LÊkre produkter Altid hurtig levering, og altid nogle gode overraskelser med i pakken med andre produkterâº
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vanvittige gode produkter hvor man ser en forskel, efter kort tids brug. Og ikke at glemme, deres helt igennem sÞde kundeservice, hurtigt svar, hÞjt service niveau. De fortjener faktisk mere end 5 s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De sender hurtigt Gode virkningsfulde produkter, Kan tydeligt se en forskel pÃ¥ min huds struktur som er blevet meget bedre. Det er altid en fornÞjelse at tale med dem, de er altid imÞdekommende og... ãã£ãšèŠã
Det var utrolig dejligt at modtage pakken. Jeg forventede blot at fÃ¥ mine varer, men som overraskelse fik jeg ekstra produkter! det var som at pakke en mega lÊkker fÞdselsdagsgave! Jeg glÊder mig til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi strÊber efter at give vores kunder den helt rigtige vejledning og information om hvert enkelt produkt â sÃ¥ du kan vÊre sikker pÃ¥, at finde det produkt der passer bedst til dig og dine behov. Vi hÃ¥ndplukker hudpleje- og skÞnhedsbrands af hÞj kvalitet der giver synlige resultater og som er sÊrligt innovative i enten sin form, virkning eller anvendelse. "We make it easy to feel better"
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk Þjengel
Fantastisk Þjengel, der VITTERLIGT fjerner de fine linjer!! Jeg er blown away over resultatet efter en uge. Anbefaler den til alle!
LÊkre produkter
LÊkre produkter. Hurtig forsendelse. Overraskelse med gaver oveni bestillingen
Super lÊkre hudplejeprodukter
Super lÊkre hudplejeprodukter - god kundeservice og hurtig levering . Jeg er fan ð
Hurtig levering og super produkter ð
Altid hurtig levering og lÊkkert med etâŠ
Altid hurtig levering og lÊkkert med et ekstra produkt i pakkenðð
Virkelig lÊkre produkter
Virkelig lÊkre produkter, nemme at pÃ¥fÞrer og fint resultatð€©
Fantastiske produkter
De sender hurtigt
Gode virkningsfulde produkter,
Kan tydeligt se en forskel på min huds struktur som er blevet meget bedre.
Det er altid en fornÞjelse at tale med dem, de er altid imÞdekommende og hjÊlpsomme uanset hvad drt drejer sig om.
Meget hurtig levering af produkter... Dog ikke noget synlig effekt af produkterne
Meget hurtig levering af produkter. Der var en ekstra creme i som jeg ikke havde bestilt - om det var en gave eller fejl det ved jeg ikke.
Jeg har brugt produkterne i 2 uger.
Fillerina eye and lip conture creme GRADE 3
Fillerina 12 HA lip and mouth filler.
Jeg kan ikke se eller mÊrke nogen forskel - det skal måske lige have en chance. Men hvis ikke det er noget jeg kan se gÞr nogen forskel når jeg har opbrugt produkterne, så er det ikke noget jeg vil bruge penge på igen
Fin service og dejligt at jeg fÃ¥r lovâŠ
Fin service og dejligt at jeg får lov at prÞve så mange produkter. Men drukner lidt i det. Jeg oplever at jeres brugsanvisninger er alt for omstÊndige og tekstunge.
Er fÞrst lige begyndt og bruge deresâŠ
Er fÞrst lige begyndt og bruge deres produkter, men kan se noget forandring på min hals og lidt på lÊberne.
HÃ¥ber det virker
Fantastiks service
Fantastiks service, hurtig levering og virkelig gode priser- whatâs not to like ð€
Virkelig skÞnne produkter fraâŠ
Virkelig skÞnne produkter fra Skandinavien skin lab, de virker for mig, jeg kan se en foreskel.
Jeg er blevet mÞdt af de sÞdeste mennesker i kundeservice, er ked af at jeg kun kan give 5 stjernerâ€ïž
Dette er 3 gang jeg kÞber hos dem og 3âŠ
Dette er 3 gang jeg kÞber hos dem og 3 gang de sender gratis varer med ! Det har jeg aldrig oplevet fÞr - virkelig fantastisk service ðð
Fantastisk
Hurtig levering lÊkre produkter.
Har kÞbt produkterne et par gange og jeg synes de er lÊkre. Begge gange har der vÊret hurtig levering og meget fine ekstra gaver med! Kan kun anbefales!
Mega hurtig levering og super service
Mega hurtig levering og super service. Kan virkelig godt lide alle de kÞbte produkter.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ