DÃ¥rlig levering
ForfÊrdelig levering. Jeg bestilte min pakke i fredags til HelsingÞr og de har leveret min pakke til Helsinge.
Fredag middag tog jeg en lÞbetur. Da jeg kommer hjem går det op for mig, at jeg ikke har skiftet til lÞbestrÞmper, og der er derfor gået hul på mine sidste par bambusstrÞmper. Jeg bestiller nogle nye på Sanseliv, inden lÞrdag til frokost ligger de i pakkeboksen - under 24 timer fra bestilling til levering, og så i en weekend, vildt!
KÊmpe anbefaling!
Hurtig og god betjening. Susanne hjÊlper en rigtig godt på vej, hvis man har spÞrgsmål til noget eller har en efterspÞrgsel på en vare.
Tak for en god handel - jeg glÊder mig til at modtage tÞjet til mit puslingehold.
Susanne - du gÞr det godt â€ïž tak for din hjÊlp!
Jeg bestille nogle BH toppe i forskellige farver på tilbud. De kontaktede mig omkring der var blevet kludret i deres lager, så noget af det var desvÊrre udsolgt. (Det kan jo ske) De tilbÞd mig enten at sende dem, afsted de havde på lager, eller sende nogle andre farver til samme pris som jeg oprindeligt havde bestilt, til trods for de ellers ikke var på tilbud. Det takkede jeg ja til, og synes det var rigtig god service at tilbyde den mulighed.
Jeg modtog min pakke d. 14/1, intet der.
Jeg havde dog kÞbt sÞmlÞse sokker, hvilket jeg ikke fik.
Måtte åbne pakkerne og der fandt jeg ud af at de har sÞm.
Jeg ringer til jer og lÊgger en telefonsvare besked omkring kl. 16.14.
Der er stadig ikke ringet tilbage.
Der var ingen retur seddel med i posen, så kan ikke sende sokkerne retur.
HÃ¥ber i vil vende retur til mig snarest.
Stor ros til sanseliv, super service. Og mine bÞrn blev så glad de bedste strÞmper ever. Citat fra min sÞn.
Tusind tak sussanne.
Meget tilfreds med kÞbsoplevelsen på sanseliv; bredt udvalg af strÞmper lavet af Þkologiske materialer og en meget hurtig levering. Derudover vÊrdsatte jeg indpakningen, som var sÞd og personlig. Handler gerne her igen.
Pakken blev sendt samme dag. Fine produkter til gode priser.
SÞd personlig hilsen i pakken. Flot indpakning. 5 store stjerner Herfra
Jeg bestilte varer på Sanseliv.dk torsdag morgen og kunne hente mine varer på vej hjem fra arbejde fredag. Det kalder jeg hurtigt levering!!
Hurtig service og levering. Sendt med personlig hilsen. Kan varmt anbefales.
Hurtig levering, fin lille indpakning, og med personlig besked på fakturaen. Har handlet der 4 gange nu. Altid samme gode oplevelse.
Jeg har handlet hos sanseliv og jeg er fuldt ud tilfreds...
Ikke sidste gang jeg handler der !!!!... :-)
Har i flere omgang vÊret i kontakt med Sanseliv inden min bestilling blev sendt af sted, da der var lidt tvivl om det bestilte. Meget sÞd og imÞdekommende indehaver, der har vÊret en ren fornÞjelse at handle på sanseliv.dk