Fijn schoonmaakbedrijf, laat hier het kantoor 2 keer per week schoonmaken. Gebeurt altijd goed, heb er nooit opmerkingen over.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dit schoonmaakbedrijf krijgt van mij een dikke voldoende. Altijd tevreden met hoe er schoongemaakt wordt :)
Ben zakelijk klant en we laten het kantoor schoonmaken door dit bedrijf. Doen hun werk goed, zorgen dat het er altijd netjes uitziet.
Betrouwbaar schoonmaak bedrijf. Doen goede screening van hun personeel.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Schoonmaakbedrijf Apeldoorn streven we ernaar om uw ruimtes stralend schoon en fris te houden. Als toonaangevend schoonmaakbedrijf in Apeldoorn bieden wij uitgebreide schoonmaakdiensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze diensten variëren van reguliere huishoudelijke schoonmaak tot dieptereiniging van kantoren, scholen en andere commerciële ruimtes. Wij begrijpen dat een schone omgeving essentieel is voor uw welzijn en productiviteit. Daarom gebruiken wij alleen de beste schoonmaakmiddelen en moderne apparatuur om de hoogste hygiënestandaarden te garanderen. Ons team van ervaren en professionele schoonmakers is zorgvuldig geselecteerd en getraind om u de beste service te bieden. Bij Schoonmaakbedrijf Apeldoorn hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en passen onze diensten daarop aan. Onze flexibele en betrouwbare service zorgt ervoor dat wij altijd beschikbaar zijn wanneer u ons nodig heeft, of het nu voor een eenmalige schoonmaakbeurt of voor regelmatige schoonmaakdiensten is. Kies voor Schoonmaakbedrijf Apeldoorn voor een onberispelijk schone omgeving waar u zich prettig en comfortabel voelt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw ruimtes te laten stralen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De medewerkers namen rustig de tijdâŠ
De medewerkers namen rustig de tijd voor de jaloezieën in de hal waardoor alles netjes bleef.
In Apeldoorn eindelijk een betrouwbaarâŠ
In Apeldoorn eindelijk een betrouwbaar schoonmaakbedrijf gevonden. Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en een perfect schoon resultaat.
prima schoonmaakbedrijf vriendelijkeâŠ
prima schoonmaakbedrijf vriendelijke mensen en goed resultaat
Zelfs de vloer in de hal werd goedâŠ
Zelfs de vloer in de hal werd goed schoon zonder chemische troep.
vloer is weer netjes en stofvrijâŠ
vloer is weer netjes en stofvrij gemaakt dus tevreden
zelfs de was netjes gevouwen zonder datâŠ
zelfs de was netjes gevouwen zonder dat we vroegen
Netjes gewerkt
Wat fijn was is dat ze de werkplek buiten volledig schoon achterlieten.
De reiniging liet een schone geurâŠ
De reiniging liet een schone geur achter zonder dat het kunstmatig of sterk aanvoelde
ze zei ook wat je beter niet moetâŠ
ze zei ook wat je beter niet moet gebruiken later en dat vond ik handig
niet alleen schoon maar ook kleineâŠ
niet alleen schoon maar ook kleine spullen mooi neergezet
Ze maakten alles schoon met respectâŠ
Ze maakten alles schoon met respect voor de fragiele decoratie.
zelfs de planten werden met zorgâŠ
zelfs de planten werden met zorg ingepakt, niks viel om of beschadigde, echt vakwerk
Goed bedrijf met schoonmakers die hunâŠ
Goed bedrijf met schoonmakers die hun vak verstaan
Erg fijne schoonmakers
Erg fijne schoonmakers, ze snappen het meteen, niks hoeven uitleggen!
Top schoonmaak
Top schoonmaak, alles wordt verzorgd, ramen lappen, vloeren, bureaus en de pui aan de voorkant.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ