レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Absoluut niets aankopen bij Schultemode.de ! Dit bedrijf verkoopt enkel kleding uit China wat ook te koop wordt aangeboden op de site Temu alleen met een verkoopprijs die een factor 3 tot 4x h... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Schoenen besteld maat 45. Verpakking gaf 45 aan maar de maat er in is 42/43 Retourneren kan alleen tegen betaling correspondentie per mail wordt AI beantwoord inclusief het bekende erkennen van... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

1 ster is teveel! Pure oplichting, niets bestellen dit is een fake online winkel. Spullen worden niet geleverd betaling komt niet terug. Aangifte gedaan.

5぀星のうち2の評䟡

Ich mache aktuell schlechte Erfahrungen, man wartet auf RÃŒckmeldung und soll Fotos schicken, was in meinem Fall lÀcherlich ist. Selbst wenn „40“ draufstÃŒnde, wÀren es immer noch Schuhe fÃŒr Zwerge. Es... もっず芋る

䌁業が回答したした

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Absoluut niets aankopen bij

Absoluut niets aankopen bij Schultemode.de !

Dit bedrijf verkoopt enkel kleding uit China wat ook te koop wordt aangeboden op de site Temu alleen met een verkoopprijs die een factor 3 tot 4x hoger ligt t.o.v. de prijs bij Temu.

De kleding maten komen ook niet overeen met de Europese kleding maten.

Lieve mensen koop daar alsjeblieft niets!

2026幎5月27日
5぀星のうち1の評䟡

12 mei 2026 polo besteld.

12 mei 2026 polo besteld.
Bevestiging van bestelling ontvangen met link naar bestelling.
Nooit meer wat gehoord.
Als ik op de link klik stuur deze me naar schultefashion.com maar mijn beveiliging raad me af door te gaan. Geen beveiligde verbinding.

2026幎5月22日

Oplichting

Schoenen besteld maat 45. Verpakking gaf 45 aan maar de maat er in is 42/43
Retourneren kan alleen tegen betaling

correspondentie per mail wordt AI beantwoord inclusief het bekende erkennen van je teleurstelling blabla

Hun vestiging in Nederland op de Arnhemseweg 2, 3817CH Amersfoort bestaat niet
Daar zit de PLUS supermarkt

2026幎5月19日

NIET BESTELLEN! Oplichterij.

NIET BESTELLEN!
Via deze ogenschijnlijk Duitse webshop bestel je een Chinees product van erbarmelijke kwaliteit (ik zou het nog niet naar een verkleedfeest aantrekken).

En retour...zelf betalen en naar Hong Kong, dus dan kan je het net zo goed niet doen.
Wat zijn er toch nare mensen op deze wereld....

2026幎5月21日

Oplichters !!!

Oplichters zijn het. Dropshipping en de kleding komt uit China. Kwaliteit is waardeloos en voldoet niet. Je moet gelijk betalen en ca. 2-3 weken wachten tot je het opgerold in plastic iets krijgt. Inmiddels een procedure gestart.
Als je iets retour wilt zenden, zijn alle kosten voor de koper. Niet doen!! En ze geven maximaal 25% geld terug. Dit moet stoppen !! Koop niets hier bij deze misleidende webshop !!

2026幎5月19日

Waardeloos

Waardeloos. Nooit iets bestellen. Jurk troep. Maat klopt niet. Je krijgt je geld niet terug. Chinese afzetters onder Duitse vlag. Niet intrappen.

2026幎5月14日
5぀星のうち1の評䟡

Bestel hier beslist niks.

Bestel hier beslist niks.
je denk dat je in nl of de besteld echter is het hong kong.
dus de kwaliteit heb ik nog niet gezien maar heb ik ook mijn twijfels over
ze houden je aan het lijntje, maar er word niks geleverd.
ik geef ze nog 5 dagen de tijd anders ga ik gerechtelijke stappen ondernemen
ordernummer SchMode5542

2026幎5月15日
5぀星のうち1の評䟡

Is geen duitse firma maar uit hong Kong.

Na gedacht te hebben bij een Duitse firma, omdat er staat schultemode.de, een joggingpak besteld te hebben bleek dit even anders. Na 2 weken nog steeds niet en inderdaad de trackingcode werkt niet. Na een mail te hebben gestuurd kreeg ik binnen 10 minuten bericht dat ze erachteraan zouden gaan. Na 4 dagen nog steeds niet dus ik dacht ik bel ze even......kreeg een Aziatische voicemail en toen wist ik genoeg.....ook ik ben erin getrapt.
Dus mensen bestel er nooit iets is mijn advies.

2026幎5月13日

A FUIR !!!

A fuir !!!
Je commande un T-shirt taille XL au prix de 29,99€
Je reçois le T-shirt, trop petit (de trÚs loin), on dirait une taille M.
Pas de bon de retour proposé, on me laisse 2 options. Soit je paie 14,95 € de plus pour qu'ils m'envoient un T-shirt taille XXL, soit ils me remboursent 10% du prix, soit 3€. AprÚs plusieurs échanges avec leur "Customer Support Team", ils propose de me rembourser 20% du prix, soit 6€. Quelle bonté!
Personnellement j'appelle ça une arnaque, mais je peux me tromper.

2026幎3月21日

Joggingbroek?

Besteld, 2 weken geleden.
Komt uit China!!
Dit verwacht je niet.
Joggingbroek gekocht voor maar liefs 50 euro.
In de stof, geen stretch.
Alleen de boord.
Stof zou polyester zijn?
Gladde stijve stof.
Duurde erg lang.
Plaatjes met mensen opb de website zijn grotendeels AI.
Zou ik zeker niet aanbevelen.
Nu weet ik, eerst in trustpilot kijken!

2026幎4月28日

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Het lijkt dat je in Nederland besteld, maar de bestelling komt uit China zonder retourlabel. Trap hier dus niet in. Heb mijn geld teruggevraagd, maar als ik de reviews lees kan ik daar naar fluiten. Wat een oplichters.

2026幎5月11日

Escroquerie arnaque

J'ai commandé une chemise en patchwork sur schultemode.de au prix de 34,99€ et jamais reçu
Le tracking n'évolue pas depuis une semaine
A fuir, ARNAQUE SPAM

2026幎5月2日
5぀星のうち1の評䟡

Dit is een fake bedrijf en ook ik ben

Dit is een fake bedrijf en ook ik ben er ingelopen door snel iets te bestellen. Normaal kijk ik hier ook altijd eerst als ik een winkel niet ken. Famillie bedrijf allemaal nep.
Tracking werkt niet en is geen erkend vervoerbedrijf.
Houden u met mails aan het lijntje.
Ga klacht indienen bij de bevoegde instanties voor bescherming van de consument. KOOP HIER NIET.

2026幎5月7日

I ordered shoes size 48

I ordered shoes size 48. When they arrived they were not size 48 they are 46 maximum and very poor quality. Now to get a refund I have to return the goods to China at my expense. This is unacceptable This company pretends to be European but is a fraud.

2026幎5月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス