Jeg stod med en sprit ny 2023 RockShox Super Deluxe Ultimate bagdÊmper, som skulle pÃ¥ min nye ramme. Kontaktede SBT da min nye dÊmper ikke havde den rigtige tune i compression, og jeg skulle ogsÃ¥ brug... ãã£ãšèŠã
LÊkker service muligheder :D Hurtigt tilbage melding da det endelig lykkes dem at fÃ¥ skilt min cane creek bagdÊmper ad med lidt forsinkelseð Det er et super lÊkkert system i har, ifht ti... ãã£ãšèŠã
Sendte en yderst defekt FOX bagdÊmper til service/rep. Jeg vidste udemÊrket at det ville koste ekstra da det ikke kun var et alm. service. Ekstra omkostningerne kom pÃ¥ en mail med billeder er fin fork... ãã£ãšèŠã
God og kompetent vejledning til valg af affjedring i forbindelse med kÞb af ny cykel. Tager sig tid til at vejlede hvilken type/ mÊrke affjedring der passer bedst i forhold til brug og fremtidig ser... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Er du på udkig efter Affjedrings-Service, Produkter eller Vejledning. Vi har Skandinaviens stÞrste udvalg og ekspertise indenfor alle segmenter.
Syrenvej 1B, 7080, BÞrkop, ãã³ããŒã¯
- +4588626818
- info@scandinavianbiketech.com
- scandinavianbiketech.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig service
Hurtig og kompetent service.
Hurtig og kompetent service.
Flinke folk og god rådgivning.
Kan kun anbefale at bruge SBT.
HjÊlpsomme og rare mennesker
HjÊlpsomme og rare mennesker. Har lige fået nyserviceret gaffel tilbage og den er som ny. Kan varmt anbefales!
Gaffel services ð
Som altid. Gnidnings lÞs forlÞb. Tidsbestilling og forsendelse. Besked nÃ¥r gaflen er pÃ¥ vej retur. Samlet forlÞb under en ugeð
Professionel service dedikeret til hÞj kvalitet
God service og vejledning, samt tydelig fokus på kvalitet og ekspertise.
OK priser og levering efter aftale.
Super kompetent og hurtig service.
Super kompetent og hurtig service.
Ovenud tilfreds.
Meget imÞdekommende ved personligâŠ
Meget imÞdekommende ved personlig fremmÞde. go forklaring med opsÊtning af dÊmper. Samt super professionel service af dÊmper. Tak for det.
Hilsen Thomas
Hurtig og effektive
Snabb leverans och snabb respons vidâŠ
Snabb leverans och snabb respons vid kontakt och dÀmparen kÀnns som ny.
god hurtig betjening og godt arbejde
Upåklagelig service
Upåklagelig service. Da min dÊmper krÊvede mere end normal service, ringede Tobias direkte til mig, og eksekverede den lÞsning vi fandt sammen. Hurtigt og smertefrit. Jeg kommer til at sende alle mine dÊmpere til dem fremover.
Kort ventetid, god service
Kort ventetid. God service. Fik tid nÊste dag til service på dropper. Lavede den med det samme
Fordelen ved autoriseret vÊrksted
Indsendte gaffel, dÊmper og dropper til service. Dropperen havde drillet (ikke ukendt fejl på modellen), og det viste sig at fejlen på den interne mekanisme ikke kan laves, da det ikke findes som reservedel. Naturligvis var den prÊcis 5 måneder udenfor garanti. Men da SBT er autoriseret vÊrksted, tog de kontakt til leverandÞren og fik arrangeret en helt ny til erstatning. Super og professionel service der sparede mig mange penge. Gaffel og dÊmper er en fornÞjelse at kÞre med efter service. Husk at tillade tid til at sende dine ting frem og tilbage, og til at reservedele til lige netop din model måske ikke er lagervare.