レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Gelukkig zijn er ook nog jonge mensen met een passie voor hun vak. Ja, schoonmaken is een vak. Na de overname van ons appartement dachten we dat de vloer schoon was. De vorige bewoners hadden he... もっと見る

4.8

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Coating op pvc in woonhuis

Vanuit de pcv leverancier kwam ik in contact met schoonevloeren, omdat de nieuwe pvc vloer niet enkel ultramat, maar daarmee ook ultraruw bleek te zijn. Broeken en knieeen van kinderen binnen een aantal dagen kapot. De leverancier wilde een oplossing aanbieden (laten coaten) en verwees mij naar deze professionals. Ik ben telefonisch fijn geïnformeerd (we wonen er al, dus moest exact weten hoe lang ze nodig hadden, wanneer we er weer overheen konden lopen en wanneer de meubels terug mochten). Het is allemaal super netjes verlopen en heel fijn meegedacht.

2026年6月22日

Verwachting overtroffen

Veel verschillende bedrijven gesproken over onze keramische tegelvloer die wel erg vies was geworden. Edward was als enige eerlijk over het mogelijke impregneren zodat hij niet meer vies zou worden. Hij raadde het af waar anderen graag nog een paar honderd euro extra wilden verdienen. Luuk belde netjes dat hij iets eerder zou zijn(!) en schrok een beetje van wat hij aantrof😜 Voor Luuk was het echter geen probleem maar een uitdaging die hij energiek aanging. Het resultaat was uitmuntend. Bijna als nieuw dus wij zijn dik tevreden. De voor/na fotos toen Luuk halverwege was zijn fantastisch. En ook een beetje gênant😱zo vies laten we de vloer niet meer worden!

2026年6月15日

Hoge verwachting waargemaakt

Soms weet je bij het eerste e-mail contact al "dat zit goed"! En het zit goed bij Schonevloeren.nl.
Niet praten, maar poetsen en dat deed hun medewerker Anni. Het resultaat is volgens verwachting uitstekend.
Hartelijk dank daarvoor.

2026年5月21日
5つ星のうち5の評価

Gelukkig zijn er ook nog jonge mensen met passie

Gelukkig zijn er ook nog jonge mensen met een passie voor hun vak.
Ja, schoonmaken is een vak.
Na de overname van ons appartement dachten we dat de vloer schoon was.
De vorige bewoners hadden het geheel keurig opgeleverd, maar waarschijnlijk de verkeerde methode van vloerreinigen toegepast.
Luuk en Anni hebben onze vloer weer helemaal als nieuw gekregen, zeer tevreden en chapeau voor de mannen.
Uitstekend bedrijf en komt zijn beloftes na!

2026年4月9日
5つ星のうち5の評価

Een beetje vieze witte PU gietvloer

Een beetje vieze witte PU gietvloer. Best goed onderhouden en schoongemaakt. Hier en daar een vlekje.
En dan komen Anni en Kris. Supermannen. Er komen vele liters zwarte derrie van de vloer. En dan zie je pas wat wit is. Kortom: perfect gedaan. Aardige en ook qua pricing goede mensen. Niet aarzelen: doen!

2026年4月8日

Geweldig!!

Afspraak snel gepland. Onze portugese cementtegel is weer als nieuw! Erg blij met het resultaat van Schonevloeren. Contact met kantoor was goed! Leuk personeel gezellig en spraakzaam!

2026年2月12日

Erg tevreden met Schonevloeren

Erg tevreden met Schonevloeren. Communicatie met kantoor verliep soepel en er kon snel een afspraak gepland worden, team kwam keurig op afgesproken tijdstip aan en hebben hier thuis ons natuursteen weer prachtig gemaakt. Werd ook mee genomen in hun proces met wat ze deden, ook dit was erg fijn. Zeker een aanrader!

2026年2月26日

Goede service en kwaliteit

Onlangs mijn vloer in zowel het kantoor als het magazijn laten reinigen. Ik ben erg tevreden over het resultaat. De vloer ziet er weer als nieuw uit en de service was snel en professioneel. Absoluut aan te bevelen!

2026年2月4日

Supersnelle service !

Eind juni bericht gestuurd en binnen een week (ondanks vakantie periode) werd onze vloer van een oud buurthuis weer helemaal spik en span gemaakt. Supersnelle service en ondanks de ouderdom van de vloer zag hij er weer prima uit.

2025年9月16日

Wonderen bestaan

Verricht Schone Vloeren wonderen?
Nou, dat natuurlijk niet, echter leveren ze zeker goed werk. Anni, vriendelijk en correct, heeft onze marmoleumvloer weer laten stralen.
Alles conform afspraak netjes afgehandeld. Wij zijn er blij mee!

2025年8月28日
5つ星のうち5の評価

Na het fijne advies van Edward besloten…

Na het fijne advies van Edward besloten mijn keramische tegelvloer (inclusief voegen) te laten reinigen. De twee specialisten waren super professioneel en hielden me steeds op de hoogte. Heel blij met het resultaat – de vloer ziet er weer top uit!

2025年8月14日
5つ星のうち5の評価

Luuk verricht fantastisch werk. Wat een talent.

Een fantastisch prettige jongeman Luuk. Precies op tijd, hele fijne communicatie, hele prettige coordinatie van het werk, uitleg over dingen die ik natuurlijk niet weet over vloeren. Een reclame voor het bedrijf.
Zo’n succes dat ik de volgende boeking voor over 2 jaarin mijn agenda heb gezet.

2025年4月24日

Geweldig

zo vlekkerig als het was na de eerste keer waren de ergste vlekken weg en was het tapijt goed schoon,ma na droging waren de koffie vlekken minder geworden maar niet weg gebeld en hij kwam nog een keer en alle vlekken waren na 1 dag allemaal weg geweldig

2025年2月13日
5つ星のうち5の評価

mijn 27 jarig oude Marmoleum vloer was…

mijn 27 jarig oude Marmoleum vloer was totaal vervuild en veel vuil was ingelopen, waarbij ik mijn hart vasthield of dit nog verholpen kon worden. online terechtgekomen bij schonevloeren.nl en vanaf het 1e contact maakte e.e.a. een zeer betrouwbare indruk. Er werd actief en pro-actief met me meegedacht en samen gezocht naar de meest geschikte oplossing.
op de afgesproken dag kwamen Paul en Max die zeer precies te werk gingen en mijn vloer bijna als nieuw wisten te maken, zonder de meest ingrijpende maatregelen en alles keurig netjes achterlieten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Een absolute aanrader!!!!!

2025年2月12日

Uitstekende ervaring.👍

Keurig op tijd op de afspraak, en de man Anni is een nette man die ons heel goed hielp, heeft onze vloer weer mooi gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat en bedanken Anni voor de werkwijze, hij betrok ons er elke keer bij en vroeg ons steeds of wij tevreden waren, en dat waren wij.

2025年2月4日

レビューの対象になっている企業の方へ