SC Autotech レビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Rigtig god oplevelse

Jeg fik skyllet gearkasse + ny olie samt skiftet pakninger.
Egr off. Stage 2 xHp optimering. Stage 1 chip.
Fra start af super kommunikation.
Nu spiller bilen bare 110% han har styr på sit håndvÊrk!
Kan klart anbefales herfra.

2026幎4月24日

Simon har redet min dag!

Simon har redet min dag!! I dag D.8 lavede Simon min FRM boks, pÃ¥ min BMW 118d. Og ikke nok med det, sÃ¥ fandt han ogsÃ¥ fejlen som gjorde at boksen gik i stykker. Nu kan jeg endelig rulle vinduerne ned igen og bruge blinklyset. 🀩 - Det er det eneste sted vi vil tage vores BMW’er hen fremover.

2026幎4月8日

Hurtig og faglig hjÊlp

Hurtig og faglig hjÊlp .
Tak

2025幎12月18日

SC Autotech からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Jeg er glade for at hÞre, at du oplevede hurtig og faglig hjÊlp. Det betyder meget for mig, at mine kunder fÞler sig godt hjulpet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God kommunikation

SC Autotech har vÊret super professionel fra starten af.
Ærlig og god kommunikation.
Kan klart anbefales.

2025幎12月18日

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling!

Jeg er meget glade for at hÞre, at du har oplevet god og Êrlig kommunikation samt et professionelt forlÞb hos mig, hos SC Autotech. Det betyder meget for mig! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

LÞste mit problem hurtigt

LÞste mit problem hurtigt
Min BMW X5 kunne ikke få forbindelse til min mobil. Blev anbefalet Simon af min mekaniker og her fik jeg en tid med det samme, og efter ca. 20min. var forbindelsen til min mobil genskabt.
Kan varmt anbefale SC Autotech

2025幎11月24日

Hej Jens,

Tusind tak for den flotte og udfÞrlige anmeldelse!

Det glÊder mig meget at hÞre, at jeg hurtigt kunne lÞse problemet med forbindelsen i din BMW X5, og at du oplevede både hurtig tid og effektiv service. Vi ved alle at teknik ind imellem kan drille, og det gjorde den bestemt i dit tilfÊlde! Jeg håber det stadig virker, og ellers ved du hvor jeg er.

Tak for anbefalingen og for tilliden til mig hos SC Autotech – det sÊtter jeg stor pris pÃ¥!

Fair priser meget kompetent

Fair priser meget kompetent

2025幎11月25日

Hej Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for, at du oplevede fair priser og kompetent service. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Vanvittig god service

Vanvittig god service! Fair priser og så arbejdes der hurtigt.

Kan kun anbefale Simon fra SC Autotech

2025幎11月14日

Hej Patrick,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!

Det glÊder mig meget at hÞre, at du oplevede bÃ¥de vanvittig god service, fair priser og hurtig udfÞrelse. Tak for den varme anbefaling – og for tilliden til SC Autotech!

Super professionel!

Super hjÊlp til min gamle BMW E46 M3 i forbindelse med kalibrering og udluftning af gearkassen!

Altid super hjÊlpsom og parat med den korrekte lÞsning på problemet!

2025幎6月20日

Hej Niclas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder mig virkelig, at jeg kunne hjÊlpe med din E46 M3 – altid en fornÞjelse at arbejde pÃ¥ sÃ¥dan en klassiker, og jeg ved der er mere i vente. 😄

Jeg sÊtter stor pris på dine flotte ord. Du er altid velkommen!

Servicen, og professionel.

Indehaver og ejer af SC Autotech, har reddet mig et par gange igennem tiden, nÃ¥r jeg selv har forsÞgt mig med kodninger osv 😂🙈
Simon er virkelig dygtigt til sit arbejde og meget professionel.
Og forklare hvad han har fortaget sig på bilen så hr og fru Danmark også forstår det.
Normalt er jeg meget krÊsen med hvem der for lov af pille ved min bil, men lige her fÞler jeg mig i meget gode hÊnder.
KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎8月16日

Hej Mark,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for mig, at du fÞler dig tryg, og at jeg kan hjÊlpe, nÃ¥r teknikken driller 😄

Jeg gÞr altid mit bedste for at levere en professionel service og forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, sÃ¥ alle kan vÊre med. Det er vigtigt for mig at mine kunder ogsÃ¥ forstÃ¥r hvad der i nogen tilfÊlde er galt, eller hvad der gÃ¥r galt – derfor er det rigtig dejligt at hÞre, at det netop er sÃ¥dan, du oplever det.

Tak for din tillid og for de varme anbefalinger. Du er altid mere end velkommen, hvis du får brug for hjÊlp igen!

Simon – SC Autotech

Hurtig opkobling til aftalt tid

Hurtig opkobling til aftalt tid, via TeamViewer.
Hurtig SW opdatering og alt spiller som aftalt.
FÞlte mig tryg under hele processen og kan kun varmt anbefales.

2025幎9月11日

Hej Frank,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Jeg er glad for at hÞre at opkoblingen via TeamViewer og opdateringen forlÞb hurtigt og som aftalt. Jeg vÊgter meget hÞjt at man som du, fÞrstegangs kunde, får en tryg oplevelse når jeg arbejder via fjernsupport.

Jeg gÞr meget ud af, at processen skal vÊre tryg og transparent – derfor betyder det ekstra meget, at du netop har haft den oplevelse.

Tak for tilliden og for anbefalingen. Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjÊlp igen!

Simon – SC Autotech

Fuld tillid og super arbejde. BMW 740.

Jeg har kun positive oplevelser med Simon og arbejdet omkring min BMW. Simon har i de nu flere år, jeg har brugt ham, altid vÊret klar på at hjÊlpe og tilmed lÞst alle opgaver tilfredsstillende. Jeg er meget omhyggelig og sart vedr. Min bil, hvilket Simon altid har vÊret bevidst omkring. Fuld tillid herfra. Dennis Krabbe. BMW 740. Herning.

2025幎7月10日

Hej Dennis.