Was telefonisch bereikbaar voor een vraag. Scherm was de bestelde Oled-kwaliteit.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Die mensen zijn heerlijk en correct ik kreeg een kapotte onderdeel door de bezorger en de zelfde avond ben ik terug gebeld en sturen kosteloos een nieuw scherm op hele lieve aardige mensen zijn dit go... ãã£ãšèŠã
De levering was snel, ondanks het bestellen in de avond van tevoren. Het scherm heeft mooie kleuren voor wat een vervangend niet A-merk scherm is. Het is wel dikker dan de originele een steekt uit, ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Schermfixen is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hoogwaardige iPhone-onderdelen voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Wij leveren onder andere iPhone-schermen, iPhone-accuâs, tempered glass screenprotectors, reparatiesets en laadaccessoires. Onze focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering, zodat klanten zonder gedoe hun toestel kunnen repareren of onderhouden. Wij hebben jarenlange praktijkervaring met smartphone-reparaties en hebben duizenden iPhone-schermen en batterijen getest. Daardoor weten we exact welke onderdelen goed presteren op het gebied van beeldkwaliteit, helderheid, aanraakgevoeligheid en levensduur. Of het nu gaat om een iPhone scherm kopen of een iPhone accu vervangen: wij selecteren alleen onderdelen die technisch correct passen en betrouwbaar werken. Levertijden ⢠Nederland: vóór 23:59 besteld = morgen in huis ⢠België: vóór 20:00 besteld = morgen in huis Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verzonden met tracking. In Nederland is verzending standaard gratis. Naast onze B2C-webshop richt Schermfixen zich ook op zakelijke klanten en vaste afnemers. Denk aan reparatiebedrijven, telefoonwinkels, IT-dienstverleners en andere organisaties die regelmatig iPhone-onderdelen nodig hebben. Voor B2B-klanten bieden wij persoonlijk contact, duidelijke communicatie en in overleg maatwerkoplossingen. Zakelijke interesse? Dan nodigen wij je uit om direct contact met ons op te nemen. Schermfixen is gevestigd in Nederland en bereikbaar via e-mail, WhatsApp en telefoon. Wij staan voor snelle service, eerlijke informatie en het correct oplossen van vragen of problemen. Onze missie is simpel: betrouwbare iPhone-onderdelen leveren, snel en transparant, voor zowel particulieren als zakelijke klanten.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
iPhone 16 pro scherm
Ik had een nieuw scherm besteld voor mijn iPhone 16 pro en be hier ontzettend tevreden mee. De kwaliteit is echt top en het scherm is helder en reageert perfect op aanraking. Ik merk geen verschil met het originele scherm. De pasvorm was perfect en dankzij de inbegrepen framesticker was de installatie eenvoudig en netjes af te werken.
De levering was ook zoals beloofd s avonds besteld en de volgende dag al in huis. Voor deze prijs krijg je echt uitstekende kwaliteit. Mijn iPhone doet het weer als vanouds.
Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn scherm wil vervangen zonder gedoe. Top product! ð
Uitstekend product
Uitstekend product, heb het scherm van mijn IPhone 15 heel snel en makkelijk kunnen vervangen. Service was ook top!
Iphone 15 scherm
Had een scherm besteld voor mijn iphone 15, volgende dag direct in huis. Werd netjes geleverd en was eenvoudig zelf te monteren. zeker voor herhaling vatbaar
Goede kwaliteit
Bestelling werd snel geleverd. Kwaliteit van het scherm is top en het vervangen is makkelijk zelf te doe mbv de reparatiekit.

Schermfixen ããã®åç
Een snelle levering en goedeâŠ
Een snelle levering en goede comminicatie heel erg bedankt!
Duidelijke site en snelle levering
Duidelijke site en snelle levering! Mocht je toch vragen hebben, dan reageert het bedrijf snel. Ik had een beeldscherm besteld en de kwaliteit is top. Mooi dat ze een plakstrip erbij leveren zodat mijn smartphone stofvrij blijft
Snel antwoord bij een vraag en snelleâŠ
Snel antwoord bij een vraag en snelle levering. Top!
Super fijn bedrijf met goeie service
Super fijn bedrijf! Binnen 24 uur na mijn bestelling had ik het al in huis. Zelf wat problemen met het monteren maar via whatsapp werd er meteen op mijn vraag gereageerd en nu werkt alles helemaal top.

Snelle reactie
Contact gehad met Schermfixen voor advies. Snelle reactie en duidelijke uitleg. Professionele service!
Toppers
Had via Whatsapp contact opgenomen met het bedrijf, gelijk antwoord gekregen en goed geholpen. Fijne klantenservice en chille gasten

Snelle goede servie!!
Had mijn scherm de volgende dag gelijk in huis en de kwaliteit is top!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ