SANITINO レビュヌ 566

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jak poszło? Przysłana została prośba o ocenę a ja trzeci dzień czekam na towar i właśnie dostałem wiadomość o kolejnym przesunięciu dostawy. Po tych drobnych perturbacjach dostałem towar dobrze zab... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Odradzam zakupy. Zlew ceramiczny Villeroy & Boch Subway dotarł całkowicie uszkodzony – liczne pęknięcia, produkt niezdatny do uÅŒytku. Towar był zapakowany skrajnie niedbale: pocięty styropian i wrzuco... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mam liczne doświadczenia z zakupów na innych portalach. W porównaniu do nich ten zakup został dokonany wzorowo. Minusem 1 jest aplikacja na stronie, która nie pozwala na samodzielne dokonanie zmian... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dokonałam zakupu w sklepie, po czym poczytałam opinie, z który część była nieprzychylna, więc spodziewałam się problemów z zakupem :) na szczęści w moim przypadku zamówiony towar dotarł na czas, był z... もっず芋る

䌁業情報

1. バスルヌム甚品店
  2. キッチン甚品店
  3. 工具店

圓該䌁業による蚘述

SANITINO jest zaufanym partnerem w zakupach wyposaÅŒenia łazienek i kuchni oraz artykułów do domu i ogrodu juÅŒ od 2008 roku. W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wybór ceramiki sanitarnej, baterii, kabin prysznicowych, mebli łazienkowych, luster i akcesoriów łazienkowych. Ale to nie wszystko! Teraz oferujemy takÅŒe wyposaÅŒenie kuchenne oraz produkty do domu i ogrodu. Razem z nami mogą Państwo wybierać spośród ponad 350 000 produktów do wymarzonej łazienki, kuchni lub ogrodu. Staramy się zapewnić komfortowe zakupy, dlatego oferujemy szeroki asortyment magazynowy, profesjonalne doradztwo oraz regularne informacje o nowościach za pośrednictwem naszego bloga i mediów społecznościowych. Jesteśmy w 100% czeską firmą, ale nasze sklepy internetowe działają równieÅŒ w innych krajach europejskich, takich jak Słowacja, Włochy, Holandia, Belgia, Francja, Austria, Niemcy, Hiszpania, Rumunia, Polska i Węgry, pod jednolitą marką SANITINO.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Doskonała obsługa

Doskonała obsługa, szybka wysyłka, polecam

2026幎4月12日

SANITINO からの回答

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie. Wierzymy, ÅŒe kolejne zakupy będą równie udane.
Pozdrawiamy.

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo szybka wysyłka, produkt dobrze spakowany.

2026幎4月12日

SANITINO からの回答

Dziękujemy za miły komentarz. Cieszymy się, ÅŒe zakupy w naszym sklepie były udane. Pozdrawiamy.

dobra firma

bardzo dobry i orginalny produkt.zamówienie i płatność przebiegła bardzo sprawnie.dostawa trwała parę dni ,ale warto było poczekać.polecam firmę

2026幎4月7日

SANITINO からの回答

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, ÅŒe zakupy były udane.Pozdrawiamy, Sanitino.pl

5぀星のうち1の評䟡

Niestety firma duch

Niestety firma duch - kompletnie brak kontaktu
Zrobiłem reklamację na produkt, który fabrycznie jest uszkodzony nie ma z tym nic wspólnego dostawa. JednakÅŒe zadają tysiąca zdjęć paczki etykiet nawet zdjęcie kuriera. Zdjęcia wadliwie wykonanego produktu są nie przekonywujace.
Proponuje uwaÅŒać na ten sklep!!!!

2026幎3月19日

Dzień dobry,

bardzo nam przykro z powodu Pana doświadczeń z zakupami w naszym sklepie. Zgłoszona przez Pana reklamacja jest w procesie weryfikacji. Niestety dział reklamacji jest zobowiązany do przestrzegania określonych zasad i procesów, a zgłoszenia są rozpatrywane stopniowo.

Sprzedawca ma 30 dni na usunięcie wady, wymianę towaru lub zwrot pieniędzy, licząc od dnia uznania reklamacji. Oczywiście robimy wszystko, co w naszej mocy, aby rozwiązać problem jak najszybciej i najkorzystniej dla klienta. Z pewnością dział reklamacji wkrótce się z Panem skontaktuje

Pozdrawiam,

Jest ok

WaÅŒne ÅŒe są dostępne części do modeli sprzed ćwierćwiecza. Dotarło. Wszystko pasuje

2026幎4月7日

SANITINO からの回答

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ÅŒe model sprzed ćwierćwiecza, dzięki nowym częściom dostał kolejną szancę :). Pozdrawiamy. Sanitino.pl

Jak poszło

Po tych drobnych perturbacjach dostałem towar dobrze zabezpieczony i oryginalnie zapakowany. Zmieniam zatem ocenę. Dziękuję za obsługę.

2026幎4月6日

SANITINO からの回答

Dzień dobry, przykro nam z powodu Pana niezadowolenia. Zamówienie zostało złoÅŒone w niedzielę 5.04 w związku z dniami świątecznymi i wolnym od pracy zamówienie zostało przyjęte do realizacji 7.04. Nastęopnego dnia 08.04. została przekazana do transportu przez kuriera. Informację o drobnych opóŌnieniach w czasie świąt były umieszczone na naszej stronie.Na podstawie informacji od przewoÅŒnika przesyłka jest w drodze do Pana i wkrótce zostanie doręczona. Pozdrawiamy, Zespół Sanitino.pl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。