Vi bestilte firmaet til vores flytning. Alt var perfekt og trygt. BÃ¥de fÞr, hvor aftalen blev indgÃ¥et. Her blev vores indbo gennemgÃ¥et og herefter fik vi leveret aftalte flyttekasser, papir og plast.... ãã£ãšèŠã
Top professionelt med smil pÃ¥ lÊben! Hele vejen fra fÞrste opkald til Karina - besigtigelse af Brian - levering af flyttekasser, silkepapir og bobleplast - og til selve flytningen, fik vi en udsÞgt b... ãã£ãšèŠã
Vi har ved vores mange flytninger vÊret trygge og ovenud tilfredse med at benytte Sct Hans Flytteforretning. Flyttefirmaet har hver gang vÊret yderst professionel omkring deres hÃ¥ndtering af vores... ãã£ãšèŠã
SÃ¥dan! Alle gode gange tre ðð Et kÊmpe tak og stor respekt til Brian, Theis og Peter, som pÃ¥ imponerende vis hÃ¥ndterede en udfordrende opgave med bÃ¥de professionalisme og gÃ¥pÃ¥mod. Trods en fo... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Privat flytning, Erhvervsflytning, Klaver- og flygeltransport, Pengeskabstransport, Kopimaskiner og plottere, Specielle opgaver, Kunstflytninger, Opbevaring, 10 gode flytteråd
Gutterne kommer til tiden
Gutterne kommer til tiden, de knokler på, er flinke, venlige og i godt humÞr
ðððððð
Mads og William er professionelle
Mads og William er professionelle, venlige og imÞdekommende. De kan varmt anbefales.
Super god og kompetent rÃ¥dgivningâŠ
Super god og kompetent rådgivning forhold til flytning. FlyttemÊndene var omhyggelige og påpasselige med vores ting. Kan varmt anbefales og vi vil klart bruge firmaet igen
Det har vÊret den bedste oplevelse medâŠ
Det har vÊret den bedste oplevelse med Sct hans flyttefirma. De har vÊret sÃ¥ hjÊlpsomme og stÞttende og guidede mig sÃ¥ meget, og jeg har vÊret sÃ¥ tryk ved dem. Kan klart anbefale dem til alle ð€ª mvh mette
Klaverflytning på hÞjkant
Jeg skulle have flyttet et klaver, der skulle stilles lodret i en elevator, så Sct. Hans stillede med fire mand.
Og fordi klaveret skulle vÊre en gave til hospitalskirken på OUH, gjorde firmaet det gratis.
Det er simpelthen service i topklasse.
Endnu en rigtig god og professionelâŠ
Endnu en rigtig god og professionel udfÞrt flytning. Har brugt firmaet 3-4 gange de seneste år og servicen og job-udfÞrt har altid samme kvalitet. Fantastiske, hÞflige, prÊcise og dygtige flyttefolk. Alt til tiden og behandlet nÊnsomt. Kunne man give 6 stjerner........
Har lige i dag fÃ¥et flyttet fra en 1âŠ
Har lige i dag fået flyttet fra en 1 sal til 3 sal s lejlighed med Sct Hans flytte forretning.
Det var en kÊmpe fornÞjelse . 3 friske, stÊrke og så sÞde ansatte, som bare havde styr på det hele.
Skal flytte om lidt igen. Og ingen tvivl om at Sct Hans flytte forretning , er dem jeg bruger!
Kan varmt anbefale at bruge dette firma ved flytte opgaver. Herfra 5 stjernerâºïž
Mange hilsen
Lise Lotte Eliasen
Min far har benyttet Sct Hans 3 gange
Min far har benyttet Sct. Hans Flytteforretning til privatflytning i 1966, i 2023 og i 2024.
Dedikeret, superfleksibilitet og professionelt team med god service.
Ligeledes ros til at alt pakket ind, flyttet og ud pakket uden noget brud. Mulighed for lagerleje og fakturering til aftalt pris.
Bedste anbefaling fra min far, jeg selv og min familie.
Torben Larsen
Super professionelt og effektivt firma
Jeg er for nylig flyttet og lavede derfor en aftale med Skt. Hans flytteforretning, og det er jeg meget glad og tilfreds med.
Brian og Mathias ankom prÊcis på det aftalte tidspunkt.
Brian havde fuldstÊndig overblik over, hvad der skulle med og i hvilken rÊkkefÞlge.
Det hele foregik med forsigtighed og alligevel var de hurtige, alt blev forsvarligt pakket i bilen, intet var tilfÊldigt.
Alt skulle på 1. sal og det var stadig med omhyggelighed for mine ting.
De var ogsÃ¥ meget hyggelige og vi fik nogle gode snakke â med humor.
De kÞrte fÞrst da alle mine mÞbler var på plads.
Det var en rigtig god formiddag.
Jeg er meget imponeret af Brian og hans team.
Jeg vil varmt anbefale Skt. Hans flytteforretning.
5 store stjerner til jer.
Birthe Christensen
Super profesionelle flytning med SctâŠ
Super profesionelle flytning med Sct Hans flytteforretning ðð
Tjeks og Nicklas fortjener stor ros for en fantastisk god flytning ðð de overvandt diverse udfordringer (eks smal trappe og hÞjt og meget tungt skab)
Jeg kan varmt anbefale Sct. Hans flyttefortning
John Bojsen
Helt igennem fantastisk hele vejen
Helt igennem fantastisk gennem hele forlÞbet, der var masser af hjÊlpsomhed med at få kasser og andet pakke martiale også over flere gange fordi vi under vurderet hvor mange vi havde fået samlet sammen over årene.
På selve flyttedag kom der 3 utroligt arbejdsomme herre der var venlige og forstod at passe på sig selv så de havde energien helt frem til at den sidste kasse og mÞbel var på plads :D
Mange tak for en super flytning!
KÊmpe stor ros herfra
Aftaler blev holdt til punkt og prikke. De mÊnd, som var her, var yderst venlige, hjÊlpsomme og tålmodige, også når jeg af og til fik givet forkerte anvisninger til mÞbelplacering. Mine mÞbler blev behandlet med stor varsomhed. Alle 5 stjerner fuldt fortjent.
En fantastisk fin service, forberedelsen og flytningen var bare i top. Kan varmt anbefales.
En fantastisk fin service,
Sct-Hans var en fantastisk hjÊlp underâŠ
Sct-Hans var en fantastisk hjÊlp under vores flytning! Flyttefolkene var både meget behagelige og yderst omhyggelige med vores ting. En klar anbefaling herfra. :)
Proffesionalisme, overblik, venlighed, hjÊlpsomhed.
Fra fÞrste besÞg med rådgivning/prisoverslag til levering af flyttemateriale og selve flytningen fra villa til lejlighed på 4. sal blev alt professionelt udfÞrt. Utrolig venlige flyttefolk, effektive og med stort overblik. Fantastisk samarbejde med mig, der skulle flytte og hele tiden opmÊrksomhed og stor hjÊlpsomhed undervejs. Og prisen blev mindre end det oprindelige overslag. Jeg giver den allerstÞrste anbefaling af firmaet.
Er lige flyttet fra Ãstfyn til SkagenâŠ
Er lige flyttet fra Ãstfyn til Skagen og oplevede flyttebranchen som voldsomt uoverskuelig med priser der var indlysende for smÃ¥ til priser der var himmelrÃ¥bende.
HosâSct Hans flyttefirretning og pianotransportâ oplevede vi fra starten tryghed og priser som vi kunne gennemskueâŠ
Der var fra starten en god kommunikation og alt pakkemateriale blev leveret.
PÃ¥ Flyttedagen mÞdte fem friske fyre op og med hÞjt humÞr og energidrik fik de pakket det hele - ogsÃ¥ de vildt vildt tunge oliventrÊerâŠ
Udpakningen blev varetaget af to mand der gav den gas og pludselig var alt, hvor vi gerne ville have det.
Og prisen var da regningen kom efter et par dage, nÞjagtig som aftalt.
Herfra de varmeste anbefalinget
Tusind tak til Brian og hans team
Tusind tak til Brian og hans team. Alt gik efter planen. FlyttemÊndene var så hjÊlpsomme og venlige. Jeg er så glad og tilfreds med deres indsats. De lÞste alle udfordringer til ug. Mine varmeste anbefalinger.
Kh Dorthe Gafert
Fortjener alle stjerner +++
Sct. Hans Flytteforretning og Piano Transport har både flyttet og opmagasineret vores indbo.
Alle aftaler er overholdt 100% og det der gjorde et meget stort indtryk var de meget hÞflige, dygtige og påpasselige flyttefolk. Vores fÞrste mÞde med Brian var utrolig professionelt - Brian ved ALT om hvad der skal til for at passe godt på indbo. Da flyttelÊsset kom til vores nye adresse efter 8 måneder var alt intakt.
Tak til Brian og hans fantastiske team!
Fantastisk service hele vejen igennem
Fantastisk service hele vejen igennem. Brian er top professionel og Êrlig.
De unge flyttemÊnd var super effektive, dygtige og hÞflige, og der var hele tiden smil på lÊben og godt humÞr, selvom de knoklede i varmen.
De aller varmeste anbefalinger herfra.
Min bedste anbefaling
Min bedste anbefaling
Tydelige og klare aftaler, som blev overholdt. Meget venlige, hjÊlpsomme og effektive medarbejdere. Så er det jo slet ikke så slemt at flytte, som man måske frygter og forestiller sig. Så - mine bedste anbefalinger til Sct. Hans Flytteforretning