レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har for nylig modtaget mit Corteiz tracksuit fra Secret Steady, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med mit kÞb. SÊttet bestÃ¥r af bÃ¥de hoodie og joggers, og det er tydeligt, at der er lagt stor... もっず芋る

har virkelig lÞftet standarden for min garderobe. Deres eksklusive udvalg af tÞj kombinerer kvalitet og stil pÃ¥ en mÃ¥de, der passer perfekt til min hÞjstilsejede smag. Jeg fÞler mig altid sofistikeret... もっず芋る

UPDATE No money has been returned nor product received. WARNING to all other potential customers! #1056 We ordered on 7.5.24. Received an order confirmation, but no update since. We have n... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg ik min jakke fra dem det er min anden gang jeg bestiller fra dem og det er virkelig god kvalitet mÃ¥ jeg sige min pakke ankom efter 2-3 uger og jeg var tilfrÊdes med varen 🀝👍🏟

䌁業情報

• Amagerbroga 1, 2300, KÞbenhavn S, デンマヌク

• secretsteady.com

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Mangler stadig min vare

Bestilt for en måned siden, stadig intet modtaget eller hÞrt fra dem, trods flere e-mail.
super ringe oplevelse og kundeservice.

Svar: I har fuldstÊndig ret der er forsinkelse på kommunikation, der er
nemlig slet ingen...
Refusion bliver behandlet d 29 april, som nu er 14 dage siden, hvornår kan det forventes at pengene bliver refunderet, når i ikke kan eller vil sende den vare jeg bestilt.

2024幎4月14日

KÊre Camila

Vi beklager dybt den manglende kommunikation og de forsinkelser, du har oplevet. Vi sÊtter en Êre i at levere fremragende kundeservice, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang. Vi undersÞger Þjeblikkeligt din sag og sikrer, at din refusion bliver behandlet hurtigst muligt. Vi forstår din frustration og takker for din tålmodighed. Hvis der er yderligere spÞrgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Venlig hilsen,

Fup firma kÞb IKKE herfra

Fup firma kÞb IKKE herfra
Nu er det 1 1/2 måned siden vi bestilte fra deres side
De trÊkker pengene inden de sender hvilket er i mod eu lovgivning
Jeg er sikker på vi ikke for vores bestilling og er blevet nÞd til at oprette en sag hos NETS for at få vores penge tilbage

Hvorfor trÊkker i så pengene inden i sender varen
Jeres svar er beviset på at i ikke tager jeres kunder seriÞst
Da det er min tredje anmeldelse er det nok fordi i ikke gÞr noget ved min henvendelse

Og nej jeg har ikke fået mine penge retur og ej heller besked herom

2024幎3月19日

. からの回答

Vi er virkelig kede af at hÞre om dine negative oplevelser, og vi beklager dybt enhver ulejlighed, du har haft med din ordre. Vi forstår din frustration over at have trukket pengene, fÞr varen blev sendt. Vi tager vores forpligtelse til at overholde lovgivningen meget alvorligt, og vi vil straks undersÞge denne sag nÊrmere for at forstå, hvad der er gået galt. Vi Þnsker at rette op på dette og sikre, at du får den nÞdvendige stÞtte.

For at sikre en hurtigere lÞsning vil vi anbefale, at du kontakter din bank direkte angående transaktionen. De kan ofte give yderligere oplysninger om behandlingen af refusioner og kan vÊre i stand til at hjÊlpe dig med at få dine penge tilbage hurtigere.

Nu er det 4 uger siden de lovede

Nu er det 4 uger siden de lovede, jeg ville fÃ¥ mine penge tilbage for den jakke jeg aldrig har modtaget. Har sendt mails til dem flere gange, hver gang skriver de, at de vil vende tilbage, men pengene er ikke kommet retur. Bestil aldrig fra denne hjemmeside🀬

2024幎3月27日

Hej Lea

Vi forstår din frustration, og jeg beklager meget for den besvÊr, du har oplevet. Vi har faktisk behandlet din refundering den 28. april. Jeg vil undersÞge sagen nÊrmere for at sikre, at pengene bliver returneret til dig hurtigst muligt. Tak for din tålmodighed, og jeg beklager igen for den ulejlighed, dette har forårsaget.

Vi beder dig venligst om at undlade at oprette flere 1-stjernede anmeldelser med forskellige konti. Vi vÊrdsÊtter din feedback og vil gerne lÞse eventuelle problemer, du måtte have, direkte og effektivt. Kontakt os venligst direkte, så vi kan hjÊlpe dig med dine bekymringer.

Jeg vil anbefale, at du dobbelttjekker din konto, da vi faktisk har sendt dine penge tilbage. Hvis du stadig ikke har modtaget dem, bedes du kontakte din bank for at få yderligere assistance. Vi beklager igen for enhver forsinkelse eller besvÊr dette har forårsaget.

Vi beklager oprigtigt den dårlige oplevelse, du har haft. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, og vi vil gÞre vores bedste for at rette op på situationen og forbedre vores service. Tak for din feedback, og vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse fremover.

Mvh

Cargo bukser

Jeg har bestilt cargo bukser og har ikke fået dem og det er en måned siden jeg har bestilt dem, har heller ikke fået noget nyt ud over at i siger de er på vej

2024幎3月29日

. からの回答

Det er forståeligt at vÊre frustreret over forsinkelsen. Jeg vil anbefale at kontakte kundeservice for yderligere oplysninger om din ordrestatus og eventuelle forsinkelser, de kan muligvis give dig mere prÊcis information eller tilbyde en lÞsning.

Unreliable and unresponsive shop

I ordered a tracksuit on the 11th of April and have not received anything since then.
On the 22th I have written a follow up mail which has not been answered and my order does not show up on "find my order".

My order number is "Order #1042", let's see if they actually help me.

Update May 9th: Still no response. I guess I will be forced to file a police report and chargeback the money spent.

Update May 14th: Still no refund. They keep lying about a refund to stall time. I will call my bank today and try to set up a refund + a report on fraud.

Update May 27th: My bank has refunded me my money and I was told that Secret Steady did not attempt to refund me any money. Please stay away and don't order here.

2024幎4月11日

Dear kewin

First and foremost, we deeply apologize for the inconvenience and frustration you've experienced with your order. We strive to provide excellent service, and it’s clear we fell short in this instance.

Upon reviewing your case, it appears there was a significant oversight on our part regarding your order #1042. We are truly sorry for the lack of communication and the delay in processing your refund.

We understand the importance of timely and transparent communication and are taking immediate steps to address the issues that led to this situation. We will:

1. Investigate the reasons behind the delayed response and ensure such lapses do not occur in the future.
2. Review our refund process to make sure it is handled promptly and efficiently.
3. Enhance our customer service training to ensure better and quicker responses to our customers' inquiries.

To make amends, we would like to offer you a discount on your next purchase, should you choose to give us another chance. Please contact us directly at Customer Service Email, and we will ensure your next experience with us is positive and hassle-free.

We appreciate your feedback, as it helps us improve our services and better serve our customers.

Thank you for bringing this to our attention, and we sincerely hope to have the opportunity to regain your trust.

Best regards

Secret Steady

I ordered a tracksuit about two weeks
i stil have not get any answer yet

I ordered a tracksuit about two weeks ago but haven't received my order yet, and when I try to track my order on their website, it doesn't work. I want a refund.

2024幎4月25日

. からの回答

I'm sorry to hear about your experience. Please accept my apologies for the inconvenience. We'll investigate the issue with your order and ensure you receive either your tracksuit or a full refund promptly. Thank you for bringing this to our attention.

Mvh

jeg bestilte en trapstar jakke den 19

Jeg bestilte en Trapstar jakke den 19 marts 2024 og jeg fik aldrig jakken det synes jeg IKKE er i ORDEN aldrig kÞb fra det her mÊrke

2024幎4月6日

Hej Gabi
Vi er kede af at du ikke tilfreds med dit kÞb.
Du hardog allerede modtaget din Trapstar Cobra T Bag, og din Trapstar Windbreaker er som vi også har kontaktet dig omkring på vej. Der er dog en smule forsinkelse på den, som vi også har informeret dig omkring.
Derfor er vi super Êrgerlige over din utilfredse anmeldelse

God aften til dig
- Secret Steady

Jeg bestilte en tracksuit den 11

Jeg bestilte en tracksuit den 11. marts. Pengene er trukket fra min konto og jeg har ikke fået besked om hvornår det bliver leveret. Har forsÞgt at skrive til firmaet, men får ikke svar! Jeg kan heller ikke se ordren på deres hjemmeside. Jeg anbefaler ikke dette firma.

2024幎3月11日

KÊre TS

Jeg beklager dybt den ulejlighed, du har oplevet med din ordre. Vi sÊtter en hÞj standard for kundeservice, og det er beklageligt at hÞre, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang.

Jeg vil straks undersÞge sagen for dig og fÞlge op med oplysninger om din ordrestatus og leveringsdato. Desuden vil jeg personligt sÞrge for, at du modtager svar på dine henvendelser til vores kundeserviceafdeling.

Vi vÊrdsÊtter din feedback og tager den til efterretning for at forbedre vores service. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi vil gÞre alt for at rette op på denne situation.

Med venlig hilsen,
Kundeservicechef