レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super oplevelse at købe ny bil hos SDK biler 😃 Købt ny Toyota Bz4x 2026 med 343 hk og AWD fik super service og vejledning af deres sælger Lasse Dette er min nr.3 ny Toyota og servicen er altid i t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi havde en rigtig god oplevelse med SDK biler i Brønderslev. Vi kom onsdag formiddag ned fra hotel Phønix i Brønderslev til en punkteret bil, vi skulle køre til vores hjem i Sverige. Vi havde kontakt... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. トヨタ ディーラー

当該企業による記述

Din autoriserede Toyota forhandler i Nordjylland Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores butikker.....

3.7

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Second opinion hos SDK sparede mig for 5000,-

Jeg havde min Toyota Aygo til syn forrige uge, hvor den desværre ikke gik igennem. Jeg kører direkte til SDK biler i Nørresundby, som tager imod bilen og har den klar næste dag, hvor de ovenikøbet har fået den omsynet for mig.

I denne uge har jeg min bil hos Quickpoint til et serviceeftersyn til 595,- (jeg er på SU, så jeg sparer, hvor der spares kan). Her bliver jeg ringet op og får at vide, at der er flere ting i vejen, der skal laves, bl.a. defekte hjullejer, og en samlet pris for at få dette lavet er 5.477,06,-
Det undrer jeg mig over, idet den lige har været til 2 x syn og på værksted hos SDK biler. Jeg kører derfor fra Quickpoint til SDK biler og får dem til at kigge på alle de ting, der skulle laves. Jeg venter 30 min. hos SDK biler, hvorefter de svarer, at ingen af tingene er af betydning og ikke behøver at blive lavet.
Så TUSIND tak til SDK biler Nørresundby for hurtig betjening og ærlighed. De har lige sparet mig for knap 5000,- !!

2022年10月6日

SDKbiler Aalborg

I forbindelse med en forsikringssag med Tryg skulle jeg have sat en ny kofanger på min Auris. Et time efter opkaldet til Tryg bliver jeg ringet op af Leif og får en tid. Jeg får udleveret en erstatningsbil. ( ved ikke hvorfor men altid en tak bedre en min egen😊) Få dage efter bliver jeg ringet op at bilen var færdig. Nu også rengjort. Og jeg må da indrømme at det var lige før at jeg gik med i salgsafdelingen for at se på ny bil😂igen. Stor tak for prof behandling med tillid og et tvist af humor.

2022年8月31日
5つ星のうち1の評価

Værkstedet havde endnu ikke set bilen

Værkstedet havde endnu ikke set bilen, før de udelukkede andre skader. Man kunne klart mærke i kommunikationen at de tog part i sagen, og det var ikke min men forsikringsselskabets. Uprofessionelt, når de ikke havde undersøgt sagen eller set bilen overhovedet. Kommer ikke til at bruge dem en anden gang!

2022年5月27日

SDKbiler Aalborg
Vi har service kontrakt på 2 biler her i husstanden, det er vi super glade for, en fast månedlig ydelse og ingen slinger i valsen alt er bare super, er der noget galt så bliver det fikset og man kører bare videre.
Det er super service.

2021年12月26日
5つ星のうち1の評価

Jeg skriver en leasing aftale på en ny…

Jeg skriver en leasing aftale på en ny bil, en aftale som de reklamer meget med, sælger min gamle bil i tror om jeg skal hente en ny toyota, 5 dage før den aftalte tid, bliver jeg ringet op af sælger kl 19 om aftenen, de kan ikke levere bilen til den aftalte pris, og hvis jeg vil have den vil det med tiden komme til at koste 240 kr, mere per måned.
Sagen er videregivet til FDM som kigger på forløbet.
Hold Jer fra dem.

2020年12月11日
SDKbiler ロゴ

SDKbiler からの回答

Hej Martin Mose Mugug Jensen

Tak for din henvendelse.

Ved SDKbiler vil vi altid stå ved en indgået aftale.

Din sælger Thomas vil derfor tage kontakt til dig og lave den nødvendige aftale, så SDKbiler kan refundere dig en evt. stigning i leasingydelsen.

Vi beklager den noget rodede håndtering fra vores side, der desværre er opstået i forbindelse med uafklarede regler i forhold til regeringens nye aftale om registreringsafgift.

Vi håber, at vi dermed igen kan gøre dig tryg ved SDKbiler og tilfreds med din nye bil.

SDKbiler

Poul Kjærsgaard

Toyota-ejere ER tilfredse!

Toyota-ejere er i mange statistikker de mest tilfredse! Det er familien på 4 og jeg enige i. Servicen ved SDK Biler i Nørresundby er i top. Fleksibilitet, hurtig service, gratis fejltjek og smil møder os og børnene hver gang :)

2020年7月7日

super service

Efter at have studeret billederne af alle bilerne på hjemmesiden valgte jeg, at tage ud til Sdk i Nørresundby og kigge på den bil som jeg var faldet for.

Jeg bliver hurtigt budt velkommen af Jesper som gerne viser bilen frem.
Han har masser af tid til at svare på spørgsmål og får spurgt ind mine ønsker og behov.

Efter en prøvetur bliver bilen valgt og så ordner Jesper resten og guider mig gennem købsprocessen.

Der er intet pres for x-tra tilkøb eller lignende, men god vejledning og en god snak om tingene.

Jeg har følt mig tryg i hele processen og er rigtig glad for mit valg af bil.

Kan kun give SDK mine varmeste anbefalinger. Tusind tak for den fine service

2020年1月20日
5つ星のうち1の評価

4 besøg for at få lavet 3 små ting på…

4 besøg for at få lavet 3 små ting på en sprit ny vw california hvor af de 2 besøg var for at få lavet det om de havde lavet

Deres værkfører H..... i Nørresundby har intet styr på og glemte første gang at vi skulle ha lånebil så kunne man køre hjem igen mes en lang næse.

De gav så lånebilen gratis ved 3 besøg men ved 4besæg sagde vi så at de slet ikke skulle sende nogen regning da vi havde få lappet et dæk(284kr) men det ville de ikke slette, selv om vi har kørt der over så mange gange og brugt i snit 1,5time ved hver besøg

Sidste gang ved bruger Dem

PS deres mekaniker var rar og beklagede meget

1 stjerne for mekanikeren

2018年9月12日

God hurtig service...TAK!

På vej hjem fra Nordjylland satte den ene bremsekaliber sig fast. Første besøg gik til nærmeste VW biler i Aalborg som ikke ville hjælpe akut. På trods af travlhed og personale på ferie, ville de hos SDKbiler Volkswagen Service i Nørresundby gerne hjælpe. Og kun 3 timer efter ankomst kunne vi igen komme mod Sjælland med nye bremsekalibre, skiver og klodser. Veludført arbejde til en skarp pris. God, hurtig, fleksibel og personlig service. Kan bestemt anbefales.

2017年7月21日

Service i top

SDK biler har det hele. Værkstedet med kompetente og dygtige mekanikere og teknikere samt en salgsafdeling der altid har overskud til en sludder. Klart nordjyllands bedste Toyotaforhandler.

2017年1月21日

Trustpilot エクスペリエンス