レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊre Scan Domestic, Efter at have vÊret kastet rundt i jeres interne telefonkÊde synes jeg lige jeg vil dele min oplevelse i forbindelse med forsÞg pÃ¥ at kÞbe en reservedel (en dÞr) til et d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Amerikaner SKF 481 X lige over 2 Ã¥r gammel er pÃ¥ sin sidste rejse til genbrugsstation. KÞl og den ene fryser dur ikke og display reagere ikke, nÃ¥r man vil stille pÃ¥ funktioner. Vi har i de 2 Ã¥r... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte et Scandomestic kÞle fryseskab og inden et Ã¥r var dÞren gÃ¥et stykker. DÃ¥rlig materialekvalitet og klein konstruktion gjorde at overkanten knÊkkede. Og intet resultat af reklamation inden for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte en scandomestic kogeplade,denne var desvÊrre defekt . Scandomestic reagerede hurtigt ,de sendte en montÞr som udbedrede fejlen ,desvÊrre gik det istykker igen ,der blev sendt en mont... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品店
  2. 家電郚品提䟛業者
  3. 家電修理業
  4. 電化補品のカスタマヌ サヌビス
  5. 掗濯機・衣類也燥機修理業

圓該䌁業による蚘述

Scandomestic blev etableret i 2006 og består af en rÊkke medarbejdere med bred erfaring inden for afsÊtning af husholdningsapparater og produkter til kommercielt brug, som vi importerer, lagerfÞrer og distribuerer til kunder i og uden for Europa. Produktionen af vores varer sker i tÊt samarbejde med vores kunder. Den direkte kontakt med kunder sikrer, at vi hurtigt reagerer på Êndringer og trends i markedet. Vores salgspersonale har et omfattende markedskendskab og det er vores mål at betjene kunder i en atmosfÊre af fleksibilitet, effektivitet og trovÊrdighed. Vi Þnsker at se Scandomestic som leverandÞr af hÞjkvalitetsprodukter. Alle produkter er udvalgt hos fÞrende internationale producenter, som alle har tiltrådt Scandomestics Code of conduct vedrÞrende sundhed, sikkerhed, arbejdsmiljÞ, anti-korruption og respekt for miljÞet. Udover at tilbyde standardvarer Þnsker vi at vÊre i front med nye tendenser og ideer inden for vores område for på den måde at forblive en attraktiv partner for eksisterende og potentielt nye kunder. Scandomestic er beliggende i Silkeborg med nem adgang til vigtige transportveje. Vi har konstant 30-35.000 apparater på lager i Silkeborg og kan således garantere hurtig og sikker levering. Scandomestic benytter sig af varemÊrkerne Scandomestic og Scancool. Scandomestic - en fleksibel partner.

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

139件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

FuldstÊndig mangel på service og hjÊlpsomhed

KÊre Scan Domestic,
Efter at have vÊret kastet rundt i jeres interne telefonkÊde synes jeg lige jeg vil dele min oplevelse i forbindelse med forsÞg på at kÞbe en reservedel (en dÞr) til et displaykÞleskab.
Jeg er i processen blevet henvist mellem flere medarbejdere (i alt tre), uden at nogen har kunnet give mig et konkret svar på, hvordan jeg kan kÞbe den nÞdvendige reservedel. Derudover har ingen vÊret i stand til at oplyse hverken en vejledende pris eller et prisestimat, hvilket virker til at man prÞve at skabe en kartellignende prisstruktur og styre hvad forhandler skal sÊlge ens produkt til.
Det er sÊrligt problematisk, at jeg har fået oplyst, at reservedelen findes på jeres lager, men at I ikke Þnsker at sÊlge den direkte til mig som kunde. I stedet henvises jeg til at gå gennem en grossist, uden at der gives klar information om pris eller tilgÊngelighed. Dette gÞr processen unÞdigt besvÊrlig og uigennemsigtig.
Det kunne vÊre rart som "kunde/forbruger" at blive mÞdt af
Klar og entydig information om, hvordan jeg kan anskaffe nÞdvendige reservedele
Oplysning om pris, eller som minimum et realistisk prisestimat
En smidig og kundevenlig proces – isÊr nÃ¥r varen er pÃ¥ lager
Jeg vil derfor bede jer om:
Hvis det var mig der skulle kÞbe nye hÃ¥rdevidevare VIL JEG STÆRTK ANBEFALDE AT GÅ UDENOM SCAN DOMESTIC, og finde en seriÞse producent der gÃ¥r op i deres produkt. De smÃ¥ penge du spare ved at vÊlge deres pris, overstiger ikke de frustrationens du kommer til at opleve med deres produkt.

2026幎3月18日

Hej

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en frustrerende oplevelse – det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi forsÞgte at forklare, at vi sÊlger reservedele via vores forhandlernetvÊrk og derfor ikke direkte til slutbrugere. Det er også grunden til, at vi ikke kan oplyse priser, da de fastsÊttes af den enkelte forhandler.

I forbindelse med din henvendelse har vi forsÞgt at hjÊlpe ved at:

- finde det korrekte reservedelsnummer

- bekrÊfte at delen er på lager

- guide dig videre til en forhandler

Når det er sagt, kan vi godt se, at det for dig har vÊret en besvÊrlig proces, og det tager vi med os.

Hvis du stadig mangler delen, kan du fx kontakte en forhandler i dit område:

Skousen KÞbenhavn K
📍 NÞrregade 35, 1165 KÞbenhavn K
📞 33 12 20 22

De vil kunne hjÊlpe dig med både pris og bestilling.

Du er ogsÃ¥ meget velkommen til at kontakte os igen – sÃ¥ hjÊlper vi gerne videre.

DÃ¥rlig kvalitet og service

KÞbte et Scandomestic kÞle fryseskab og inden et år var dÞren gået stykker. Dårlig materialekvalitet og klein konstruktion gjorde at overkanten knÊkkede. Og intet resultat af reklamation inden for garantiperioden.
Super dårlig service fra firmaet.
Jeg kan ikke anbefale kÞleskabe fra dette firma - find et andet fabrikat.
Hilsen
Hans GrundsÞe

2026幎3月1日

Hej Hans

Det er selvfÞlgelig Êrgerligt at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med dit kÞle-/fryseskab og vores håndtering af sagen.

Vi har gennemgået din henvendelse og de billeder, du har sendt af dÞren. Vores tekniske vurdering er, at den type skade på oversiden af lågen normalt ikke opstår ved almindelig brug, men typisk skyldes et stÞrre pres eller en belastning på dÞren. Skader af denne type er desvÊrre ikke omfattet af reklamationsretten.

Når det er sagt, vil vi selvfÞlgelig gerne hjÊlpe dig videre. Hvis du Þnsker at udskifte lågen, kan der bestilles en ny reservedel gennem forhandleren. Du er også meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du Þnsker, at vi ser på sagen en gang til.

Amerikaner SKF 481 X lige over 2 år

Amerikaner SKF 481 X lige over 2 år gammel er på sin sidste rejse til genbrugsstation.
KÞl og den ene fryser dur ikke og display reagere ikke, når man vil stille på funktioner.
Vi har i de 2 år ikke kunne holde madvare som brÞd og grÞnt frossen i transit rummet, kÞle elementer har ikke kunne holdes frosne.
Aldrig mere Scandomestic.
Billigt indkÞb, Êrgerligt bekendtskab.

Det er rigtigt at jeg er blevet tilbudt teknikker, men jeg kan altså ikke undvÊre et kÞl og frys. Jeg stoler heller ikke på produktet.
Jeg har meldt ind til scandomestic til info for deres kvalitets system, ikke for at blive kompenseret.

2026幎2月11日

KÊre Vivi

Det er selvfÞlgelig Êrgerligt at hÞre om din oplevelse. I vores dialog forsÞgte vi at hjÊlpe dig med fejlsÞgning og tilbÞd også at sende en tekniker ud for at undersÞge skabet på vores regning, så vi kunne finde årsagen.

Vi nåede desvÊrre ikke at gennemgå produktet, fÞr det blev udskiftet.

Det Êndrer dog ikke på, at vi gerne vil hjÊlpe dig og finde en lÞsning.

Du er velkommen til at kontakte os direkte.

DÃ¥rlig funktionalitet

Jeg har kÞbt og modtaget et fritståendekÞleskab Scandomestic WKB182WE Fritstående kÞleskab , som erstatning af en mange år gammel Electrolux med samme dimensioner, som var nedslidt med alderen m.m.
Det nye kÞleskab er meget dårligt indrettet og udformet i selve "skabet".. Der kan ikke vÊre samme variation og antal af madvarer i den, som i det gamle kÞkeskab.. Og som et "fritstående" kÞkeskab er toppladen uanvendelige som bordflade..

Alt i alt jeg er skuffet og vil ikke anbefale netop dette kÞleskab til andre kÞbere.
Plussiden var den tilsyneladende nedsat pris.. Prisen var nedsat i adskillige fysiske og online butikker.. nu ved jeg hvorfor.

2025幎10月9日

KÊre Andy.

Vi er kede af at hÞre, at du ikke er tilfreds.

WKB182WE er et kompakt kÞleskab, som er indrettet specifikt til at udnytte pladsen bedst muligt, da den har indbygget fryseboks.

Toppladen er integreret del af konstruktionen og er ikke beregnet som bordflade.

Vi anbefaler altid, at man ser nÊrmere pÃ¥ specifikationer og produktbeskrivelser inden kÞb – isÊr nÃ¥r man sammenligner.

NÃ¥r det er sagt, sÃ¥ sÊtter vi naturligvis pris pÃ¥ din feedback – den er vigtig for os, sÃ¥ tak for det. Og vi hÃ¥ber, at du trods den indledende skuffelse alligevel bliver glad for kÞleskabet.

Skulle der opstå behov for hjÊlp, så er du altid velkommen til at kontakte os.

1 klasses service hos Scandomestic

Vi valgte at kÞbe en stor lÊkker kummefryser hos El-salg, men produktet var en kummefryser fra Scandomestic.
De viste sig den lavede problemer på måden de fryste og dannede is i det ene hjÞrne.
Kenny fra Teknisk support var helt fantastisk omkring muligheden for at lÞse problemet.
Alt fra hjÊlp til at det skulle service på, men for til sidst at sige vi fik en ny fryser inden der kom service på.
Dette skyldtes at Kenny vidste fejlen ikke kunne lÞses og der kun var en vej. Skal lige sige at fryseren kun var 14 dage gammel.
Men hvilkenservice
 Wauv
. Tak Kenny, du er en ener og bare der sad flere som dig rundt omkring hvor folk havde problemer.

Scandomestic kan vÊre stolte over at have dig i hus

Mh
Henrik

2025幎9月12日

Hej Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord – det betyder virkelig meget for os!

Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt og finde den rigtige lÞsning. Din ros er givet videre til Kenny – og ja, vi er ogsÃ¥ stolte af at have ham med pÃ¥ holdet 😊

De bedste hilsner,
Teamet hos Scandomestic A/S

God service efter min anmeldelse har fundet en god lÞsning

Nok den dårligste kunde service og fryser kun holdbar i kort tid en stor isklump inden i utÊtte lister dårlig produkt

2025幎7月27日

Hej Poul Erik,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at hÞre om din oplevelse.

Vi kan se, at der tidligere har vÊret en dialog omkring fryserens tÊtningsliste, men at sagen ikke blev fulgt op fra din side.

Det er naturligvis Êrgerligt, hvis det har efterladt dig med en fÞlelse af dÃ¥rlig service – for det Þnsker vi bestemt ikke.

Selvom produktet er fra april 2022 og dermed over 3 år gammelt, vil vi rigtig gerne hjÊlpe dig videre, så vi kan finde en lÞsning, der passer.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på service@scandomestic.dk eller ringe på 72 42 55 71, så ser vi på sagen med det samme.

Service Manager

kÞleskab

kÞleskab, det vÊrste puha man kan kÞbe,låge holder ikke tÊt, dårlig kÞling der er meget lidt plads på hylder, kan ikke rumme en bradepande el gryder og hylder i låge kan ikke justeres,

2025幎6月10日

Hej Kenneth.

Tak for din anmeldelse – og hvor er det Êrgerligt at hÞre, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse med dit kÞleskab.

Hvis ikke den lukker tÊt, kan der vÊre tale om en fejl på produktet, og vi vil meget gerne hjÊlpe dig med din reklamation.

Du kan nemt oprette en sag via vores hjemmeside

Eller ved at kontakte os på 72 42 55 71
(mandag–torsdag kl. 09:00–16:00)
(fredag 9-14)

Vi håber, vi får lov at rette op på din oplevelse af et Scandomestic produkt.

Scandomestic A/S

Kanon service og super rare tekniske

Kanon service og super rare tekniske personale folk , kan varmt anbefale deres produkter, kvalitet der holder men skulle der opstÃ¥ problemer sÃ¥ er de super hurtige til at besvare ens spÞrgsmÃ¥l 👍👍👍👍🙌🙌🙌🥳❀

2025幎3月3日

Hej Kasper.

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse af vores kundeservice. Det er virkelig noget vi sÊtter stor pris på.

Med venlig hilsen.

Sandomestic A/S

Fantastisk service der faktisk hjÊlper dig

Vi har nu haft deres bordopvasker i 2 år og den har virket helt uden problemer. I samme uge som garantien udlÞb meldte en fejl sig og den virker ikke lÊngere. Jeg har oplevet en super god service, de sender en ny til mig på trods af at garantien egentlig lige er udlÞbet. Deres service ansatte Steen har vÊret meget behagelig og behjÊlpelig.
Selve maskinen har jeg forsÞgt selv at fikse og kan fortÊlle at kvaliteten under det pÊne ydre er lige så pÊnt inden i, god kvalitet og godt maskin design.
SelvfÞlgelig er det negativt at maskinen gik i stykker, men med så god service kan jeg ikke klage over noget.

2025幎2月19日

KÊre Jacob.

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de vores produkt og service. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og din anerkendelse af Steen – det betyder meget for os.

Vi håber, du bliver glad for din nye bordopvasker, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjÊlp i fremtiden.

Vh André Hansen
Scandomestic A/S

Voldsomme dårlige produkter over hele linjen

Fået ny tÞrretumbler i min lejlighed. (Bor til leje)
Kompressoren siger sÃ¥dan en forfÊrdelig “tinitus-lignedne” lyd. OverdÞvende og umulig at holde ud.
Scandomestic mener dog at det er en meget normal lyd fra en kompressor på en tÞrretumbler.
Deres samarbejdspartnere der kan komme og tjekke service, at ultra ufleksible. Man skal tage en halv fridag, fordi man ikke kan aftale et bestemt tidspunkt med dem. Som man kan med stort set alle andre håndvÊrkere.

Har efterfÞlgende så også fået en kogeplade også fra Scandomestic.
Den larmer ligeledes sindsyngt. Ja, du lÊser rigtig. Man skulle ikke tro at en kogeplade kunne larme. Men den er udstyret med blÊsere eller hvad det er, som larmer mere end en flyvemaskine.
I kod you not.
Svaret man får: sådan lyder en kogeplade.

Sjovt nok, larmede vores gamle tÞrretumbler (også med kompressor) eller vores gamle kogeplade slet ikke sådan.

Bor til leje, derfor jeg ikke har andre muligheder.
Men kommer dog ALDRIG til at kÞbe det mÊrke selv.

2024幎11月18日

KÊre Sofie,

Vores tekniker har vurderet, at stÞjniveauet er normalt. Vi har tilbudt en prÊcis dB-mÃ¥ling, som du valgte at takke nej til – hvilket vi naturligvis respekterer.

Hvis du Þnsker at genoptage muligheden for en måling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Selger dÃ¥rlige produkt kjÞpte 3 stk sv

Selger dårlige produkt kjÞpte 3 stk sv minikjÞleskap,alle holdt for hÞy temperatur.ja er sant, jeg skal forandre anmeldelsen min til 3 stjerner ,syns bare det var så dårlig

2024幎10月10日

KÊre Anders.

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at hÞre, at dit kÞb ikke har levet op til dine forventninger.

Defekter kan desvÊrre forekomme på produkter og da defekten på dit produkt kunne ikke udbedres, har vi bedt din forhandler om hjÊlpe dig videre med et nyt produkt.

Med venlig hilsen.

Scandomestic A/S

I would definitely not recommend

I would definitely not recommend Scandomestic. To my misfortune I have 4 appliances of this brand in my rented flat (fridge, oven, washing machine and tumble dryer) and NONE of these appliances work properly. I would understand that one appliance could cause problems, but not 4. The appliances are brand new and from the first switch on new faults appear with every normal use. Just waiting for service is a total disrespect. I waited 2.5 weeks for a service technician to fix a new fault that appeared immediately after he left.

In my opinion, the quality of the equipment, the service and the ability to fix the problem yourself (e.g. you can't level the equipment on the feet yourself) is disappointing.

Unfortunately, what I experienced makes me not recommend this brand of equipment if you want to be able to use your appliances without worry. And I will certainly never buy any Scandomestic equipment for my own home.

2024幎9月28日

Dear Matyna.

Thank you for reaching out to us and sharing your experience.

We are sorry to hear about the issues you’ve encountered with your Scandomestic appliances, and we would like to assist you in resolving them.

To better understand your situation and investigate further, could you please provide us with a bit more information? Specifically, if you could share the address where the appliances are located, that would be very helpful.

We look forward to receiving your details so we can assist you as quickly as possible.

Best regards
Scandomestic A/S

KÞbte en bordopvaskemaskine og efter et

KÞbte en bordopvaskemaskine og efter et år gik den istykker.jeg ringede til scandomestic og sagde at den var istykker,skulle lige sende kvittering og et billed af stelnr og de sendte fluks en ny og tog den "gamle"med retur.service på hÞjt plan.

2024幎9月10日

KÊre Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt med din bordopvaskemaskine.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback – det er vores mÃ¥l at levere service pÃ¥ hÞjeste niveau, og det er dejligt at vide, at vi lever op til det.

Skulle du have brug for hjÊlp igen i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjÊlpe.

Endnu en gang tak for din anmeldelse!

Scandomestic A/S

Gode produkter og god service

En leverandÞr skal vurderes på evnen til at reagere når der er problemer. Skabene er fantastiske, men det er service-systemet bag ved sandelig også.

2024幎8月21日

KÊre Henrik.

Tusind tak for din dejlige feedback! Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at du er tilfreds med både vores produkter og den service, vi har leveret.

Vi strÊber altid efter at levere den bedst mulige service og sikre, at vores kunder fÞler sig godt taget hånd om, så det betyder meget for os at hÞre, at vores indsats gÞr en forskel.

Hvis der nogensinde er noget, du har brug for eller spÞrgsmål, du måtte have, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjÊlpe.

Endnu en gang tak for din flotte anmeldelse.

Scandomestic A/S

God nÊrvÊrende og hjÊlpsom tlf.samtale

God nÊrvÊrende og hjÊlpsom tlf.samtale med en flink medarbejder fra Serviceafdelingen. Det afhjalp problemet. Jeg fik samtidig opfordring til at vende tilbage, hvis det skete igen.

2024幎7月4日

KÊre Birte.

Mange tak for din pÊne anmeldelse.

Du må have en god weekend.

Scandomestic A/S

Vi fik en fantastisk god service i

Vi fik en fantastisk god service i forbindelse med ombytning af kÞleskab

2024幎6月20日

KÊre Peter.

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig.

God weekend.

Meget fin service

Man må sige, at Scandomestics service er eminent god! Jeg havde problemer med en fryser, og de stod parat til at finde en lÞsning meget hurtigt. De fulgte op på sagen, foretog det der skulle til, og selv om der ikke kom en lÞsning i deres favÞr, hjalp de til lige indtil sagen kunne afsluttes. Tak til dem og tak til deres servicemedarbejdere.

2024幎6月25日

KÊre Riis.

Mange tak for din positive anmeldelse af vores service, efterfulgt af 5 flotte stjerner.

Vi er glade for, at din udfordring blev lÞst på en tilfredstillende måde.

Scandomestic W132B

Scandomestic W132B

Jeg har netop betalt meget dyre lÊrepenge, da jeg lidt naivt stolede på annoncer og sÊlgere, på trods af min seriÞse research.
Trist at Êrlighed og etik kan vÊre så fravÊrende i hvidevarebranchen.

Jeg kÞbte et Scandomestic W132B vinkÞleskab til nogle nyindkÞbte vin, som jeg ville gemme til begivenheder, der betyder noget helt sÊrligt for mig.

Undervejs i mit stolte ejerskab af vinskabet, begynder jeg dog at observere at W132B lader til at vÊre uens i kÞlingen.
Jeg indkÞber 2 prÊcise termometre, finkalibrerer dem og placerer dem forskellige steder i vinskabet.

Resultatet er 9,3 graders forskel fra top til bund inde i W132B, fx 11,5 grader Þverst og 2,2 grader nederst.
BemÊrk venligst at skabet står mod en nordvendt vÊg uden lysindfald og har på dette tidspunkt ikke vÊret åbnet i 7 dage.

Mine dyrt indkÞbte vin er efterfÞlgende lige til at hÊlde i håndvasken.

Jeg ringer til Scandomestic, der afviser og hverken vil tage teknisk eller etisk ansvar for deres produkter.

Jeg kÞber et andet skab af andet mÊrke, som holder temperaturforskellen indenfor 0,7 grader.
SeriÞse producenter formår altså at fremstille et vinskab i anstÊndig kvalitet.
Dette omfatter desvÊrre ikke Scandomestic.

Hvis du er vinentusiast vil jeg anbefale at du undgår Scandomestic, deres produkter og deres "kundeservice".

*****
Svar på Scandomestics respons:

Skabet beskrives som:
"Scandomestic W132B vinkÞleskabet er den ideelle lÞsning til alle vinelskere. Med sin sorte finish og 45 flaskers kapacitet er dette vinkÞleskab det perfekte valg til opbevaring af dine yndlingsvine."

At jeg får korrigerende information EFTER jeg har kÞbt vinskabet, er ikke min fejl.
Hvis jeg havde haft den korrigerede information til rÃ¥dighed FØR jeg kÞbte skabet, havde jeg naturligvis valgt anderledes.

Nu insinuerer Scandomestic at jeg selv har truffet et informeret valg af et skab af tvivlsom kvalitet.
Intet kunne vÊre mere forkert.

Telefonisk blev jeg oplyst at det må vÊre forhandleren der har givet ukorrekte oplysninger om skabet.
Men forhandleren viderebringer blot markedsfÞringsmateriale og -tekster som importÞren allerede har forfattet.

Scandomestic har bevidst vildledt mig som kunde og forbruger.

2024幎6月17日

KÊre CS.

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at hÞre, at dit Scandomestic W132B vinkÞleskab ikke har levet op til dine forventninger.

Vi gennemgået vores produkt materiale og kan bekrÊfte, at der ikke er nogen fejl information vedrÞrende W132B vinkÞleskabet og i vores dialog med dig igår, informerede vi dig om hvordan produktet teknisk set fungerede.

Den har indstillingsmulighed fra 1-7 og et temperaturspÊnd på +2 til +20 grader alt efter hvordan det fyldes, indstilles, placeres og antallet af dÞråbninger. Den er uden ventilator og derfor kan temperatursvingninger også forekomme.

Vi kan ikke udelukke, at der er en fejl på dit produkt. Du er velkommen til at gÞre brug af din reklamationsret ved at kontakte os direkte på 72425571.

Service

Tak til scandomestic
SjÊldent set med så god effektiv og venlig service
Al ros til dem

2024幎4月8日

KÊre Henrik.

Mange tak for din anmeldelse og de 4 flotte stjerner.

SIkke en forskel.

Det er utroligt den forskel der er på anmeldelser, jeg synes at en del af de problemstillinger der skrives om, oplever jeg osse på Gram, fryse-kÞleskabe, og mht til når garantien efter 2 år udlÞber, ja så er det jo for år tilbage kendt, at få en udvidet elektronik forsikring, den kan man få på sin indboforsikring. Jeg tjekkede her for at se hvordan produkterne er vurderet, fordi jeg kan kÞbe en vaskemaskine privat, der har kostet over 3000kr til 500kr. Kun 2 år gammel medfÞlgende kvittering.

2024幎3月29日

KÊre RÞnnow.

Ja, der kan vÊre stor forskel på kundernes oplevelser og vi er utrolig glade for alle de positive anmeldelser vi har modtaget gennem tiden.

Den danske kÞbelov giver forbrugeren rettighed til, at reklamere op til 2 år efter produktet er kÞbt.

Er det vaskemaskine fra Scandomestic du påtÊnker at kÞbe, så er du altid velkommen til, at kontakte os for support såfremt der er behov for det.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。