Det er simpelthen en virkeligâŠ
Det er simpelthen en virkelig forfÊrdelig puta skole, de tager ikke hensyn til de bÞrn der har det svÊrt eller har brug for ekstra hjÊlp. Spar jeres penge og hold jer langt vÊk herfra.
Har du et barn som ikke passer ind i deres kasse - så hold jer vÊk!
Engang var Skt. Knuds skole en skole med plads til mangfoldighed, det er det ikke lÊngere ! LÊg jeres penge i en anden skole, de har en snÊvert menneskesyn, og hvem vil bringe deres barn i sådan en skole ?
Nok en af de vÊrste oplevelser jeg har haft.
Eftersom jeg har gået på skolen i 9 hele år har jeg indset at jeg er homoseksuel.
Jeg finder egentlig ud af det i fjerde klasse da vi har idrÊt.
Vi har en lÊre der hedder Jonas som måske er lidt til den gustne side. Han pillede ved os bÞrn ude i omklÊdningsrummet. Jeg kunne godt lide det, det var derfor jeg ikke sagde noget til min skoleleder Tina.
Efter den oplevelse fik jeg egentlig bare lÞst til mere.
og nu stÃ¥r vi her Gay and proudð³ïžâðâš
Hjemmesiden fungerede ikke. Den blev ved med at gå i stå, og man kunne ikke trykke på knapperne
Rigtig fin bane og her får du oven i kÞbet også en dejlig frokost i hyggelige omgivelser. Jeg glÊder mig meget til sÊsonen 2019 !