Scandinavianlux レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

BÃ¥de leggings - uld - og blusen af uld/silke er behagelige at have pÃ¥. Blusen er meget stor i stÞrrelsen og synes at udvide sig yderligere i brug. Skuldre og v-udskÊring sejler, mÃ¥ske fordi den... もっず芋る

Fremragende !!!! Pakken kom i lÞbet af 2 dage. PÃ¥ grund af deres lager fejl fik jeg kun 2 stk sokker i sted for 3. I pakken var hÃ¥ndskrevet seddel med undskyldning og de har fjernet belÞb for forsende... もっず芋る

䌁業が回答したした

HÞj kvalitet cashmere og hurtig levering. Jeg oplevet en god oplevelse, da jeg handlet pÃ¥ Scandinavianlux.com. Hjemmesiden var nem og tilgÊngelig. Deres produkter er det bedste cashmere jeg ejer.... もっず芋る

Jeg kÞber altid uldstrÞmper hos Scandinavia Lux. De er af hÞj kvalitet, og til en god pris. Hurtig levering også!

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Scandinavianlux finder du fÞrst og fremmest uld til ethvert behov. Fra JOHA har vi både den fine tynde 100% merinould, merinould blandet med silke, samt bambus. Du finder derudover den blÞdeste og mest luksuriÞse Cashmere uld, fra vores eget mÊrke; Scandinavianlux. Vi sÊlger kvalitetsprodukter til både mÊnd, kvinder og ikke mindst vores kÊre bÞrn.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg elsker Scandinavianlux

Jeg elsker Scandinavianlux, de har lÊkre produkter til fine priser. Jeg vil helt sikkert anbefale denne hjemmeside.

2025幎11月1日

KÊre Pipaluk,

Mange tak for din fine anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, samt er glad for vores produkter :-). Vi glÊder os til at se dig på shoppen igen.

Fremragende !!!

Fremragende !!!! Pakken kom i lÞbet af 2 dage. På grund af deres lager fejl fik jeg kun 2 stk sokker i sted for 3. I pakken var håndskrevet seddel med undskyldning og de har fjernet belÞb for forsendelse. Fantastisk kunde service !!!! Kan kun anbefaldes at handle hos scandinavianlux .

2025幎11月27日

KÊre Barbara,

Mange tak for din fine anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-). Vi glÊder os til at se dig på shoppen igen.

Scandinavianlux

Hurtig ekspedition og levering!

2025幎10月31日

KÊre Nina,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-).

Scandinavianlux

DÃ¥rlig stil, tone og service

KÞbte 2 sÊt merinould/silke leggins og bluse. Begge str. M. Leggins på det ene sÊt har så lÞs en elastik at de glider ned konstant. Jeg har sendt billeder som forespurgt og det fremgår tydeligt at der er stor forskel på de to sÊt. Jeg bliver så oplyst om at det er to forskellige modeller, hvilket åbenbart skal bortforklare at elastikken er så lÞs at de ikke kan bruges. Samt at jeg kan returnere hvis ubrugt og i original indpakning (har naturligvis haft dem på for at konstatere at de ikke kan blive oppe). Da jeg kommenterer på at de har skrevet "blÞd" elastik i beskrivelsen af de leggins som ikke kan holdes oppe, i stedet for "god" elastik, som på det andet par, der virker fint, bliver min kommentar kaldt "ubehagelig". Jeg kommer til at kÞbe mit uld/silke et andet sted fremover. Virkelig dårlig stil/tone og service.

2025幎10月19日

Scandinavianlux からの回答

KÊre Anne, Hos Scandinavianlux gÞr vi alt for at yde den gode service. Vi har valgt at vÊre en E-mÊrket butik fordi vi Þnsker at overholde alle gÊldende lovkrav der er i Europa, det synes vi er god service. NÃ¥r du handler fra en webshop, har du som kunde 14 dage fra modtagelsen af din vare, til at beslutte dig for om du Þnsker at beholde eller fortryde dit kÞb. Det betyder at du har 14 dag, hvor du hver dag kan prÞve produktet, fÞrend du beslutter dig for om produktet passer dig eller ej. Det synes vi faktisk er god service. Ønsker du at returnere, skal varen selvfÞlgelig vÊre intakt, med mÊrker og emballage. Det synes vi er helt normalt og forventeligt nÃ¥r man handler. Men som du skrev, sÃ¥ skurrede det i dine Þre, for du havde smidt bÃ¥de mÊrker og emballage ud. Vi passer rigtig godt pÃ¥ varen nÃ¥r vi sender til dig og forventer faktisk at du gÞr det samme, hvis du vil returnere. Varen skal kunne sÊlges til en anden kunde og vi har ikke haft andre kunder der var utilfredse med denne model. Da jeg pointerer at du jo har kÞbt 2 forskellige modeller, vÊlger du at anklage os for at have Êndret i teksten pÃ¥ produktet, pÃ¥ trods af vi bruger den originale beskrivelse af produktet skrevet af JOHA. SÃ¥danne anklager finder vi faktisk ubehagelige, da vi altid gÞr vores bedste. Mvh Scandinavianlux

Hurtgt levering uden problmer.

Hurtigt levering uden problmer. Konkurrence dygtig pris.

2025幎9月30日

KÊre Ian,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-).

Hurtigt og nemt

2025幎9月3日

KÊre Sasha,

2025幎9月2日

KÊre Gunnar,

Fantastisk service!

Wauw – sjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ god service! ✹
Bestilte Joha-uld­tÞj, som desvÊrre var for smÃ¥t. Én besked til Dorte Lykke, og hun tog sig straks af alt.
Mandag eftermiddag sendte jeg pakken retur – og torsdag var pengene allerede på min konto.
Hurtigt, trygt og med et smil hele vejen. Her handler jeg igen uden tvivl! 💫

2025幎8月14日

KÊre Janne,

Mange tak for din fine anmeldelse - den sÊtter vi pris på. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, samt en god behandling i forbindelse med returnering :-). Vi glÊder os til at se dig på shoppen igen.

Utilfredsstillende service (man skal

Utilfredsstillende service (man skal selv betale retur får beskadigede varer)

2025幎7月19日

Scandinavianlux からの回答

KÊre Christina, Tak for din tilbagemelding her. Som E-mÊrket butik fÞlger vi dansk kÞbelov, som jo tydeligt siger at returfragt for vare der er reklamationsberettiget bliver dÊkket af butikken, så din påstand er jo desvÊrre usand. Både Joha's hovedkontor og vi som forretning har vurderet din uld/silke natdragt, som du nu har brugt i 10måneder, til at vÊre fejlbehandlet og ikke vasket efter forskriften. Alligevel tilbÞd vi dig en ny natdragt, det synes vi faktisk er rigtig god service, men det var ikke godt nok til dig. Du har nu ikke mulighed for selv at komme forbi vores butik på Frederiksberg. Du krÊver at vi også skal betale fragt, både for din returnering samt for at sende dig en ny dragt. Nu har jeg igen talt med Joha og nu tilbyder vi dig ikke umiddelbart en ny dragt. Nu tilbyder vi dig at sende din 10måneder gamle natdragt med store oprevede huller på knÊ til JOHA's laboratorium, hvor de vil teste materialet, samt bedÞmme om materialet er en fabrikationsfejl eller om din uld/silke dragt er fejlbehandlet. Taler vi om fabrikationsfejl, så dÊkke vi naturligvis både dragt og porto begge veje. Håber at dette er en tilfredsstillende lÞsning for dig. Med venlig hilsen Scandinavianlux

Super god og hurtig service 👍🏌 Handler

Super god og hurtig service 👍🏌 Handler her helt sikkert igen.

2025幎7月4日

KÊre Dorte,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. Vi glÊder os til at se dig på shoppen igen :-).

Hurtig ekspedition

Hurtig betjening, perfekt vareindkÞb

2025幎5月3日

KÊre Per,

Scandinavianlux

Hurtig levering. Gode produkter og var heldig at kÞbe på tilbud

2025幎4月3日

KÊre Marianne,