レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde 1 Januari, lovade leverans 1-3 dagar med post Nord, inget spÃ¥ningsnummer, shop funkar inte stÃ¥r inget. Jag har mailat 3 ggr och senaste mailet skulle det skicka paketet idag, fortfarande ing... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Jag vet inte om det Àr masken eller retinal som jag börjat anvÀnda samtidigt men min akne Àr helt borta. Det har dykt upp en hÀr Ã¥ dÀr dagar jag inte anvÀnt dessa och försvinner nÀstan lika fort nÀr j... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

HÃ¥ll er undan detta oseriösa dropshipping företag. Lovar leverans pÃ¥ 2-5 dagar, efter 7 dagar sÃ¥ Àr ordern fortfarande inte skickad. Annullerade ordern och vÀntar nu pÃ¥ Ã¥terbetalning, vi fÃ¥r se... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker att LED‑masken uppfyller alla kriterier enligt produktinformationen vid bestÀllning. Den fungerar bra pÃ¥ min hud och jag ser tydliga resultat, sÃ¥ jag kan varmt rekommendera masken. 👍💕

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

SCANDIFACE kombinerar modern teknik med nordisk enkelhet för att erbjuda hudvårdsprodukter som ger naturlig lyster och vÀlmående hud.

3.1

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Min ledmask Àr trasig

Min ledmask Àr trasig. Efter 3 anvÀndningar fungerar inte min display på min ledmask.

Jag kan fÃ¥ ljus i sjÀlva masken, men min ”kontrollskÀrm” fungerar inte. SkÀrmen Àr kolsvart.

Jag vill reklamera denna

SCANDIFACE からの回答

Hej Freddie, kontakta oss på service@scandiface.se så hjÀlper vi dig direkt

5぀星のうち1の評䟡

Jag mÀrker ingen skillnad och anvÀnder

Jag mÀrker ingen skillnad och anvÀnder den ofta som det stått och tillsammans med serumet.

SCANDIFACE からの回答

Hej Camilla, du får gÀrna kontakta oss på service@scandiface.se om du inte Àr nöjd så vi får chans att se om det Àr nåt vi kan göra så du blir nöjdare eller kan du ut mer av din behandling. Mvh Sanna

5぀星のうち1の評䟡

Laddaren fungerar inte dvs att jag kan

Laddaren fungerar inte dvs att jag kan inte anvÀnda masken.
Idag Àr det 28 januari och ny laddaren har fortfarande inte kommit, skulle komma förra veckan.

2026幎1月14日

SCANDIFACE からの回答

Hej Hana, kontakta vår support service@scandiface.se om detta så hjÀlper vi till att lösa problemet direkt. Mvh Sanna

BestÀllde 1 Januari

BestÀllde 1 Januari, lovade leverans 1-3 dagar med post Nord, inget spåningsnummer, shop funkar inte står inget. Jag har mailat 3 ggr och senaste mailet skulle det skicka paketet idag, fortfarande inget ordernummer . Det Àr en stor summa pengar detta handlar om och det står inget om Àndrade leveranstider på hemsidan. Kan jag seriöst få mitt paket ! Nu Àr det 12 dagar sen bestÀllning!!

2026幎1月12日

SCANDIFACE からの回答

Hej Linda, återkom gÀrna till oss så vi vet att du fått din order och allt Àr som det ska. Vår leveranstid kan variera nÀr det varit högt tryck men vi försöker alltid finnas tillgÀngliga för snabb support och vi jobbar för att hela tiden bli bÀttre på snabbare leveranser. Mvh Sanna

5぀星のうち4の評䟡

Jag vet inte om det Àr masken eller

Jag vet inte om det Àr masken eller retinal som jag börjat anvÀnda samtidigt men min akne Àr helt borta. Det har dykt upp en hÀr å dÀr dagar jag inte anvÀnt dessa och försvinner nÀstan lika fort nÀr jag anvÀnde det igen. Bra batteritid haft den i några veckor nu och anvÀnt varje dag och inte behövt ladda. Ingen annan skillnad på ansiktet ingen jÀmnare hudton inget lyster

2025幎11月21日

BestÀllde masken den 2/12 stÃ¥r att det

BestÀllde masken den 2/12 står att det ska levereras inom 2-5 dagar fortfarande inte fått nån. Börjar bli nervös att den inte kommer innan julafton. Dom marknadsför sig att leverans ska ta 2-5 dagar. Vilket uppenbarligen e helt jÀkla fel!

2025幎12月16日

SCANDIFACE からの回答

Hej Robin! Har du kontaktat vÃ¥r kundtjÀnst om detta? Vi har levererat alla ordrar nu före jul men vi hade lÀngre vÀntetid efter Black Week och vi informerade alla berörda kunder om det. Återkom gÀrna om du saknar leveransinformation service@scandiface.se Mvh Sanna

5぀星のうち1の評䟡

Håll er undan detta oseriösa företag

Håll er undan detta oseriösa dropshipping företag. Lovar leverans på 2-5 dagar, efter 7 dagar så Àr ordern fortfarande inte skickad. Annullerade ordern och vÀntar nu på återbetalning, vi får se om den kommer....

VÀntar fortfarande på återbetalning..

Om de nu inte sysslar med dropshipping så undrar jag hur man inte lyckas skicka en order på 7 dagar. Det Àr knappast 1000 tals personer som köper en ledmask samma vecka.

Hade varit intressant att se avsÀndar adress.

2025幎12月15日

SCANDIFACE からの回答

Hej Lasse, så tråkigt att du haft en sådan upplevelse. Vi sysslar inte med dropshipping men har haft svårt att möta efterfrågan med snabb leverans. Vi har dock levererat alla ordrar nu inför jul och informerat alla via mail. Önskar dig en god jul! Mvh Sanna

5぀星のうち2の評䟡

Alldeles för lÃ¥ng leveranstid (över 2

Alldeles för lång leveranstid (över 2 veckor) utan och ordentlig återkoppling på förvÀntat leveransdatum. Inga problem med sjÀlva produkten

2025幎11月21日

SCANDIFACE からの回答

Hej Olivia, så kul att höra att du Àr nöjd med produkten. Beklagar lÀngre leverans, vi jobbar hårt för att möta efterfrågan och kommer förbÀttra leveranstiden. Mvh Sanna

5぀星のうち5の評䟡

Jag köpte en red-light face mask och

Jag köpte en red-light face mask och mÃ¥ste sÀga – vilken grej! Huden ser klarare och frÀschare ut, och jag kÀnner mig som en sci-fi-karaktÀr varje gÃ¥ng jag anvÀnder den. Enkel att anvÀnda, skön att bÀra och överraskande effektiv. Rekommenderas varmt!

2025幎11月13日

Love this LED mask

Love this LED mask. I use the redlight/ nir and yellow/ nir. The texture of my skins so much better, it has a glow to it now, my wrinkles seem less and the yellow light is really improving my skin tone. Love it. Would highly recommend.

2025幎9月26日

Mycket nöjd över resultatet

Mycket nöjd över resultatet! AnvÀnt masken i ca 7 månader och mÀrker stor skillnad i textur, strukturen och glow på huden. AnvÀnder utan serum mestadels men har Àven kört med eyepatches på. Tycker inte att den blÀndar, lÀtt att rengöra och ladda - jag har gjort det till en mysig rutin för mig på morgonen

JÀttenöjd

JÀttenöjd, så skönt och vÀlgörande. Tycker att min hy strålar, har Àven köpt serum och ansiktskrÀm⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎11月25日
5぀星のうち3の評䟡

Jag gillar produkten Àven om passformen

Jag gillar produkten Àven om passformen Àr något mÀrklig. Företaget informerade om försening vid flertalet tillfÀllen vilket jag var fine med Àven om masken redan var betald och jag låg ute med pengarna i över en månad. Det trista var att den bonus som skulle komma för detta redan var inkluderad i priset från början dvs ingen bonus. För kunder som bestÀllt under tiden som vÀntan pågick ingick istÀllet nya bÀttre bonusar i form av det serum som kommit vilket borde ha lagts till på Àven dessa tidigare bestÀllningar enligt mitt sÀtt att se på saken. Rent krasst hade en cancellerad bestÀllning och en ny order gett större fördelar vilket Àr mÀrkligt.

2025幎11月10日

SCANDIFACE からの回答

Hej! Du får gÀrna kontakta vår kundtjÀnst direkt på service@scandiface.se så vi får chansen att göra dig nöjdare. Passform på masken justerar du med remmarna som kan göras kortare eller lÀngre för att passa alla. Mvh Sanna

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。