䌁業情報

1. スキンケア クリニック

圓該䌁業による蚘述

Saria Kosmetisk Klinik i HillerÞd glÊder sig til at byde dig velkommen med behandlinger inden for hudpleje og laser hårfjerning. Hårfjerning med avanceret 4D diode laser Botox Skinbooster Filler

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

7件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Professionel og tryg behandling

Saria udfÞrte en perfekt BOTOX fullface behandling. Et flot resultat som kun kan anbefales til andre. Jeg kommer gerne igen.

2026幎2月13日

KÊre Lotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid. Det glÊder mig meget at hÞre, at du fÞlte dig tryg under behandlingen, og at du er tilfreds med resultatet.

Du er altid meget velkommen igen i klinikken.

De bedste hilsner
Saria Klinik ✹

Saria er utrolig dygtig

Saria er utrolig dygtig . Man kan virkelig mÊrke hun ved hvad hun laver og hun nyder at krÊse om hendes kunder og se de bliver glad og tilfredse . Kan kun anbefale hende .

2025幎11月27日

KÊre Jane,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos Saria, og at hendes engagement og faglighed skinner igennem. Vi er glade for, at du fÞler dig godt behandlet og går herfra tilfreds, det er prÊcis det, vi strÊber efter.

Tak fordi du vil anbefale os. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsner,
Saria Kosmetisk Klinik

Virkede ikke på mig

Virkede ikke på mig
Har fået fjernet hår på hele kroppen.
Og de har vÊret så sÞde og professionelle hele vejen. Og det har vÊret 100% smertefri. Men det virkede ikke. Efter 12 behandlinger og 20k fattigere er det hele vokset ud igen

2025幎5月9日

KÊre Lars

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er glade for at hÞre, at du har fÞlt dig godt behandlet og oplevet forlÞbet som smertefrit og professionelt. Samtidig er vi kede af, at du ikke har opnået det Þnskede resultat.
Laserhårfjerning kan variere fra person til person, da faktorer som hårtype og hormonelle forhold påvirker resultatet. I nogle tilfÊlde kan håret vende tilbage over tid.

Saria Kosmetisk Klinik

Fantastisk god service og behandling

Fantastisk god service og behandling. Jeg er meget tilfreds. Virkelig dygtig vejledning, som var dygtigt og professionelt i skÞnne omgivelser. 5 stjerner ud af 5 mulige herfra.

2025幎4月2日

KÊre Helle,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de flotte ord! ⭐
Vi er sÃ¥ glade for, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de service, behandling og vejledning – og at du fÞlte dig godt tilpas i vores omgivelser. Det er prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker det skal vÊre 🌞
Stort tak for dine 5 stjerner – det varmer virkelig!

De bedste hilsner,
Saria Klinik

Stor anbefaling herfra!

Meget professionel behandling, som jeg er meget tilfreds med. Dygtigt og imÞdekomne personale, som giver grundig vejledning. Behandlingen var hurtig og behagelig, og resultatet er virkelig godt.

2025幎4月10日

Sariaklinik からの回答

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både behandlingen og vores personale. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig godt vejledt og har fået et godt resultat.
Vi ser frem til at se dig igen! 😊✚

Fantastisk oplevelse hos Saria!

Jeg fik fjernet hår fra nÊse og Þrer med laser, og er virkelig tilfreds med resultatet. Saria var både professionel og venlig, og hele behandlingen var hurtig, effektiv og nÊsten smertefri. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem. Kan varmt anbefales hvis du Þnsker en seriÞs og dygtig behandler.

2025幎3月17日

Sariaklinik からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Ahmed!
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både resultatet og oplevelsen hos os. Saria sÊtter stor pris på dine ord, og vi er glade for, at du fÞlte dig tryg og godt behandlet hele vejen igennem.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 🙏😊

Tryg og professionel behandling hos Saria Kosmetisk Klinik

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Saria Kosmetisk Klinik. Det er Saria selv, som står for behandlingerne, og hun er både utrolig dygtig, professionel og imÞdekommende. Man mÊrker med det samme, at hun har stor erfaring og virkelig brÊnder for sit arbejde.

Jeg får laserbehandling til fjernelse af hår ved Þrerne og nÊsen, og jeg har fÞlt mig tryg i hendes hÊnder fra fÞrste behandling. Resultaterne er allerede mÊrkbare, og hele forlÞbet har vÊret behageligt og trygt.

Jeg kan varmt anbefale Saria og hendes klinik til alle, der sÞger kosmetiske behandlinger i trygge og kompetente hÊnder!

2025幎4月16日

Sariaklinik からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Gandhi! Det betyder meget for mig at hÞre, at du fÞler dig tryg og godt behandlet. Jeg sÊtter stor pris på din tillid og glÊder mig til at fortsÊtte forlÞbet med dig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。