SeaSea BÃ¥ttillbehör レビュヌ 1,474

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag klev in i butiken utan att riktigt veta vad jag behövde för material till bÃ¥ten som behövde slipas. Ronja ringde upp en kollega och efter det ringde de tillverkaren av bÃ¥ten och dagen efter ringde... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

BetjÀningen (=Lena i Seasea butik i Strömstad)) hade god kunnskap till de tingena som jag frÃ¥gade om. VÀldigt informativ, kunnskapsrik och överbevisande, med andra ord god service frÃ¥n hennes sida. Bu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr företagskund i butiken och fÃ¥r alltid ett jÀttetrevligt bemötande! Butikschefen Àr vÀldigt engagerat för att göra det lilla extra för hennes kunder och besökare i butiken. Rekommende... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det var en yngre kille som nog nyss börjat pÃ¥ jobbet som hjÀlpte mig. Han var mycket artig och trevlig och kommer sÀkert att bli en bra resurs för er. Trots att han var ny pÃ¥ jobbet kunde han snabbt o... もっず芋る

䌁業情報

1. ボヌト甚品提䟛業者
  2. ボヌトカバヌ提䟛業者
  3. マリン甚品店
  4. セヌリング甚品店
  5. トレヌラヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

SeaSea Båttillbehör Àr Sveriges största butikskedja för båttillbehör med totalt 29 butiker. Finns inte SeaSea på din ort Àn kan du alltid handla på seasea.se och få varorna levererade hem till dig. Vi på SeaSea har samlat de ledande varumÀrkena under ett och samma tak för att du enkelt ska finna de rÀtta originaldelarna till din båt. Tillsammans med vår kunskap och vårt breda sortiment samt riktigt bra erbjudanden vill vi vara den bÀsta partnern för dig. VÀlkommen till oss!

4.6

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

HÀrlig service

Jag klev in i butiken utan att riktigt veta vad jag behövde för material till båten som behövde slipas. Ronja ringde upp en kollega och efter det ringde de tillverkaren av båten och dagen efter ringde de upp mig och berÀttade vad jag behövde och hur jag skulle göra för att få ordning på båten, grymt bra service!

2026幎4月14日

BetjÀningen (=Lena i Seasea butik i

BetjÀningen (=Lena i Seasea butik i Strömstad)) hade god kunnskap till de tingena som jag frågade om. VÀldigt informativ, kunnskapsrik och överbevisande, med andra ord god service från hennes sida. Butiken innhåder mycket men upplevs oansett inte som trång. Jag kommer tillbaka fler gånger, specielt nu som Seasea butiken på Rud, BÊrum i Norge Àr stÀngt.

2026幎4月9日

Kunnig personal!

Butiken på Torp i Uddevalla har ett brett och högkvalitativt utbud av båttillbehör! Jag kunde lÀtt navigera mig runt i butiken och fick ett vÀldigt trevligt bemötande av en trevlig tjej som hette Wilma. Hon kunde hjÀlpa mig vÀlja ut vilken modell som skulle passa bÀst för just mitt Àndamål!

2026幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

Köpte för det var snabba leveranser, men det har inte kommit efter 9 dagar!

Köpte för det var snabba leveranser, tog 3 dagar att flytta paketet frÃ¥n Årsta till Veddesta och ytterligare 6 dagar till de sÀger att jag inte Àr hemma och jag mÃ¥ste kontakta kundtjÀnst, de var inte pÃ¥ plats enligt min kameraövervakning! SÃ¥ inte fÃ¥tt mitt paket efter 9 dagar - kan inte kalla det snabb leverans!

2026幎4月1日
SeaSea BÃ¥ttillbehör ロゎ

SeaSea Båttillbehör からの回答

Vi beklagar att leveransen inte fungerat som den skulle. Det Àr PostNord som ansvarar för transporten i detta fall. Vi ser nu över våra frakt alternativ för att kunna erbjuda en bÀttre leveransupplevelse.
Mvh Lea

GodkÀnt

Alla grejer kom i tid men fy va förstört paketet var, totalt sönderriven. Såg ut som att nån hoppat på den bokstavligen. Men förmodligen PostNords fel.

2026幎4月1日
5぀星のうち2の評䟡

Produkten helt ok men hur ni tar betalt

Produkten helt ok men hur ni tar betalt för transport å man får åka 3mil extra för å hÀmta var katastroff kommer handla av annan åf i framtiden

2026幎3月30日
SeaSea BÃ¥ttillbehör ロゎ

SeaSea Båttillbehör からの回答

Vi beklagar att PostNord inte kunde köra ut paketet till dig, vi tittar på att addera fler fraktalternativ framöver.
Mvh
Lea