Professionel og tryg behandling
Saria udfÞrte en perfekt BOTOX fullface behandling. Et flot resultat som kun kan anbefales til andre. Jeg kommer gerne igen.

Sariaklinik ããã®åç
Saria Kosmetisk Klinik i HillerÞd glÊder sig til at byde dig velkommen med behandlinger inden for hudpleje og laser hårfjerning. Hårfjerning med avanceret 4D diode laser Botox Skinbooster Filler
Frederiksgade 7, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç

Sariaklinik ããã®åç
Saria er utrolig dygtig . Man kan virkelig mÊrke hun ved hvad hun laver og hun nyder at krÊse om hendes kunder og se de bliver glad og tilfredse . Kan kun anbefale hende .

Virkede ikke på mig
Har fået fjernet hår på hele kroppen.
Og de har vÊret så sÞde og professionelle hele vejen. Og det har vÊret 100% smertefri. Men det virkede ikke. Efter 12 behandlinger og 20k fattigere er det hele vokset ud igen

Sariaklinik ããã®åç
Fantastisk god service og behandling. Jeg er meget tilfreds. Virkelig dygtig vejledning, som var dygtigt og professionelt i skÞnne omgivelser. 5 stjerner ud af 5 mulige herfra.

Sariaklinik ããã®åç
Meget professionel behandling, som jeg er meget tilfreds med. Dygtigt og imÞdekomne personale, som giver grundig vejledning. Behandlingen var hurtig og behagelig, og resultatet er virkelig godt.

Sariaklinik ããã®åç
Jeg fik fjernet hår fra nÊse og Þrer med laser, og er virkelig tilfreds med resultatet. Saria var både professionel og venlig, og hele behandlingen var hurtig, effektiv og nÊsten smertefri. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem. Kan varmt anbefales hvis du Þnsker en seriÞs og dygtig behandler.

Sariaklinik ããã®åç
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Saria Kosmetisk Klinik. Det er Saria selv, som står for behandlingerne, og hun er både utrolig dygtig, professionel og imÞdekommende. Man mÊrker med det samme, at hun har stor erfaring og virkelig brÊnder for sit arbejde.
Jeg får laserbehandling til fjernelse af hår ved Þrerne og nÊsen, og jeg har fÞlt mig tryg i hendes hÊnder fra fÞrste behandling. Resultaterne er allerede mÊrkbare, og hele forlÞbet har vÊret behageligt og trygt.
Jeg kan varmt anbefale Saria og hendes klinik til alle, der sÞger kosmetiske behandlinger i trygge og kompetente hÊnder!