BÃ¥de leggings - uld - og blusen af uld/silke er behagelige at have pÃ¥. Blusen er meget stor i stÞrrelsen og synes at udvide sig yderligere i brug. Skuldre og v-udskÊring sejler, mÃ¥ske fordi den... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fremragende !!!! Pakken kom i lÞbet af 2 dage. PÃ¥ grund af deres lager fejl fik jeg kun 2 stk sokker i sted for 3. I pakken var hÃ¥ndskrevet seddel med undskyldning og de har fjernet belÞb for forsende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HÞj kvalitet cashmere og hurtig levering. Jeg oplevet en god oplevelse, da jeg handlet pÃ¥ Scandinavianlux.com. Hjemmesiden var nem og tilgÊngelig. Deres produkter er det bedste cashmere jeg ejer.... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞber altid uldstrÞmper hos Scandinavia Lux. De er af hÞj kvalitet, og til en god pris. Hurtig levering også!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Scandinavianlux finder du fÞrst og fremmest uld til ethvert behov. Fra JOHA har vi både den fine tynde 100% merinould, merinould blandet med silke, samt bambus. Du finder derudover den blÞdeste og mest luksuriÞse Cashmere uld, fra vores eget mÊrke; Scandinavianlux. Vi sÊlger kvalitetsprodukter til både mÊnd, kvinder og ikke mindst vores kÊre bÞrn.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg elsker Scandinavianlux
Jeg elsker Scandinavianlux, de har lÊkre produkter til fine priser. Jeg vil helt sikkert anbefale denne hjemmeside.

Fremragende !!!
Fremragende !!!! Pakken kom i lÞbet af 2 dage. På grund af deres lager fejl fik jeg kun 2 stk sokker i sted for 3. I pakken var håndskrevet seddel med undskyldning og de har fjernet belÞb for forsendelse. Fantastisk kunde service !!!! Kan kun anbefaldes at handle hos scandinavianlux .

Scandinavianlux ããã®åç
Hurtig levering og LÊrke ting til enâŠ
Hurtig levering og LÊrke ting til en god pris ð

Scandinavianlux ããã®åç
Virkelig meget effektiv og fantastiskâŠ
Virkelig meget effektiv og fantastisk hurtig levering

Scandinavianlux ããã®åç
DÃ¥rlig stil, tone og service
KÞbte 2 sÊt merinould/silke leggins og bluse. Begge str. M. Leggins på det ene sÊt har så lÞs en elastik at de glider ned konstant. Jeg har sendt billeder som forespurgt og det fremgår tydeligt at der er stor forskel på de to sÊt. Jeg bliver så oplyst om at det er to forskellige modeller, hvilket åbenbart skal bortforklare at elastikken er så lÞs at de ikke kan bruges. Samt at jeg kan returnere hvis ubrugt og i original indpakning (har naturligvis haft dem på for at konstatere at de ikke kan blive oppe). Da jeg kommenterer på at de har skrevet "blÞd" elastik i beskrivelsen af de leggins som ikke kan holdes oppe, i stedet for "god" elastik, som på det andet par, der virker fint, bliver min kommentar kaldt "ubehagelig". Jeg kommer til at kÞbe mit uld/silke et andet sted fremover. Virkelig dårlig stil/tone og service.

Scandinavianlux ããã®åç
Hurtgt levering uden problmer.
Hurtigt levering uden problmer. Konkurrence dygtig pris.

Fantastisk service!
Wauw â sjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ god service! âš
Bestilte Joha-uldÂtÞj, som desvÊrre var for smÃ¥t. Ãn besked til Dorte Lykke, og hun tog sig straks af alt.
Mandag eftermiddag sendte jeg pakken retur â og torsdag var pengene allerede pÃ¥ min konto.
Hurtigt, trygt og med et smil hele vejen. Her handler jeg igen uden tvivl! ð«

Utilfredsstillende service (man skalâŠ
Utilfredsstillende service (man skal selv betale retur får beskadigede varer)

Scandinavianlux ããã®åç
Super god og hurtig service ððŒ HandlerâŠ
Super god og hurtig service ððŒ Handler her helt sikkert igen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ