Sci fi toys Àr en vÀldigt bra online butik och pÃ¥ Tradera. Bra priser. R det nÃ¥got man letar efter sÃ¥ Àr det bara att maila butiken och frÃ¥ga om det finns möjlighet att fÃ¥ hem figurerna. Leveranserna... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Allt jag kan sÀga Àr att SciFiToys Àr sÃ¥ nÀra en perfekt hemsida man kan komma. Det Àr sÀllan man fÃ¥r sÃ¥ bra kundservice nu för tiden! Den typen av personliga svar med fokus pÃ¥ lösningar, service oc... ãã£ãšèŠã
Jag har gjort flera bestÀllningar som alltid skickats fort, vÀl förpackade. UtmÀrkt sortiment, ofta bra pris jÀmfört med andra affÀrer, och snabb frakt inom Sverige. En enda gÃ¥ng har en leverans blivi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- åäŸã®åº
- ã³ã¬ã¯ã¿ãŒãº ã·ã§ãã
- eã³ããŒã¹ ãµãŒãã¹
- ããã«ãã£ã°ããºåº
- ããã¡ãå±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
En svensk e-shop för leksaker, samlarprylar och sÀllskapsspel.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varor som företaget kunde inte hjÀlpa
Företaget tog bort en vara som jag ville köpa.
Och en av mina varor var Àven defekt, fick ingen ersÀttning för varan.
Fantastiskt bra!
Snabba, trevliga billiga och otroligt bra sortiment!
Så tråkigt att de lÀgger ner.
Kommer vara saknade!
Totalt vÀrdelöst
Totalt vÀrdelöst. Köper produkter på förbestÀllning och den tar dem 20% och sen visar det sig att dem inte får in produkten... Ligger ute med 20% helt i onödan i månader! Ger sÀkert det dem skulle fått till en polare ..
à terkommande kund
Toppen sÀljare! VÀldigt trevliga, snabb leverans o vÀl förpackad. Rekommenderas varmt!
Blev vÀldigt imponerad över hur snabbtâŠ
Blev vÀldigt imponerad över hur snabbt det skickades och hur omsorgsfullt packat det var.
Strålande
Toppenbra service och pakethantering deras auktioner på Tradera Àr ett kul sÀtt att jaga plast på!
Goods arrived safe and veryâŠ
Goods arrived safe and very well-protected. They arrived on a short time very fast service. The goods look well so, good job. I definitely will order more from this store. Thank you!!
Trygg leverans
Köpte Turtles figurer, och blev mycket nöjd med den snabba leveransen och den trygga paketeringen!
Det var hur smidigt som helst, och trevlig personal!
Rekommenderas!
Bra kommunikation
Sci fi toys Àr en vÀldigt bra online butik och på Tradera. Bra priser. R det något man letar efter så Àr det bara att maila butiken och fråga om det finns möjlighet att få hem figurerna. Leveranserna Àr snabba från onlinebutiken. Från Tradera kan levereranserna ta lite tid. Men det Àr för att butiken lÀgger upp ca 500 annonser. Tar tid att skicka. Allt kommer fram.
Snabb leverans och bra packat
Snabb leverans och bra packat. Allt toppen ð
Supernöjd med varorna och snabbâŠ
Supernöjd med varorna och snabb leverans. Fint bemötande och tack från er. Det kommer att bli flera köp hos er i framtiden.
EXTREMT OTREVLIGT FÃRETAG!!!
Ãr ett extremt OÃRLIGT Företag!!!!!! Blev AvstÀngd för att buda vidare pÃ¥ Tradera, för jag inte tog bort en negativ omdöme för en trasig produkt, de fick full betyg pÃ¥ resten av leveransen! Varning till resten av alla budar pÃ¥ Tradera, ge dom inte en dÃ¥ligt omdöme för trasig eller mossad produkt som de skickar till dig, isÃ¥fall blir man genast portad,lÀgger pÃ¥hittade negativa omdöme om dig!! Gör det omöjligt att kontakta dom !!
VÀrldsklass
VÀrldsklass! Superbra service och trevligt bemötande! +++++
Bra service
Bra service. Varorna levereras alltid i perfekt skick tack vare noggrann paketering.
Supernöjd!
Jag har bestÀllt ett flertal gånger och alltid blivit lika nöjd. Om jag haft en fråga gÀllande en bestÀllning eller vara får jag svar snabbt och med utmÀrkt bemötande. Genomgående en trevlig upplevelse att bestÀlla från dem. Kan varmt rekommenderas!
Jag bestÀllde en order pÃ¥ 12 styckenâŠ
Jag bestÀllde en order på 12 stycken Star Wars samlar figurer! Jag fick en låda med 5 stycken Star wars figurer, 3 stycken av dem hade skadade förpackningar och 2 var felfri och i mint kondition. Jag reklamerade de tre skadade förpackningarna med figurerna och vÀntar på att de andra 7 ska dyka upp, men de gör inte det! Skickar meddelanden och frågar var de andra Àr och nÀr paketet ska dyka upp! Då sÀger de att de andra figurerna inte motsvarar mina förvÀntningar på mint kondition då de har blivit skadade från flytten från Stockholm till Norrköping! De frågade om jag ville ha dem och jag sa att jag inte ville ha dem & bad dem ta bort ordern på de kvarvarande. Skickade meddelande och frågade om de kunde Àndra beloppet hos klarna och de sa att de hade fixat det. Order var på 3370kr och de drog bort pengar för de skadade förpackningar på de tre figurerna jag reklamerade. Totalt fick jag 2 figurer ur ordern och de andra 6 eller 7 figurer, då en var en förbokning inte skickades till mig. Anser jag att jag har blivit utsatt för ett bedrÀgeri och att min resterande order har blivit stulet utav företaget eller fraktbolaget de anvÀnder sig utav. Kommer få betala 2.500kr för figurer, som jag inte har fått eller mottagit. Hamnar hos kronofogden om jag inte betalar! Sluta köp från detta företag om detta skulle hÀnda er! Heromic Àr ett mycket, mycket bÀttre företag och som sÀljer lika dana figurer och samlarsaker.
Mvh Daniel Eric Matthias Hjelmberg.

Scifitoys.se ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹