Super klant vriendelijk, na bestelling ben ik gelijk gebeld en de volgende dag kon het bureau al geleverd worden. Ook nog een gratis laptop houder ontvangen. Het bureau ziet er heel mooi en d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De levering van de bureaustoel is prima gedaan. Alhoewel ik geen ID heb hoeven tonen aan de bezorger, dat ik een beetje vreemd vond. Er was ook geen pakbon helaas.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het was een beetje ongelukkig dat het eerst voor de afgesproken tijd bij de buren was afgeleverd maar toen ik hierover belde kon het meteen worden geregeld en zijn ze dezelfde dag langskomen om het op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Met een selfserviceportal helpen we werknemers met het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek. Doormiddel van één totaal-levering bezorgen en installeren we de werkplek thuis. Met experts creëren we content om werknemers proactief te informeren over âergonomischâ en âvitaalâ te (thuis) werken. Voor werkgevers faciliteren en beheren we thuiswerkplekken van advies tot tijdelijke opslag van thuiswerkplekken. Dat maakt Second Office dé partner voor thuiswerkplekken.
Fuutlaan 14C Eindhoven, 5613AB, Eindhoven, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snelle levering op verzoek. Spullen netjes afgeleverd en geïnstalleerd.

Second Office ããã®åç
Sinds Corona verzorgt Second Office de thuiswerkplekken van onze medewerkers. Deze week hadden we een spoedplaatsing bij iemand. Binnen 2 dagen was de thuiswerkplek naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Chapeau!

Second Office ããã®åç
Second Office helpt meedenken met het proces het is meteen de juiste keuze geweest
Goede communicatie vooraf, het bestelde bureau was netjes op tijd geleverd, vlot in elkaar gezet, alles netjes achter gelaten, afval gescheiden meegenomen. Al met al zeer tevreden

Second Office ããã®åç
Op tijd, snel klaar en de spullen goed in elkaar gezet en netjes achtergelaten.

Second Office ããã®åç
Voorgestelde datum voor bezorging en installatie kwam niet uit, was erg makkelijk aan te passen. Telefonisch snel bereikbaar en erg vriendelijk. Installatie duurde korter dan aangeven op internet. Al met al niks op aan te merken.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã