Schouten Modehuis レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Schandalige goedkope troep uit China. Dacht armband gekocht te hebben van 24.95 dat een beetje stevig was. 3 armbandjes al stuk na 2 dagen.Echt rotzooi.Wat je op een braderie komt voor 5 euro.Ja... もっと見る

5つ星のうち1の評価

oplichters zijn het leren jas gekocht van 119 euro terug gestuurd 31 euro via postnl totaal 150 euro weg mail contact gehad met ene sophie de wit wegens overlijden van mijn vrouw geen aan dacht... もっと見る

5つ星のうち5の評価

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Schandalig

Schandalig! Profileren zich als gevestigde modezaak in Utrecht...(Geen fysiek adres echter te vinden). Had bestelling geplaatst en voelde meteen nattigheid. Heb geannuleerd via mail na 13 minuten... Staat immers bij dat je binnen het uur moet annuleren! Drop shipping, artikelen komen ineens van China!
Update: bestelling werd wel correct terug geannuleerd en terugbetaling onderweg.

2024年12月6日

Niet in trappen,grote oplichters

De grootste oplichters,is geen zaak,maten veel te klein. Retour sturen kost jou geld. En naar China sturen. Bestel bij shein mensen,doe ik al jaren. Goed retourbeleid,nooit last mee. Deze Schouten zijn de grootste oplichters!!!!!!

2024年12月4日

Mooi prijzen voor Chinees 'afval' & een goed gevulde criminele bankrekening

Mooie prijzen maar je krijgt producten uit China oftwel zeer slechte kwaliteit: lederen handgemaakte schoenen: 100% plastic, commandeursjas: slecht afgewerkt katoenen vot met o.a. slechte knopen. Beide samen verpakt - beter gezegd bij elkaar gevouwen - met een stuk plastic eromheen. Cancelen van een order ging NIET, ook nadat ik binnen 24 uur na mijn bestelling hierover gemaild had met een zekere Sophie de Wit van de 'klantenservice'.
Wees verstandig: bestel er niets. Dit zijn criminelen met vele van dergelijke websites. De politie kan - kennelijk - weinig tot niets doen omdat betalingen naar een buitenlandse rekening gaan. Retouren moet je naar China sturen op jouw kosten en naar je centen kun je - ongetwijfeld - fluiten...

Resumé: zo'n 135 euro in criminele zakken voor rommel...

2024年11月28日
5つ星のうち5の評価

Alle slechte reviews ten spijt

Alle slechte reviews ten spijt, mijn ervaring is positief. Na mijn bestelling via mail te hebben geannuleerd werd ik keurig netjes behandeld. Aankoop bedrag was binnen 5 dagen terug op de rekening. Er was begrip voor de situatie..

2024年12月2日
5つ星のうち1の評価

Op dit moment worden we doodgegooid met…

Op dit moment worden we doodgegooid met prachtige Nederlandse namen die een modebedrijf zeggen te zijn. Het zijn allemaal oplichters en je krijgt troep uit China. Kijk eerst naar de review en kom dan tot de conclusie dat het oplichters zijn. Als voorbeeld Berkenbosch, mooie naam maar ondertussen meer dan 1000 hele slechte review. Ook Schouten is er één. Het bestaat ook niet dat jassen enz worden afgeprijst voor een luttel bedrag.

2024年11月30日

Let op: Oplichters!

Let op! Dit zijn oplichters die goedkope qualiteit kleding uit China verkopen. Dit is al de zoveelste identieke webshop die dezelfde troep verkoopt.

2024年11月25日

Herfst Jas

Het is gewoon n nep bedrijf, mooie website Modehuis Schouten . Spullen komen uit China.. Ongelooflijk dat dit nog steeds kan in Nederland

2024年11月19日
5つ星のうち1の評価

Jas besteld en heeft 3 wkn geduurd tot…

Jas besteld en heeft 3 wkn geduurd tot levering. Eenmaal geleverd blijkt maat XL maat S of M te zijn, kwaliteit is eveneens ver onder de maat. Herhaaldelijk gemaild en elke keer lang verhaal dat je het product zelf moet retourneren naar China of kunt kiezen voor 15% terugbetaling en product houden. Dit betreft dropshipping. Klantenservice reageert uiteindelijk niet meer. Bestel hier vooral niet!!!!!

2024年11月17日

Rotzooi…

Het heeft weken geduurd voordat de jas binnnen kwam. Nou rotzooi is het. Ziet er niet uit en past voor geen meter. Maar terug sturen kan natuurlijk niet. NIETS KOPEN BIJ DEZE TENT! KOMT RECHTSTREEKS UIT CHINA!

2024年11月16日

Sluw bedrijf

Sluw bedrijf. Profileren zich als Nederlands modehuis, maar vermoedelijk komt het meeste uit China. Je moet ook retourneren naar China, dit kost een vermogen en denk niet dat je ooit geld gaat terug zien.
Ik ben in er ingetrapt (mooie site, met een goed verhaal, allemaal b.llsh.t) hoop dat u wijzer bent!

2024年11月8日

2 orders modehuis Schouten

2 orders, waarvan tot op heden 1 ontvangen t.w. 'linnen overhemd' komt uit china > modehuis Schouten ??, heeft nog niet eens naast linnen gelegen > pure polyester, prijs € 59,95 geen stoflabel binnen zijde, e.e.a. gemeld bij ACM, puur bedrog !! Nu wachten op 2e order, echte leren schoenen ?? ook van modehuis Schouten (NL > vergeet het).Pertinent niets kopen !!

2024年11月12日
5つ星のうち1の評価

Let op andere naam vanhetveen

Let op. Ze heten nu vanhetveen mode. Ook dropshipping. Svp melden bij acm want ze voldoen niet aan nederlandse wetgeving.

Deze misleiding moet stoppen. Doe aangifte bij politie, ACM, consumentenbond zodat deze bedriegers gestopt worden.

In algemene voorwaarden geen NAW-gegevens opgenomen en litouws recht isvan toepassing!

2024年11月3日

レビューの対象になっている企業の方へ