Jeg har returnert produktet, men Klarna krever fortsatt betaling. Satana.no svarer ikke pÃ¥ henvendelser â ingen respons pÃ¥ e-post og det er umulig Ã¥ komme gjennom pÃ¥ telefon. Fullstendig mangel... ãã£ãšèŠã
Helt pÃ¥ trynet. Bestilte en vare, med oppgitt leveringstid pÃ¥ 2-4 dager. Jeg venter og venter men ingen vare. Sporingen sier ikke noe annet enn tungt gods og ingenting tyder pÃ¥ at varen i det h... ãã£ãšèŠã
INTET levede op til forventningerne om en helt enkel handel . Vi fik leveret en vare, dom tydeligvis havde vÊret ude hos en kunde, dom havde returneret den . Der manglede sÃ¥ledes en vigtig del til... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte to ulike sett med telys holdere. Jeg betalte med Klarna. Bare 6 dager etter bestillingen var gjort, fikk jeg pakke pÃ¥ dÞrmatten, og begge telys holderne, var superfine, og fremsto akkurat... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg har returnert produktet
Jeg har returnert produktet, men Klarna krever fortsatt betaling.
Satana.no svarer ikke pÃ¥ henvendelser â ingen respons pÃ¥ e-post og det er umulig Ã¥ komme gjennom pÃ¥ telefon. Fullstendig mangel pÃ¥ kontakt.
Hvorfor skal jeg betale for et produkt som er returnert og mottatt?
Returen er tydeligvis ikke bekreftet i Klarna, og det er ikke mitt ansvar at selger ikke fÞlger opp.
Dette er svÊrt frustrerende og uakseptabelt.
Jeg forventer at saken lÞses umiddelbart og at kravet i Klarna stoppes.
Ordrenummer: 14426
SeriÞst â dette er siste gang jeg handler hos denne bedriften.
Helt på trynet.
Helt på trynet.
Bestilte en vare, med oppgitt leveringstid på 2-4 dager.
Jeg venter og venter men ingen vare.
Sporingen sier ikke noe annet enn tungt gods og ingenting tyder på at varen i det heletatt er sendt eller at bestillingen er behandlet.
Har sendt mail men får ikke svar.
Om varen kommer er jeg usikker på om jeg vil ha den, av rent prinsipp.
Uansett utfall handler jeg aldri der igjen.
INTET levede op til forventningerne omâŠ
INTET levede op til forventningerne om en helt enkel handel .
Der manglede således en vigtig del til produktet. MEN
SATANA ER FULDSTÃNDIG LIGEGLADE.
Stor tabbe å kjÞpe fra Satana
Stor tabbe å kjÞpe fra Satana. Treningsutstyr av elendig kvalitet + dyr og dårlig returordning. Advarer mot å kjÞpe herfra.
UNNGÃ !!
Bestilte detox fotpads.. Disse padsene skal man hÞre "pulveret" inni "rasle" litt dersom man har fått rett/normalt produkt. Etter bruk skal man se detoxen ( gjerne svart farge på pads morgen etter) ingenting skjer derfor oppleves produktet som fake/J$:&_& dårlig kvalitet..
Bestilt TrådlÞse LED Juletrelys 8
Bestilt TrÃ¥dlÞse LED Juletrelys 8, 16 eller 24 stk. - Passer de fleste Georg Jensen lysestaker m. fl. à 1 De sendte meg en kinesisk topp som ikke har noe med lysene jeg bestilte Ã¥ gjÞre â en svindel
Massasjespparatet virker kun i 5-10âŠ
Massasjespparatet virker kun i 5-10 sekunder.
Satana. Elendig kvalitet på varene og enda dårligere kundeservice...
KjÞpte en massasjestol som gikk i stykker efter et par dager, jeg returnerte varen for snart to måneder siden, men har ikke hÞrt fra Satana.Ikke svarer de på mail eller tlf. Helt ubrukelig selskap. Styr unna denne nettsiden!
Fikk varene raskt
Fikk varene raskt. Ingen problemer med sendingen.
Produktet var greit. FornÞyd.
Elefant
Har kjÞpt elefant kosedyr til tre av mine barnebarn og er veldig fornÞyd med dem ð¥°Barnebarna mine fÃ¥r ikke sove uten elefanten ð¥°Virkelig og anbefale
Bestilte 3 stk grill daddy
Bestilte 3 stk grill daddy, da jeg har hatt denne fÞr og synes den er god. Jeg har ikke fått tak i denne mer. Men så den tilfeldig på Santana. Da jeg skulle ta disse i bruk, knakk den ene da jeg skulle stenge for vanntilfÞrsel og den andre lekket vann om den var stengt. Dette sto ikke til forventningene til den prisen! 1o kr. stk hadde vÊrt nok!
Fine lys og greie å bruke
Fine lys og greie å bruke. Ok leveringstid.
Rask levering!Produkta (10 par bambussokker og håndholdt luftpumpe) virket som beskrevet, men sokkene var for stramme Þverst. (Klippet sokkekanten Þverst, slik at problemet ble lÞst.)
Rask levering!
Varen kommer aldri
Ikke mottatt vare
Bestillte en AB - Roller den 31.12.24 som kostet 159,- Fraktkostnader kom utenom og totalsummen ble på 238-, som ble trekt fra min konto 03.01.25. HVOR ER VAREN? Er ikke store summen, men når man betaler for en vare, så forventer man at den blir sendt.
Rusten vare x 2
Bestilte ledlys med 3 veker. Da varen kom, var den full av rust og komplett ubrukelig. Klagde på dette og fikk tilsendt ny vare som desverre var like ubrukelige. Får 2 stjerner for at de var kjapp å svare på min klagde og sendte ut ny vare selv om denne å var Þdelagt.
Dette selskapets produkter erâŠ
Dette selskapets produkter er forferdelig dritt. Jeg mottok et brukt produkt. Ingen kontakt med kundeservice.... anbefaler ikke.
Hodelykt 5000 lumen
Bestilte hodelykt, 5000 lumen. Den virker, og den lyser. Laget av hardplast, og svÊrt langt unna 5000 lumen. Ikke god å ha på hodet. SvÊrt billig av en grunn, så styr unna.
Nye varer
Da det ble oppdaget feil/mangler i fÞrste forsendelse kom det nye varer etter bare 1 uke. Men ingen svar på klagen. Men bra det kom nye varer.