レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik en mail efter bestilling om at 1 varelinje var udgÃ¥et og 2 varelinjer var i restordre, med forventet levering d. 23-03-26, samme dag som bestillingen. Efter 8 hverdage rykker jeg for en svar ang.... もっず芋る

Bestilte en drÊnskovl pÃ¥ hjemmesiden. Der var 2 at vÊlge imellem. Valgte den dyreste, som var pÃ¥ lager ifÞlge hjemmesiden. Fik leveret den billigere model - det mÃ¥ vÊre en fejl! Hvis butikken ikke ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtigste levering jeg har oplevet. Bestilte kl. 14:53, modtog varen nÊste morgen kl. 8.10 Derudover havde jeg bestilt til et udleveringssted, men da det var en stor pakke, leverede de den til h... もっず芋る

Jeg skulle bruge nogle karabinhager til en speciel opgave. Tog derfor kontakt til firmaet, for at spÞrge til nogle mÃ¥l pÃ¥ produktet. Meget venlig service fra medarbejderen...tak for det. Jeg bestilte... もっず芋る

䌁業情報

1. 工具卞業者

圓該䌁業による蚘述

Special-Butikken i Ribe, er sydvestjyllands STØRSTE Special-Butik. Vi har 1200 m2 butik og over 40.000 varenumre pÃ¥ lager. Hos Special butikken Ribe kan du finde alt indenfor blandt andet El-vÊrktÞj, Svejser/skÊrebrÊnder, Trykluft, Landbrugsartikler, Arbejds- og profilbeklÊdning, Gas-og gasudstyr, papir-og rengÞringsartikler Olie/kemi samt meget meget mere. Vi satser pÃ¥ stor kvalitet, holdbarhed, brugbarhed og pris der opfylder den kvalitetsbevidste forbruger. Salg til bÃ¥de private kunder og erhverv

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

30件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Fik en mail efter bestilling om at 1

Fik en mail efter bestilling om at 1 varelinje var udgået og 2 varelinjer var i restordre, med forventet levering d. 23-03-26, samme dag som bestillingen. Efter 8 hverdage rykker jeg for en svar ang. hvornår jeg kan forvente leveringen ankommer, da jeg vi er ved at lÞbe tÞr for nogle produkter. Intet svar og har i dag skrevet at de skal annullere min ordre.

2026幎4月8日
自発的なレビュヌ

Jeg har handlet der et par gange og har

Jeg har handlet der et par gange og har også haft brug for at returnere et produkt. Det forgik uden problemer, derfor 5 stjerner herfra.

2025幎10月18日

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse 😊
Vi er glade for at hÞre, at både dit kÞb og din returnering forlÞb uden problemer. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse.
Du er altid velkommen igen!

Super tilfreds

Super tilfreds. Jeg forudbestilte en adventskalender fra Milwaukee for over 800 kr. Men da jeg modtog den, var den i mellemtiden blevet nedsat og prisen var derfor sat ned til 612,50, så det synes jeg er god service.

2025幎10月6日

Special-Butikken Ribe A/S からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at hÞre, at du er super tilfreds, og at du oplevede vores prisjustering som god service. Det er vigtigt for os, at vores kunder altid fÞler sig fair behandlet – ogsÃ¥ ved forudbestillinger.
Tak fordi du handlede hos os, og god fornÞjelse med adventskalenderen! 🎄🔧

Hurtig levering og gode priser

Hurtig levering og gode priser. KÞbte prolan rustbeskyttelse.

2025幎9月26日

Special-Butikken Ribe A/S からの回答

Mange tak for din anmeldelse 😊
Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med både leveringstiden og vores priser. Vi håber, du bliver glad for Prolan rustbeskyttelsen.
Du er altid velkommen igen!

Ordren blev leveret til tiden og levede

Ordren blev leveret til tiden og levede op til forventninger.

2025幎9月12日

Tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at hÞre, at ordren blev leveret til tiden og levede op til dine forventninger. Det sÊtter vi stor pris på.
Vi håber at se dig igen!

Jeg bestilte et sÊt WorkTunes Connect

Jeg bestilte et sÊt WorkTunes Connect hÞrevÊrn den 19. august 2025 hos Special-Butikken.
Varen stod til at vÊre pÃ¥ lager, og belÞbet blev straks reserveret pÃ¥ min konto – men jeg har stadig ikke modtaget noget.

Der er heller ikke kommet nogen besked om forsinkelse eller levering, og kundeservice har ikke svaret.

Det er frustrerende og utrygt at handle et sted, hvor man betaler for en lagervare og efter flere uger stadig intet hÞrer og intet modtager.

Jeg har nu kontaktet butikken med krav om enten hurtig levering eller annullering af ordren.
Handler ikke her igen, medmindre kommunikationen forbedres markant

2025幎9月11日

UseriÞst

Jeg har bestilt et lithiumbatteri. Det koster 1.375kr hos SB Ribe. “Skarp pris” står der - og det er det egentligt også.
“ PÃ¥ lager - Sendes samme dag eller dagen efter ordremodtagelse” stÃ¥r der ogsÃ¥, med en stor grÞn prik i lagerstatus. Jeg fÃ¥r ogsÃ¥ en fin ordrebekrÊftelse.
Dagen efter bestillingen hÞrer jeg ikke noget, og det kan jo egentlig vÊre OK. Alligevel er der en lille indre klokke, der får mig til at ringe til SB Ribe for at checke, om de nu også har styr på det.
Det har de ikke. En flink ung mand roder rundt i en masse papirer, kan jeg hÞre i telefonen. Han når frem til, at batteriet er udsolgt. De har solgt det sidste dagen fÞr jeg bestilte. De har bare ikke fået sendt mig en besked om det. Men han regner med at de får en hel masse batterier hjem i nÊste uge.
Men der stod jo, at det var pÃ¥ lager? Og det stÃ¥r der stadigvÊk, mens jeg sidder og taler med ham. Med samme tekst: “ PÃ¥ lager - Sendes samme dag eller dagen efter ordremodtagelse”. “Hvorfor det”, spÞrger jeg, “nÃ¥r I nu ikke HAR noget pÃ¥ lager
?”
Men den unge mand svarer, at det er fordi, at ellers kan man jo bestille det.
OK - altså, for at kunder kan bestille en vare, man slet ikke har, og ikke rigtigt ved, hvornår man får, skriver man, at varen er på lager til omgående levering.
Det er så her, jeg bare beder om at få min ordre annulleret, og det er helt i orden med den unge mand i den anden ende af linjen.
Jeg beder også om at få en bekrÊftelse på, at ordren er annulleret, da SB Ribe jo har reserveret et belÞb på mit betalingskort. Bare sådan for god ordens skyld.
Men den bekrÊftelse kan jeg kun fÃ¥ mundtligt her i telefonen. SÃ¥ deeeet
 Og tak, men nej tak

2025幎7月1日

Hej,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget den forvirring og ulejlighed, du har oplevet i forbindelse med din bestilling.
Der kan desvÊrre opstÃ¥ fejl i vores lagersystem, isÊr fordi vi bÃ¥de har en fysisk butik og en webshop, som deler det samme varelager. Det betyder, at en vare godt kan blive solgt i butikken kort fÞr en online ordre bliver lagt – og i nogle tilfÊlde nÃ¥r vores system desvÊrre ikke at opdatere lagerstatus hurtigt nok. Det er selvfÞlgelig ikke godt nok, og vi arbejder lÞbende pÃ¥ at forbedre bÃ¥de system og rutiner, sÃ¥ vi undgÃ¥r den slags fremadrettet.
Vi forstÃ¥r fuldt ud din frustration over, at en vare stÃ¥r som “pÃ¥ lager”, selvom den reelt var udsolgt, og at du ikke modtog besked om det i tide. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder, og vi tager din feedback alvorligt.
Angående ordrebekrÊftelsen og afbestillingen: Vi burde have fulgt op skriftligt og bekrÊftet annulleringen pr. mail, og det beklager vi, at du ikke modtog.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi håber, at vi kan få muligheden for at give dig en bedre service en anden gang.
SB Ribe Kundeservice

Leverer ikke varen

De leverer ikke varen, selvom den stadig er hjemmesiden.

Jeg bestilte den 1. marts en Goodnature rottefÊlde. 7 dage senere får jeg en mail om, at pakken 'inden lÊnge' vil blive sendt med Brink Transport og et pakkenr.

Den 10. marts får jeg en faktura, og må formode at pakken nu er undervejs med Brink Transport. To dage senere får jeg en kreditnota uden nogen forklaring, og de trÊkker samtidig pengene fra min bankkonto!

Jeg spÞrger pr. mail, hvad der foregår, hvortil de svarer, at pakken er kommet tilbage fra GLS, fordi den ikke er blevet afhentet....

Jeg har intet hÞrt fra GLS om nogen pakke, og spÞrger derfor Special-Butikken Ribe om et GLS-pakkenr. Jeg får aldrig svar...

2025幎3月12日

Hej Frank,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med din ordre hos os.

Din pakke blev sendt afsted i samme Þjeblik vi havde varen på lager, og du modtog herefter besked fra Brink Transport om, at den var klar til afhentning.

Da pakken ikke blev afhentet indenfor fristen, blev den returneret til os. Derfor blev din ordre krediteret, og belÞbet refunderet.

Vi forstår, at dette kan vÊre frustrerende, men hvis du stadig Þnsker produktet, er du meget velkommen til at bestille igen, da produktet er på lager.

Ha' en god dag,

Med venlig hilsen,
Special-Butikken Ribe

Svindel firma

Pas på

Pas på med at kÞbe på webshoppen, bestilte 2 par cowboybukser på tilbud de stod på lager, 2 dage efter ringer de at de har solgt for mange, så de har kun 1 par til mig samt i anden farve , som jeg har sagt ja til, har fået tilsendt ordre bekrÊftelse 109195, bare Êrgerligt for mig, kunne have bestilt et andet sted, til samme pris, så nu må jeg betale 2 x fragt. Mener at de har taget mig ved nÊsen. Det var så sidste gang jeg handler der

Opdate, får så en mail, fatter ikke en dyt

Din forsendelse er gjort klar til afsendelse.
Vi har nu fundet lige prÊcis det du har bestilt. Tror ikke butikken ved hvad de gÞr 😱

Update, nu modtaget regning, de sender et helt andet model , end som jeg har kÞbt 😡

2024幎11月30日

Hej

Efter aftale over telefon, blev vi enige om at sende en anden farve til dig, fordi den model du bestilte var udsolgt.

Der var tale om et restparti, som desvÊrre blev solgt i butikken under Black Friday, hvilket naturligvis er Êrgerligt.

Vi beklager hvis der har vÊret misforståelser ifm. vores automatiske mail.

Du er velkommen til at handle hos os en anden gang.

Mvh. Special Butikken Ribe

Bestilte en drÊnskovl på hjemmesiden

Bestilte en drÊnskovl på hjemmesiden. Der var 2 at vÊlge imellem. Valgte den dyreste, som var på lager ifÞlge hjemmesiden. Fik leveret den billigere model - det må vÊre en fejl! Hvis butikken ikke havde den dyrere model, så kunne de have ringet på mit mobilnummer.
Jeg valgte at beholde modellen. Men måtte maile og rykke for at få prisforskellen tilbage. Burde ske automatisk!

2024幎9月25日

Hej Steen

Vi beklager at du har modtaget den forkerte skovl, og at prisen for den dyre skovl blev hÊvet. Det vil vi gÞre noget ved, så det ikke gentager sig fremover.

Mvh. Special Butikken Ribe

Jeg har fået den bedste service ved

Jeg har fået den bedste service ved Special butikken Ribe.

Jeg havde kÞbt en stor diesel varmer, som desvÊrre ikke fungerede i mit vÊrksted og ringede til butikken og forklarede mit problem.
De forstod det 100 % og tog den tilbage til en rigtig god pris.

Det er bare service pÃ¥ hÞj plan 👍👍
Jeg kommer bestemt igen.

2024幎1月26日

Special-Butikken Ribe A/S からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Det er vi glade for. Vi ser frem til nÊste gang du handler hos os.

m.v.h. Special butikken Ribe

Uproffessionelt amatÞragtigt.

Hmm ja kan se, jeg ikke er den eneste der oplever dårlig service og uorden herfa.
Har handlet her nogle gange, og det har vÊret fint.
I går bestilte jeg så til vores firma en Milwaukee borehammer.
I dag tirsdag, fÞrst kl. 12.28, bliver jeg så ringet op af dem, og de beklager, at varen ikke er på lager, selv om den fremstår som lagervare på hjemmesiden.
Det er jeg lidt uforstående overfor, men han kan måske få fat i sin sÊlger på fredag, eller i nÊste uge for at hÞre, om man kan finde en lÞsning på problemet...
Jeg tÊnker lige over det, og ringer så tilbage, og siger, at vores firma jo ikke kan vente op til en uge på, at få at vide, om de kan sÊlge os en borehammer eller ikke. Måske kan de jo ikke.
Jeg synes det er meget uproffessionelt og amatÞragtigt. De har åbenbart ikke styr på, hvad de har på hylderne.
Kan også se, at det er et generelt problem hos dem.
Finder et andet sted at handle fremover.
Man er jo til grin for sine penge her.

Lige for at svare på jeres indlÊg...
Ved ikke hvorfor i lyver?

Nej, da jeg bestilte, stod den som lagervare. Levering 1-2 dage.
Og da jeg blev ringet var det ikke fordi der var lÊngere leveringstid.
Jeg fik at vide, at det var en udgået model, som i ikke fik mere, og i ville finde ud af med jeres sÊlger fredag eller ugen efter, om i kunne gÞre noget ved det.
SÞlle sÞlle sÞlle, at i er nÞdt til at lyve.

Bestilte den et andet sted, de havde den heller ikke pÃ¥ lager, men havde dog pli nok til at sende mig en nyere stÞrre model til samme pris. SÅDAN.
Der handler vi så fremover.

Jeg kan jo også se jeres anmeldelser, fra andre kunder, det er ikke noget at skrive hjem om. 😊

2023幎8月8日

Hej Tina

Vi er uforstående overfor din anmeldelse.

På vores hjemmeside har der hele tiden stået "1-7 dages levering" ved denne vare, og altså ikke "På lager".

Som du selv siger, ringer vi dig op dagen efter du har lagt din ordre, og forklarer at der kan vÊre ekstra leveringstid på denne vare. Du siger selv, at det er "helt ok" til vores medarbejder.

Jeg vil derfor vove den påstand, at vi har ydet en fin service, og forsÞgt at finde en lÞsning.

Jeg vil i Þvrigt med henvisning til din historik her på Trustpilot, lade det vÊre op til andre brugere at bedÞmme, om din anmeldelse af vores forretning er helt på sin plads eller ej.

Vi håber at du finder varen et andet sted.

Mvh.
Special Butikken Ribe

De vil ikke oprette mig som kunde

De vil ikke oprette mig som kunde, fordi belÞbet jeg i fÞrste omgang vil kÞbe for, er for lille.

2023幎7月17日

Hej Allan

Det er korrekt at vi ikke kunne oprette dig som B2B kunde i denne omgang, men du er altid meget velkommen til at placere en ordre og betale med eksempelvis kreditkort :-)

Dbh.
Special Butikken Ribe

Uorden på lager og hjemmeside.

På jeres hjemmeside SB-Ribe har i en vare på lager som jeg har kÞbt fÞr, og til en fair pris. Jeg vÊlger at kÞre til Ribe for at afhente varen, men kan ikke finde varen, der er dog en lignende vare af anden fabrikat, dog til over den dobbelte pris.
Ekspedienten forklare at de har problemer med hjemmesiden, og lageret, det gamle produkt får i ikke mere, så derfor er fejlen opstået, ud over det er han ikke sÊrlig lÞsningsorienteret.
jeg har så spildt 40 km, og hjemme finder jeg det produkt der var på hylden i butikken billigere incl fragt ved en anden butik.
Så fremover bruger jeg ikke tid på at kÞre til SB-Ribe.
Mit råd er, få styr på lager og hjemmesiden !.
Hilsen Jan Pedersen

2023幎6月24日

Hej Jan

Jeg skal beklage at du kÞrte så langt forgÊves. Det er fuldt forståeligt, at du synes det var en trÊls oplevelse, når nu du havde gjort dit hjemmearbejde og tjekket vores webshop.

Vores webshop har over 40.000 varenumre, så der kan desvÊrre opstå situationer hvor en gammel vare udgår, og bliver erstattet af en ny. I mellemtiden kan der have vÊret en enkelt af den vare du havde Þje på, tilbage på lager, som så er blevet solgt. Der kan også vÊre sket en fejl i vores ende, så varen stod på lager selvom den ikke var det.

Vi gÞr vores bedste for at holde vores sortiment trimmet og opdateret, både i vores fysiske butik og på web, således ingen kunder kÞrer forgÊves efter en vare.

For at undgå lignende situationer, vil jeg råde dig til at ringe forinden og spÞrge om varen er på lager, inden du kÞrer afsted.

Jeg håber du vil give os en chance til en anden gang :-)

Dbh.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。