Door het niet luisteren nasr onze klacht. Afschepen. Door de service monteur niet in te schakelen en dan ons te vertellen dat het op onze kosten moet als we die wel laten komen. Noem je dit garant... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De bank die wij graag wilden, was niet mogelijk in de afmetingen die we konden plaatsen. De bank werd of te klein, of te groot. Jaap en Finn H dachten goed mee en bekeken alle opties die wel mogelij... もっと見る
企業が回答しました
Gisteren met mijn man gaan kijken naar zithoek. Bij binnenkomst worden we vriendelijk ontvangen en word er niet opgedrongen wat we als zeer fijn ervaren. We bekijken samen wat er staat en vinden wat... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
連絡先
Industrielaan 20, 5406 XC, Uden, Noord-Brabant, オランダ
- 413248406
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Afgelopen zaterdag in de winkel geweest…
Afgelopen zaterdag in de winkel geweest voor wat informatie en prijzen om een nieuwe bank aan te schaffen zeer vriendelijke en professioneel geholpen. Na wat denken toch besloten om woensdag terug te gaan om de bank te bestellen, werd zelfs nog herkend door de verkoopster. Ze heeft me verder geholpen met het bestellen van de bank en er voor gezorgd dat hij in de juiste afmetingen geleverd word.

Klantvriendelijkheid is top
We werden erg goed geholpen door een hele vriendelijke mevrouw in de winkel. Gaf goed advies en tips. Bank kunnen we nog niet beoordelen omdat deze nog niet geleverd is.

Seats and Sofas - Uden からの回答
Ik vond het een goede ervaring
Ik vond het een goede ervaring, omdat mijn zoon en ik rustig door de showroom konden lopen zonder een opdringerige verkoper op onze hielen. Wij werden erg goed geholpen door Elroy in Uden. Hij was vriendelijk, correct en behulpzaam. Deed moeite om informatie te achterhalen mbt de kleur die wij graag wilden. Wij hebben een geweldig mooie bank besteld! Bedankt Seats and Sofas (en Elroy)

Zeer vriendelijke verkoopster
We zijn erg goed geholpen door de dame die zeer vriendelijk was. Ze moest diverse keren helemaal terug naar het begin van de winkel lopen wat ze zonder enthousiasme in te leveren deed. Helemaal top!
Ze wist al onze vragen ook goed te beantwoorden.

Seats and Sofas - Uden からの回答
prijs winnen is een lokkertje!
Er is een ruime keuze, en in de winkel prima service, vriendelijk personeel. Ruime openingtijden .
ik vind hetwel jammer ; ik kan een prijs winnen als ik binnen 30 dagen een foto post en review geef, maarrr ik kan geen foto maken want de levertijd is 6-12 weken!

Goed advies
Ik kreeg goede adviezen over dat je bijvoorbeeld de bank ook kleiner kunt krijgen ivm met mijn woonruimte en over de kleur dat was heel fijn.

Locatie Uden
Heel fijn en eerlijk geholpen in Uden door een fijne verkoopster. Ze nam de tijd, was behulpzaam en al je vragen werden beantwoord. Uiteindelijk tot een heel mooi akkoord gekomen en over een paar dagen kunnen we de bank al ophalen.

Seats and Sofas - Uden からの回答
Koop hier alsjeblieft geen bank
April 2024 een bank gekocht in filiaal Uden. Deze was meer dan 3000 euro. Dan mag je wel wat verwachten zou je denken... na 2 maanden was hij doorgezakt, een lat doormidden. Wij zijn met z'n 2e, zonder kinderen. Er wordt dus alleen rustig gezeten op de bank en niet gesprongen oid. Ze wilde het maken maar dan moest ik de bank wel zelf langsbrengen. Vreemd maargoed, staat ergens verstopt in de algemene voorwaarden. Na 1 dag kon ik hem weer halen. Gevoeld aan de lat en deze was niet vervangen, voelde nog steeds de breuk. Dit ging niet volgens de medewerker want ze hadden geen lat, dit zou logisch zijn volgens hem. Maar hij zou gemaakt zijn. (Hoe dan, vastgelijmd?) Nu gemerkt dat dezelfde lat weer doormidden is. Binnen een jaar dus 2x kapot gegaan. Ik had de lat niet gezien want het doek was natuurlijk dichtgenaaid door ze.
Conclusie: ook de duurdere banken bij seats en sofas is rotzooi en de service is nergens te bekennen. Je mag je bank brengen en vervolgens maken ze niks terwijl ze roepen van wel. Blijf hier alsjeblieft weg mensen.

Seats and Sofas - Uden からの回答
Goed geholpen door de medewerker die…
Goed geholpen door de medewerker die mee dacht in ons budget en in onze wensen.

Goed ontvangst
Goed ontvangst, goed advies. Tel contact was niet mogelijk, terwijl de verkoper zelf had aangegeven te bellen. Jammer, na handtekening ging de verkoper direkt weg!

Prima winkel
Prima winkel, aardig personeel. Verkopers zitten me net iets teveel op de huid, maar ik ben een autist, dus dat ervaar ik al snel zo. Het is toch de reden dat ik 4 ipv 5 sterren geef.

Jura stoelen 6 stuks besteld
Jura stoelen 6 stuks besteld
Gekozen voor de kleur wintermos.
Geholpen door verkoper Rens
Filiaal Uden
👍 aankoop

Firma O.P. lichters
Belabberde klanten service
Er werd mij beloofd dat de bank (via een extern bedrijf) voor max €100 wel binnen zou staan na 6 maanden op de bank te hebben gewacht rekende die mij vervolgens €230. Na installatie kwamen we erachter dat een van de scharnieren van de hoofdsteunen kapot is.
Service melding gemaakt en vervolgens word je van het kastje naar de muur gestuurd.
Belachelijk slechte service voor de prijzen die ze hanteren.

Hallo
Hallo, voor 15 jaar terug heb ik ook een bankstel gekocht bij U en dat beviel mijn heel goed daarom kom ik terug bij U, en het personeel is best ook vriendelijk en legt alles duidelijk uit.

nooit meer
bank snel doorgezakt. Zou naar leverancier gaan voor herstel. Kwam na 13 weken onhersteld terug. Hij moest nog een keer terug. Akkoord gegaan met als voorwaarde een leenbank. Er waren alleen 2 persoons terwijl wij een 8 persoons bank hebben. We mochten er 2 meenemen. Volgende dag rook heel mijn huis naar rook afkomstig van de leenbanken. onaardig personeel van het hoofdkantoor boeit het niet en benoemd ik aansprakelijk ben voor schade aan de banken (omdat ik ze buiten heb gezet). Ik wil de koop ontbinden en sta volgens Nederlands recht volledig in mijn recht. Seats and Sofa's weigert terugbetaling en zegt ik het maar hogerop moet gaan zoeken

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。