weken helemaal weer af zou zijn is niet gehaald. Ik zit nu in maand 9 en nog steeds is niet alles af.
Let vooral goed op de betalingstermijnen die SaniSale hanteert, je moet alles vooraf betalen waardoor je geen geld kan achter houden als er problemen zijn.
Voor mij nooit meer een badkamer bij SaniSale!
Glen heeft ons met rust en aandacht geholpen. Hij luistert echt naar wat je wil en komt dan met een fantastisch ontwerp. Hij en zijn team van mensen die de badkamer uiteindelijk komen plaatsen hebben service, aandacht en oog voor detail hoog in het vaandel staan. We zijn ontzettend blij met onze mooie badkamer!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。