Scheersalon レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ben onaangekondigd naar de winkel gereden en werd direct vriendelijk ontvangen met een bak koffie. Personeel nam alle tijd om aan te horen wat de behoefte was, vervolgens een aantal producten laten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na mij jaren te scheren met Gilette wilde ik een stapje hoger gaan en mij scheren met een Safety Razor. Wat een keuze! Na een mailtje en telefoontje met Jeroen uitvoerige uitleg gehad over de verschil... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

leuke site om thuis achter je pc scheerspullen te kopen. Je wordt vriendelijk geholpen als je vragen hebt over het ouwewertse scheren. Ik blijf in iedergeval lekker ouwewerts scheren met de heer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Recent een scheerkwast van dassenhaar gekocht, die mooi van vorm is en zorgt voor een mooie schuimlaag. Daarnaast hebben ze een mooie website waar goede uitleg wordt gegeven over de artikelen die ze v... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容甚品店
  2. 理髪甚品店
  3. 毛髪補品店
  4. スキンケア商品自動販売機
  5. トむレタリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Scheersalon is dé Scheerwinkel van Nederland! Met ruim 35 jaar barbier-ervaring en een grote passie voor scheren is het onze missie jouw scheer-, huid-, baard- en lichaamsverzorging te optimaliseren. Scheersalon.nl is een gespecialiseerde webshop en fysieke scheerwinkel met kwalitatief hoogwaardige scheer- en verzorgingsproducten – met de wereld als onze voedingsbodem. Als barbier zijn wij mensen-mensen – graag delen we onze kennis en ervaring om ook jou te laten genieten van een comfortabele scheerbeleving of verzorgingsritueel. Scheersalon.nl beperkt zich niet tot enkel verkoop en vakkundig advies. Wij verzorgen ook scheertrainingen voor particulieren en professionals. Heb je vragen over het authentieke natscheren, ben je zoekende naar beste scheerbehandeling of het juiste verzorgingsproduct voor jouw persoonlijke situatie? Laat het ons weten – we denken graag mee. Je krijgt persoonlijk antwoord. Wij zijn tevreden als we jouw dagelijkse verzorging kunnen ombuigen tot een ritueel om naar uit te kijken – waarmee mogen we jou helpen?

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Een bestelling die écht als een cadeautje binnenkomt!

Wat een geweldige ervaring bij Scheersalon! Mijn bestelling werd snel verzonden en bezorgd en was bijzonder zorgvuldig en mooi verpakt. Alleen het openen van de doos voelde al luxe: zelfs de verpakking rook heerlijk naar parfum.

Alles zat keurig beschermd en de persoonlijke afwerking maakte het helemaal compleet. Scheersalon heeft bovendien bijzondere scheerzepen en aftershaves die elders nauwelijks of helemaal niet verkrijgbaar zijn.

Ook ontzettend bedankt voor de extra testers van parfum en aftershave. Een zeer attente verrassing en ze ruiken geweldig!

Kortom: uitstekende service, een uniek assortiment en veel aandacht voor presentatie en klanttevredenheid. Hier bestel ik zeker nog eens.

2026幎7月20日

Uitstekende service

Uitstekende service. Defect product werd door Scheersalon direct aangemeld bij de fabrikant en daarna zonder gedoe onder garantie vervangen. De heren zijn bovendien zeer vriendelijk en behulpzaam.

2026幎5月27日

Kwaliteit en Service zijn beiden TOP, 5 sterren is te weinig

Persoonlijke aandacht en service. Scheersalon heeft mooie producten.
Obv mijn voorkeuren komt Jeroen altijd met mooie oplossingen.
Laatst een Henson Shaving safety razor gekocht, wat een scheerervaring met de nieuwe Tatra mesjes en Castle Forbes
ScheercrÚme + Aftershave Balsem van Lavendel.

2026幎2月8日
5぀星のうち5の評䟡

Mensen met liefde voor het vak.

Wat een geweldige (web-) shop met een prachtig assortiment.
Nadat ik mijn bestelling had gedaan en de postbezorger het pakketje niet had geleverd, werd ik gebeld door een hele vriendelijke en behulpzame medewerkster dat ze mij de bestelling direct opnieuw zouden sturen. Voor een product dat helaas niet meer leverbaar was werd mij kosteloos een (duurder) alternatief aangeboden. Zelfs na aandringen mocht ik het verschil niet vergoeden.
Dit zijn mensen met liefde voor het vak, dat zie je aan alles.

2024幎11月25日

Fijne mensen

Vriendelijk en behulpzame mensen. Of je nou belt, mailtje stuurt of gewoon even langs gaat in de winkel, ze staan je altijd vriendelijk te woord.
Online bestellingen worden altijd op tijd verstuurd.
Bovendien hebben ze een leuk assortiment aan scheer spullen.

2024幎9月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス