Verdens bedste bogpakker
De to lÊkreste pakker som jeg havde kÞbt og bare masser af forkÊlelse

Scandibooks ããã®åç
ScandiBooks is a Danish book box company delivering custom romance boxes across Europe. We specialize in dark romance, romantasy, and contemporary romanceâalways tailored to your tastes. With our unique âBuild Your Own Boxâ system, readers choose their spice level, favorite tropes, and extras like accessories, snacks, or essentials. Each box is carefully curated to wreck you, soothe you, and keep you coming back for more.
ãã³ããŒã¯
De to lÊkreste pakker som jeg havde kÞbt og bare masser af forkÊlelse

Scandibooks ããã®åç
I received my box and Iâm SPEECHLESS ððð I loved it so much! I was expecting it to be good but it is so much more than that!!
We can see that they love books and care for it!

Scandibooks ããã®åç
Very good service and loved my subscription box â€ïž and its clear that a lot of thought and passion was put into the product as a whole

Scandibooks ããã®åç
En lÊkker sammensat pakke med stor sans for detaljer! Bliver bestemt ikke den sidste bog-pakker jeg kÞber.

Scandibooks ããã®åç
Virkelig lÊkker boks med flotte og spÊndende bÞger og skÞnt indhold! Og virkelig flot pakket indð

Scandibooks ããã®åç
jeg ville gerne kunne give den 5 stjerner. men eftersom at jeg endnu ikke har modtaget min boks kan jeg ikke gÞre den

Scandibooks ããã®åç
Super god kundeservice. Mit kÞb blev afsendt med det samme. Vil helt sikkert handle der igen.
Scandibooks er en rigtig lovende ny romance bogboks, hvor du kan skrÊddersy dine lÊseprÊferencer og hvor spicy det skal vÊre, hvilket jeg synes er mega fedt!
Gud en skÞn box!
Jeg har aldrig modtaget en mere personlig besked i en pakke! Det er helt klart den box man skal vÊlge hvis man vil lÊse flere bÞger. Der er til alle interesser og servicen kunne ikke vÊre bedre. Elsker scandibooks ð
Jeg var en af de heldige som modtog deres PR boks som en del af lanceringen og den levede helt op til forventningerne! BÞgerne kom pakket flot ind og der var tÊnkt over enhver detalje med indholdet.
Produkter med special design og logo på! Jeg har allerede selv kÞbt en ny boks fra dem, da jeg elsker konceptet og kvaliteten er i top.
I have both recieved a box as advertising and brought one myself and both experiences have been more than amazing!
5/5 ð
Jeg elsker denne nye bogboks forhandler!
Hver detalje er virkelig gennemfÞrt og gennemtÊnkt.
Fra godterne til bÞgerne â det fÞles som en helt sÊrlig oplevelse.
Kan slet ikke vente på den nÊste!
Jeg har modtaget en Wreck og Aftercare box fra Scandibooks. Selve Êsken tingene kom i var special lavet med logo og billeder. Alt var lagt ned i Êsken med pakke fyld, så selv glasset var godt beskyttet. BÞgerne var pakket rigtig fint ind i silkepapir med stickers og vokssegl.
De har min aller stÞrste anbefaling ð
Fantastisk service hele vejen igennem. â€ïž er sÃ¥ glad for min subscription!