レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg elsker bare scenty! ❀ Bedste kundeservice og har bare altid vÊret glad og tilfreds i de 3-4 Ã¥r jeg har vÊret medlem 🙏🥰

Efter ikke at have modtaget min fÞrste bestilling, to mails til deres kundeservice, kontaktede Cecilie mig pÃ¥ mail selv. Cecilie er en sÞd ung kvinde som elsker sin virksomhed og sit brand. Cecilie hj... もっず芋る

Elsker alt ved Scenty. LÊkkert koncept, kan fÃ¥ prÞvet nye dufte af,jeg ellers ikke ville have opdaget og uden at blive ruineret ved at binde mig til en stor flankon jeg aldrig fÃ¥r brugt det hele af... もっず芋る

KÊmpe stor tilfredshed herfra. Vild med at fÃ¥ en ny suprise duft ind ad dÞren hver mÃ¥ned. ❀💐 kan klart anbefales til dig der enten Þnsker en ny duft at skifte imellem, eller dig der leder efter ny d... もっず芋る

䌁業情報

1. 銙氎店

圓該䌁業による蚘述

Hos Scenty får du hver måned tilsendt nye dufte, enten nogle vi vÊlger for dig, eller nogen du selv har valgt

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

215件のレビュヌ

Jeg har haft abonnement hos Scenty i

Jeg har haft abonnement hos Scenty i over et halvt Ã¥r og er simpelthen sÃ¥ glad for det! Det er et fedt koncept, hvor man fÃ¥r lov til at prÞve forskellige dufte af, hvilket passer helt perfekt til en duft-elsker som mig. De yder en god service, sÃ¥ det er en klar anbefaling herfra🌞

2025幎5月21日

GennemfÞrt god oplevelse!

Jeg har vÊret med ombord i over et Ã¥r, og jeg er stor fan af konceptet! 🌞

Tidligere pÃ¥ ugen mÃ¥tte jeg kontakte kundeservice for fÞrste gang, og sÞde Britt hjalp mig lynhurtigt og uden problemer 🫶

Jeg vil uden tÞven anbefale Scenty til alle 🌞

2025幎5月6日

God service !! <3

5 stjerner for den enormt gode service fra Britt. Hun arbejder på hÞjtryk for at alle brev pakkerne kommer ud til tiden. DesvÊrre er PostNord enormt langsomme i optrÊkket, men husk at det aldrig bliver hendes skyld. Jeg havde Britt i rÞret idag, - 1800 brev pakker stod hun med som sgu afsted. Hun fortalte at hun hver måned får ondt i maven i det tidsrum hvor pakkerne skal lande rundt omkring i postkasserne. Så hjÊlp Britt af med sin mavepine og hav en lille smule tålmodighed.

2024幎8月13日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret medlem i godt og vel halv

Jeg har vÊret medlem i godt og vel halv andet år nu og har ikke tÊnk mig at stoppe.
Jeg har altid kun brugt samme to slags parfumer men på grund af dette mellemskab har jeg fundet 10 forskellige jeg nu skifter i mellem, hvilke jeg er virkelig imponeret over, da jeg er meget krÊsen og sippet når det kommer til mine parfumer.
Jeg har et par gange haft kontakt til Cecilie over mail da der har vÊret lidt bÞvl med mit kort, alle gange der har vÊret problemer har det vÊret hos min bank og ikke scenty, de har vÊret så sÞde og kÞre mine medlemskab i gennem manuelt så jeg ikke vil misse en måned.

Alle gange jeg har skrevet med blandt andet Cecilie har der kun vÊret en fantastisk kundeservice og respekt fra hendes side
Hvilke har gjort hele oplevelsen mere fantastisk hvilke også er en af grunden til jeg bliver lige meget hvad. Så fantastisk en kundeservice ser man bare ikke alle steder idag. Og det fortjener hun at få af vide.

Mange tak til jer hos scenty. 🥰🥰

2024幎6月11日
自発的なレビュヌ

GennemfÞrt genialt koncept med parfume abonnement

For det fÞrste er konceptet helt genialt, da man får lov til at eje en masse forskellige parfumer, prÞve noget nyt og have mange forskellige parfumer at veksle imellem, for det andet er deres kundeservice fantastisk og super hjÊlpsomme, og gjorde mig faktisk opmÊrksom på at jeg var kommet til at placere to ordre inden jeg selv fandt ud af det. For det tredje så stÞtter man en lille virksomhed med så meget passion og gennemfÞrt produkt med vedlagte duftkort, beskrivelser af parfumerne og selvfÞlgelig at rÞret er lablet så man kan se hvad man bruger. Jeg kan ikke rose Scenty nok.

2024幎3月12日

Meget behagelig kunde service

Meget behagelig kunde service. Sket en fejl med leveringen, ( min fejl). Jeg skrev til dem og ganske kort havde jeg svar og de selvfÞlgelig ville sende den igen kvit og frit ❀. Det er kun min 2 gang jeg skal modtage og glÊÊÊder mig allerede til at modtage- og aldrig om jeg glemmer igen at have navn pÃ¥ post kassen. ☺ for undvÊre prÞven lÊngere end planlagt- nope! Jeg sidder allerede klar pÃ¥ pakken er retur igen.

2024幎2月2日
自発的なレビュヌ

Min pakke leveres forkert.

Hver måned leveres min pakke til forkert postkasse, og jeg har sendt en mail til jer eftersom både jeres svar på instagram og facebook er at man skal sende jer en mail. Men I svarer ikke. Det er vildt irriterende, for min nabo er på ferie så kan ikke få mine pakker.

2023幎12月30日

Medlem i mere end 1 år og tilfreds

Jeg har vÊret medlem i mere end 1 år og er super godt tilfreds. Jeg glÊder mig hver måned til at få min pakke og kÊresten glÊder sig også til at dufte den nye parfume og få karamellen.
Jeg har meget svÊrt ved at finde parfumer, fordi min duft sans hurtigt Êndre sig.

Jeg har fÞrhen ofte oplevet at kÞbe en parfume og en til to måneder senere kan jeg ikke udstå den og den irritere min nÊse og hals.

Jeg har nu mangle små parfumer som jeg kan skifte imellem og bruge over en lÊngere periode og så bliver de aldrig bliver for gammel og lugter dårligt. Jeg har gemt alle de små parfume glas, som indeholder dufte jeg godt kan lide, så har jeg dem til senere.

Personalet var sÞde og hjÊlp mig på mail, da jeg fik nyt kort og ikke kunne rette betalingsoplysninger på hjemmesiden pga. en fejl på hjemmesiden.

Min kÊreste er dog jaloux over, at han ikke kan få samme abonnement blot for mande parfumer.

2023幎11月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。