Sarahs Træning & Fysioterapi レビュー 53

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt Sarah mange gange og altid med et godt resultat. Sarah har overblik over kroppen og i min tid har jeg været kommet ind med et problem, som faktisk ikke var problemet, men det udsprang... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har fået behandling hos Sarah nogle gange nu. Super sød og rigtig god behandling. Havde rigtig ondt i lænden, fik nogle øvelser , massage , og en laser behandling, nu har jeg stort set ingen s... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Sarah er en behagelig person, som er god at snakke med. Hun er professionel og kompetent. Hun kan godt ‘tage ved’ når man beder om det. God oplevelse ✅🙂

企業情報

1. 理学療法士
  2. フィットネス教室
  3. パーソナル トレーナー
  4. ヨガ インストラクター

当該企業による記述

Hos Sarah får du altid en professionel behandling. Der tilbydes fysioterapi, massage, gravidmassage, firmaaftaler, Fysio Flow træning, hjemmebehandlng, Medi Yoga, Cupping, Shockbølge behandling og laser.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dygtig og kompetent

Sarah er bare virkelig kompetent og dygtig. Hun brænder tydeligt for sit arbejde og jeg oplevede at blive hjulpet rigtig godt. Jeg kunne aldrig have gennemført Ladies mud race uden hendes behandling af min menisk skade.
Stor anbefaling herfra.

2026年4月13日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Tusind tak for din anmeldelse - jeg er så glad for du er tilfreds :-)

5つ星のうち5の評価

Har fået behandling hos Sarah nogle…

Har fået behandling hos Sarah nogle gange nu.

Super sød og rigtig god behandling.

Havde rigtig ondt i lænden, fik nogle øvelser , massage , og en laser behandling, nu har jeg stort set ingen smerter tilbage.

Mange tak 😊

2026年3月12日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Tak - så dejligt at det har haft effekt

5つ星のうち5の評価

Hos Sarah går man aldrig forgæves

Jeg har brugt Sarah mange gange og altid med et godt resultat.
Sarah har overblik over kroppen og i min tid har jeg været kommet ind med et problem, som faktisk ikke var problemet, men det udsprang fra noget andet og det giver tryghed at vide at uanset hvad jeg er dukket op med så er det blevet løst.
Jeg vil til enhver tid anbefale Sarahs Træning og Fysioterapi, til dem jeg møder på min vej og som har brug for at tage sig selv og sit problem seriøst

2026年1月30日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Tak så dejligt at du har haft glæde af det og det er altid en fornøjelse at have dig forbi

5つ星のうち5の評価

Høj faglighed og god service!

Hvis man vil have god service, høj faglighed og et trygt forløb, så er det Sarah man skal vælge!! Havde bestilt cupping, grundet smerter i lænd og ryg. Kom derfra lettet, uden smerter og i bedre humør. Ikke sidste gang jeg kommer :)

2026年1月12日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Hej Anne tak for din anmeldelse - altid dejlig at have dig forbi

Rigtig dygtig fys

Rigtig dygtig fys, professionel tilgang til en. God behandling, hvor hun absolut ikke går på kompromis med kvaliteten og effektiviteten af behandlingen.
Dejlig atmosfærer at være i og et behageligt rum at træde ind i - hun får mine varmeste anbefalinger

2026年3月23日

Hej Maren takker - altid hyggeligt at have dig forbi

Kæmpe anbefaling

Jeg startede hos Sarah fordi jeg havde ondt i ryg og skuldre og samtidigt trængte til at mærke min krop slappe af. Jeg følte mig tryg helt fra start. Du kan være privat da der kun er Sarah i hendes hjemmeklinik, det betyder meget for mig. Sarah behandler ikke kun den “ting” du kommer med, hun spørger også ind og interesserer sig for det hele menneske. Jeg vil til hver en tid anbefale Sarah.

2025年12月16日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Hvor er det dejligt at du er glad og tilfreds :-)

5つ星のうち5の評価

På et tidspunkt havde jeg så mange…

På et tidspunkt havde jeg så mange smerter i min arm, at jeg ikke kunne være nogen steder og var sygemeldt. Sarah fandt plas i sin kalender til, at jeg kunne få intensiv behandling.
Tak for det Sarah !

2025年7月18日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Hej Kirsten det var dejligt at jeg kunne hjælpe dig

5つ星のうち5の評価

Fantastik at blive behandlet hos Sarah

Fantastik at blive behandlet hos Sarah, Sarah ved hvad hun laver og gør et fantastisk stykke arbejde. Syntes mange kliniker er pengegriske, men det er ikke tilfældet her, hvis der er noget Sarah mener kræver anden behandling henviser hun til det

2025年8月2日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Tak Tanja det betyder meget at du mener det. Det er nemlig vigtigt at kende sine begrænsninger i min optik. Jeg er glad for du er tilfreds :-)

5つ星のうち5の評価

Professionel behandling og mærkbare resultater

Jeg har været i forløb hos Sarah for mine skulder-, albue- og knæ problemer, og jeg er meget tilfreds. Sarah var utrolig lyttende, grundig i sin undersøgelse og forklarede tingene på en måde, der gav mening. Øvelserne har virkelig gjort en forskel, og jeg er nu smertefri. Kan varmt anbefales!"

2026年3月4日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Hvor er det skønt - tak for den fine anmeldelse

5つ星のうち5の評価

En frisk glad frisk kvinde der kan…

En frisk glad frisk kvinde der kan hjælpe med mange ting både øverelser og gode behandlinger.. God og flexsimple sted og komme..
Altid hyggeligt og for en kanon god snak med samtidigt..

2026年4月2日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Det er altid nogle hyggelige samtaler jeg ser frem til :-) tak for de fine ord

Mine varmeste anbefalinger til Sarah

Mine varmeste anbefalinger til Sarah! Hun er utrolig venlig og smilende, og man føler sig tryg med det samme – allerede når man ligger på massagebænken. Hun har virkelig gode hænder og er meget dygtig til det, hun laver. Massagen var rigtig skøn og hjalp også på min stress. Derudover er prisen rigtig god. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer – jeg vil helt sikkert booke en tid hos hende igen, ingen tvivl om det. Meget let at kommunikere med hende :-)

2025年10月30日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Hvor er jeg glad for du var tilfreds - tak for det

5つ星のうち5の評価

Sarah er en rigtig god Fysioteripøvt…

Sarah er en rigtig god Fysioteripøvt gik med kraftig hold i nakken og mange smerter og bestilte via min pentionkasse og fik tid ved sarah og efter et par gange var smerter væk jeg kan varmt anbefale hende

2025年6月1日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Tak for din fine anmeldelse

5つ星のうち5の評価

Jeg havde haft skulder problemer i en…

Jeg havde haft skulder problemer i en længere periode. Efter en enkelt behandling ved Sarah kunne jeg mærke stor forskel. Absolut mine bedste anbefalinger herfra.

2025年11月6日

Tak Peter - godt du er tilfreds

5つ星のうち5の評価

Mega god og personlig service hos Sarah…

Mega god og personlig service hos Sarah og mega fleksibel på tiderne hvilket var et plus for mig. Super sød og altid i godt humør. Kæmpe anbefaling herfra😊

2026年3月31日

Tak Matias - tak for din anmeldelse

5つ星のうち5の評価

Har brugt Sarah i flere år en gang om…

Har brugt Sarah i flere år en gang om måneden .
Hun er altid smilende og imødekommende hjælper gerne når den gamle krop knager og er øm 🥰kan helt klart anbefale hende 👍👍

2026年3月14日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Det er så hyggeligt når du kommer og jeg er glad for jeg kan hjælpe den gamle krop :-)

Mine varmeste anbefalninger

Mine varmeste anbefalninger til Sarah. Sarah har behandlet mig for både hoftesmerter og hælspore med stor faglig dygtighed og engagement. Man føler sig i trygge hænder fra første konsultation, og Sarah er rigtig god til at tilpasse behandlingen individuelt.

Samtidig er hun utrolig imødekommende og skaber en behagelig og afslappet atmosfære, hvor der både er plads til den seriøse samtale og et godt grin. Det gør hele forløbet både trygt og positivt.
Samtidig anbefaler jeg træning med Sarah som instruktør - på holdene er der altid god energi og højt humør.

2026年3月11日

Sarahs Træning & Fysioterapi からの回答

Tusind tak for den super flotte anmeldelse

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。