Jeg har herved blitt en fast kunde. Scandinavian Beauty leverer anerkjente kvalitetsprodukter. Nettsiden inneholder nÞdvendig og nyttig informasjon. Det er enkelt Ã¥ finne frem. I tillegg er det fantas... ãã£ãšèŠã
Nok en meget positiv opplevelse med Scandinavian Beauty! Denne gangen trengte jeg produkt-veiledning, og booket time med kosmetisk sykepleier via nett. Dette fungerte utmerket, og jeg fikk nyttige rÃ¥d... ãã£ãšèŠã
Nettsiden har et godt utvalg av kjente og profesjonelle hudpleiemerker. I tillegg er det enkelt Ã¥ finne produktene til din hud da de har en rekke tips og artikler pÃ¥ nettsiden. Nettsiden er ogsÃ¥ svÊrt... ãã£ãšèŠã
Elsker at jeg finner mine norske favoritter innenfor hudpleie pÃ¥ et sted! Nettsiden er brukervennlig og alle informasjon om produktene er lett tilgjengelig. Produktene ble levert veldig raskt... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Scandinavian Beauty er en norsk hudpleieklinikk kjede som skiller seg fra mer tradisjonelle hudpleieklinikker. Scandinavian Beauty står for kompromisslÞs kvalitet med nÞye utvalgte produkter og behandlinger. Scandinavian beauty handler om et noe enklere og mer naturlig hudpleieregime. Vi tror ikke på overbehandling eller overdreven bruk av produkter. Vi tror på den rene naturlige skjÞnnheten, med rene effektive produkter - Scandinavian beauty! Med oss i selskapet har vi ca 30 hudpleieterapeuter, kosmetiske sykepleiere, hudlege og vårt internasjonalt anerkjente Advisory Board.
Lilleakerveien 8, 0283, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@scandinavianbeauty.no
- scandinavianbeauty.no
Super kundeservice
Super kundeservice, fantastiske produkter og nydelig å kunne stÞtte en norsk aktÞr!
Nydelig giveaway âš mottat fra dere ðâŠ
Nydelig giveaway pÃ¥ Instagramâš mottat fra dere ð med ZO produkter; bÃ¥de GettingSkinReady for alle hudtyper og ZO Exfoliation Accelarator.
Deilig med gode og dokumenterte produkter, for en gusten og moden vinterhud âïž Tusen takk â¥ïž
Beste hilsen Laila
Veldig god og Êrlig service.
Veldig god og Êrlig service.
God oppfÞlging, fÞlte jeg var under meget kyndig medisinsk behandling.
Topp resultat!!!
Anbefaler gjerne denne salongen:)
Rask levering og bra pris.
Fantastiske produkter og veldig enkeltâŠ
Fantastiske produkter og veldig enkelt og greit rett hjem på dÞra!
Veldig bra produkt ð
Jeg mottok ikke det jeg bestilte
Jeg mottok ikke det jeg bestilte, men jeg har ikke tid forlot jeg det jeg fikk. Jeg bestilte 2 kremer og en toner, og jeg fikk en toner, en vaskemiddel og en krem. Sjekk bestillinger nÞye i fremtiden.
Fantastiske produkter!
Superfin nettside, med fantastiske produkter! Kjempedyktige folk som jobber der. Anbefales på det sterkeste!
Forelsket meg både i PH serien og Cuvget!!
Pakken kom raskr
Pakken kom raskr, og hel, til meg. Ble holdt oppdatert underveis. Helt topp og anbefales.
God nettbutikk med gode produkter!
Takk!
Super opplevelse fra innlogg til brukðVeldig bra kvalitetsprodukter ogsÃ¥ for oss menn. Takk!!
Alltid levering
Alltid levering! Varene fra Elixir lever opp til forventningene og alltid hyggelig med en ansikts maske eller annen overraskelse, i esken fra Scandinavian Beauty:)
Rask levering
Rask levering og råbra produkter!
Bare gode merker og produkter, og bestillingen kommer raskt til postkassa mi!
Flotte produkter og lynrask levering.
Rask levering bra service
Veldig fornÞyd med produktene & raskâŠ
Veldig fornÞyd med produktene & rask levering âºïž