äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Seekings og isÊr Cecilie, for det vildt gode arbejde med min hjemmeside til Clinic Cava. Hjemmesiden er blevet sat utrolig flot og professionelt op, og hele proces... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Seekings i forbindelse med udviklingen af ny hjemmeside til vores virksomhed MassÞrGruppen. Seekings er yderst professionelle og har guidet os sikkert gen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte hjÊlp til SoMe. Det levede pÃ¥ ingen mÃ¥de op til forventningerne, og de blev ubehagelige at have med at gÞre. Uddyber gerne hvis nogen finder det relevant. 8.9.2025 Efter at have lÊst sva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Seekings er et mediehus, der hjÊlper virksomheder i hele Danmark med at danne et overblik over deres online markedsfÞring. Vi tilbyder en 360 graders lÞsning, hvor du som kunde har mulighed for at samle din online markedsfÞring ét sted med én fast kontaktperson.
Norddigesvej 6, 8240, Aarhus, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi har brugt Seekings til vores nye hjemmeside samt Ads og SEO - og vi er fantastisk glade for samarbejdet. Kanon kundeservice og et virkelig godt produkt - jeg anbefaler Seekings til alle som har brug for en lignende lÞsning :)
Stine / Freka Grafisk A/S

Seekings A/S ããã®åç
Seekings er yderst professionelle og har guidet os sikkert gennem hele processen. De har vÊret en stor hjÊlp i forhold til at trÊffe de rigtige beslutninger omkring både design og brugervenlighed, så vi har fået en hjemmeside, der både ser flot ud og fungerer optimalt for vores kunder.
Derudover er de utrolig imÞdekommende og tÃ¥lmodige. De har taget sig tid til at forklare alt det tekniske i et sprog, vi kunne forstÃ¥, hvilket har gjort, at vi har fÞlt os trygge og godt informeret hele vejen igennem ð.
Vi ser meget frem til det fremtidige samarbejde og til sammen at udfolde den digitale markedsfÞring for vores virksomhed.
De varmeste anbefalinger herfra ð€©

Seekings A/S ããã®åç
Super god service, og behagelig medarbejder vi har haft til opstart af samarbejde med Seekings.

Seekings A/S ããã®åç
Fra fÞrste mÞde med Vibe var jeg tryg i processen, hun var super imÞdekommende og havde en rigtig god indsigt og forståelse af, hvilket Þnsker jeg havde til min hjemmeside og hvordan den skulle vise min virksomhed frem.
Undervejs havde jeg behov for tid til refleksion, vi havde en lÞbende dialog og Vibe udviste den rette tålmodighed og forståelse. Jeg kunne også bruge hende til at spare hvis der var noget jeg Þnskede feedback på.
Jeg blev frarådet af flere og bruge web designer, jeg kan kun anbefale Seekings for deres åbenhed og gode forståelse for mig og min virksomheds behov.

Hold jer vÊk ð
Efter jeg har underskrevet for 12 mdr stÞder jeg tilfÊldigvis på en virksomhedskonsulent.
Han forsikrer mig det formentlig var et kÊmpe spild af penge. 53.555,94 DKK for at vÊre nÞjagtig.
Virksomhedskonsulenten "spår" at seekings kommer til at "kÞre mig rundt i manegen" med alle mulige flotte tal der skal demonstrere at de gÞr et godt stykke arbejde.
Jeg har en virksomhed med få store kunder og jeg ved prÊcist hvor mine kunder er kommet fra (mund til mund).
Ikke desto mindre kunne seekings hver måned demonstrere flotte tal der illustrerede at de ihvert fald havde skaffet mig adskillige henvenelser fra kunder via deres arbejde hver måned - de havde sågar dokumentation på det.
Jeg forsÞgte igennem 3 måneder at forklare dem at deres arbejde ikke havde genereret én eneste henvendelse.
Ikke desto mindre kunne de fortsÊtte med at sige at jeg fik flere henvendelser, på trods af det på ingen måde havde det mindste at gÞre med sandheden.
Jeg kontakter dem for at forklare jeg ikke Þnsker et samarbejde da deres data intet har med virkeligheden at gÞre.
Jeg var dog stadig bundet et halv år endnu selvom det intet formål tjener.
Seekings er nÞdt til at lyve for at få mig til at tro de leverer og når man påtaler deres metode bliver de sure, men vil ikke opsige kontrakten, selvom de ikke kan levere et absolut minimum.
Sidste gang jeg talte med en sÊlger derinde og forklarede ham at deres data ikke havde noget at gÞre med virkeligheden endte han med at blive sur, men han afsluttede samtidig med at sige det jo ikke var sådan man kunne måle alting, hvilket eller var det der gjorde jeg sagde ja da de havde fortalt mig de kunne måle alt og levere valid data.
Når alt kommer til alt var det hele faktisk min egen skyld fordi jeg havde vÊret med til at vÊlge sÞgeord, som de selv havde presenteret for mig - det er korrekt, for der var flere sÞgeord der intet havde at gÞre med min virksomhed eller hvad jeg sÊlge - et tydeligt tegn på at de har sagt ja til noget for pengenes skyld - for de havde ikke noget begreb om hvad det var jeg solgte selvom det var gennemgået flere gange med dem.
Jeg havde endda gjort seekings opmÊrksom på at jeg solgte et nicheprodukt hvilket kunne gÞre det svÊrt - det var jeg nemlig vÊret advaret om af et par tilsvarende virksomheder som seeknings, forskellen er bare at de sagde at risikoen for at levere en fiasko var for hÞj hvorfor de trak sig.
Seeknings derimod så ingen problemer med at lÞfte opgaven og jeg tog chancen og betalte 54.000 kr.
Det eneste jeg har fået for 54.000 er en mindre makeover af min eksisterende hjemmeside - ellers har jeg intet positivt at sige. Bonusinfo: en pÊn hjemmeside som seekings har lavet kan man mange steder få lavet for 8-12.000 kr. Det har kostet mig over 50.000 at få det ved seekings.
Seeknings leverer falske data der skal ligne at de leverer - hvilket de absolut ikke gÞr.
At indgå i seekings er en af de stÞrste fejl jeg har gjort som selvstÊndig erhvervsdrivende.
Man kan ikke stole på deres data, tallene er pustet voldsomt op og afspejler på ingen måde virkeligheden.
Jeg kan undres over de fine anmeldelser de har herinde - jeg har vÊret i dialog med 2 andre i en Facebook-gruppe, begge kunne berette om lignende oplevelse med diverse målinger der skulle give et indtryk af at seekings arbejde var noget vÊrd.
Men omvendt, hvis man nÊrlÊser anmeldelserne, så er der ikke nogen der har oplevet reelle resultater, de har blot fået en pÊn hjemmeside og så synes de at de har snakket med nogle flinke folk.
Jeg forventer ikke at få refunderet noget som helst for denne fiasko, men kan jeg redde en virksomhed eller to fra at spilde sine penge på seekings, så er der da en smule rimelighed i denne sag.
Update: seekings har forsÞgt at få banned min anmeldelse som lÞgn - det havde de ikke dog ikke held med - det er kun nÞdvendigt at vÊre Êrlig for at belyse hvor rÊdselsfuldt et arbejde de ikke har leveret - alle snakke har kun vÊret varm luft og de har sagt ja til en opgave de ikke havde det mindste begreb om hvordan de skulle lÞse, men at få penge ud af mig har vÊret mere vigtigt end levere det jeg havde brug for.
Mvh Jens

Seekings A/S ããã®åç
Jeg valgte tidligere i år at flytte min hjemmeside til Seekings da jeg ikke var tilfreds med min tidligere leverandÞr. Jeg er altid lidt i forsvar når det kommer til service af hjemmeside og online marketing da pris og produkt sjÊldent stemmer overens, men det er gjort til skamme her. Der er en yderst professionel dialog og svar Þjeblikkelig, når jeg sender en mail med et spÞrgsmål eller har brug for hjÊlp til hjemmesiden.
Seekings får min varmeste anbefaling.

Seekings A/S ããã®åç
Jeg kan på det varmeste anbefale Seekings og isÊr Cecilie, for det vildt gode arbejde med min hjemmeside til Clinic Cava. Hjemmesiden er blevet sat utrolig flot og professionelt op, og hele processen har vÊret både nem og overskuelig.
Noget af det, jeg ogsÃ¥ sÊtter stor pris pÃ¥, er den hurtige og hjÊlpsomme support â jeg fÃ¥r altid svar meget kort tid efter, nÃ¥r jeg har haft brug for hjÊlp eller justeringer. Man fÞler sig virkelig set og taget seriÞst som kunde.
Tusind tak for et virkelig godt samarbejde â jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Kh Marianne - Clinic cava ð

Seekings A/S ããã®åç
Vibe hos Seeking tog sig god tid til at mÞde os og spÞrge ind til vores Þnsker og behov til ny hjemmeside, som ikke altid er nemme at definere og forklare.
Vi er ovenud tilfredse med resultatet som fortsat finpudses i skrivende stund.

Seekings A/S ããã®åç
Vi har haft et virkelig godt forlÞb med Seekings, og jeg kan varmt anbefale dem, hvis man står med både et Þnske om at opskalere sin markedsfÞring og samtidig har brug for et mere moderne digitalt fundament.
Seekings har overtaget vores markedsfÞring i en 360-graders lÞsning. FÞr sad vi med det internt og havde i lÊngere tid haft ambitioner om at skalere og professionalisere indsatsen, men vi nÃ¥ede frem til, at det ganske enkelt ikke var realistisk at lÞfte âdet heleâ med én person, der bÃ¥de skulle kunne strategi, annoncering, tekst, tracking, optimering osv. Samtidig stod vi med en hjemmeside, der var outdated. Da vi bÃ¥de skulle have ny hjemmeside og skrue op for markedsfÞringen, gav det rigtig god mening at fÃ¥ specialister pÃ¥ de forskellige omrÃ¥der.
Efter vi er kommet i mÃ¥l med den nye hjemmeside og er godt i gang med markedsfÞringen, kan vi mÊrke en markant forskel. Hjemmesiden fremstÃ¥r nu vÊsentligt mere moderne, intuitiv og brugervenlig, og hele brugeroplevelsen er lÞftet. Det er tydeligt, at der er tÊnkt over struktur, flow og det samlede udtryk, sÃ¥ siden ikke bare âser pÊnere udâ, men ogsÃ¥ fungerer bedre for de besÞgende.
PÃ¥ markedsfÞringssiden oplever vi ogsÃ¥ en klar forbedring â isÊr i kvaliteten af de henvendelser, vi fÃ¥r. Det er en kÊmpe forskel, at der bliver arbejdet mÃ¥lrettet med at tiltrÊkke de rigtige mennesker, og at vi ikke bare fÃ¥r âmere trafikâ, men bedre relevans og bedre leads.
Noget af det, vi sÊtter allermest pris pÃ¥, er samarbejdsformen: Uanset hvilke spÞrgsmÃ¥l vi har, oplever vi, at der sidder en kompetent specialist klar pÃ¥ netop dét omrÃ¥de. Det giver tryghed og fremdrift, fordi man ikke bliver sendt rundt eller fÃ¥r halve svar â man fÃ¥r konkret sparring og lÞsninger fra folk, der ved, hvad de laver.
Vi har tidligere vÊret tilknyttet et bureau, og vores stÞrste udfordring har altid vÊret, at vi har et nicheprodukt i et meget specifikt marked. Det stiller hÞje krav til dem, der skal styre annoncering og tekstforfatning, fordi man skal forstÃ¥ bÃ¥de produktet og mÃ¥lgruppen for at ramme rigtigt. Det var ogsÃ¥ en af grundene til, at vi fÞr endte med at have tingene internt â det fÞltes nemmere at give produktkendskab til én person tÊt pÃ¥ virksomheden. Derfor har det vÊret ekstra positivt at opleve, at Seekings faktisk har brugt tid pÃ¥ at sÊtte sig ind i vores produkter, hvordan de fungerer i praksis, og hvilket marked vi opererer i. IsÊr i arbejdet med den nye hjemmeside kan man mÊrke, at der er gjort en indsats for at forstÃ¥ vores verden, sÃ¥ det ikke bare bliver en âstandardlÞsningâ.

Seekings A/S ããã®åç
Som erhvervskunde deler vi selvfÞlgeligt ikke informationer om et kontraktligt aftalt kunde/leverandÞrforhold.
Send os i stedet en e-mail med en forespÞrgsel om at blive ringet op, hvis du vil vide mere om vores erfaringer.

Seekings A/S ããã®åç
Seekings have some wonderfull employes. I have just have a homepage made by Seekings, they followed me from the start to the end, they were always fast and reliable. There professionalism and creativeness is great, no questions unanswered. They follow up on everything, and create some great solutions. 5 stars (only because 6 is not a possibility).

Absolut tilfredsstillende
Vi havde måske lidt "start" problemer med opsÊtning af hjemmesiden, men det var klart et kommunikationsproblem fra begge sider. Lynhurtigt fik vi fikset det og har nu det Þnskede resultat. Altid hurtig respons når jeg har spÞrgsmål eller render ind i problemer , ham Jeppe gÞr det "sgu" godt.

Seekings A/S ããã®åç
Utroligt professionelt firma med god gennemsigtighed i forhold til hvad vi får. Vi har set tydelige, positive resultater fra fÞrste dag og samarbejdet er utrolig godt.

Seekings A/S ããã®åç
Jeg havde lÊnge overvejet at prÞve og få hjÊlp til marketing, men var i starten lidt skeptisk, fordi jeg ikke kendte så meget til det. Allerede ved fÞrste kontakt med seekings blev jeg dog mÞdt med en utrolig venlighed og en professionel tilgang, der gjorde, at jeg hurtigt fÞlte mig tryg.
Noget af det, jeg isÊr har sat pris på, er den tid og tålmodighed, der blev vist. Alle mine spÞrgsmål blev besvaret grundigt, og jeg fÞlte aldrig, at jeg var til besvÊr. TvÊrtimod oplevede jeg en oprigtig interesse for, at jeg skulle få den bedst mulige oplevelse.
Selve processen har vÊret langt nemmere, end jeg troede, og der har hele vejen igennem vÊret en Êrlighed omkring, hvad jeg kunne forvente. Det betyder meget for mig, at jeg har fÞlt mig både informeret og respekteret.
Jeg er virkelig glad for, at jeg tog springet, og jeg fÞler allerede nu, at jeg har fÃ¥et meget mere ud af det, end jeg havde hÃ¥bet pÃ¥. Seekings fÃ¥r mine varmeste anbefalinger â det er sjÊldent, jeg skriver anmeldelser, men i dette tilfÊlde gÞr jeg det med et smil, fordi oplevelsen har vÊret sÃ¥ positiv
â Sabrina

Seekings A/S ããã®åç
Jeg tog fat i Jakob fra Seekings, da jeg stod med et behov for at fÃ¥ professionel hjÊlp til annoncering og marketing. Allerede fra vores allerfÞrste samtale havde jeg en rigtig god mavefornemmelse â dialogen var Êrlig, nÊrvÊrende og tillidsfuld, og jeg fÞlte hurtigt, at Seekings var det helt rigtige valg for mig og min forretning.
Nu er vi cirka halvanden måned inde i samarbejdet, og jeg kan uden tÞven sige, at det har vÊret alle pengene vÊrd. Faktisk har vi allerede valgt at hÊve vores annoncebudget udelukkende på baggrund af de gode resultater, vi har set på så kort tid. Det taler i sig selv for, hvad Seekings formår at levere.
Jeg var oprindeligt skeptisk ved at binde mig til et bureau, men mine bekymringer er blevet gjort til skamme. Seekings har leveret fuldt ud fra dag ét, og jeg er helt sikker på, at dette bliver starten på et langt og vÊrdifuldt samarbejde.
En anden ting, jeg virkelig sÊtter pris på, er den service, jeg har oplevet lÞbende. Når jeg har haft spÞrgsmål eller brug for sparring, er jeg altid blevet mÞdt af hurtige svar, klar vejledning og effektiv eksekvering. Det giver en enorm tryghed at vide, at man har et team bag sig, der både lytter og handler.
Alt i alt fÃ¥r Seekings mine varmeste anbefalinger. Jeg giver uden tÞven 5 stjerner og ville vÊlge dem igen og igen â til hver en tid!
Alt det bedste herfra,
Morten â Laserspecialisten

Seekings A/S ããã®åç
jeg har lille vÊrksted, og skulle ha en hjemmeside. de var hurtig ude ved os og får en god snakke om hvad vi vil ha på siden. så gik det sige gang og hjemmesiden er blevet sådan som jeg vil ha den. det takke jeg meget for. jeg kan kun sige det bliver dem igen vis vi skal ha lavet noget. hilsen Brodersen auto & lastvognsteknik

Seekings A/S ããã®åç
Jeg kÞbte hjÊlp til SoMe. Det levede på ingen måde op til forventningerne, og de blev ubehagelige at have med at gÞre. Uddyber gerne hvis nogen finder det relevant.
8.9.2025
Efter at have lÊst svaret bliver jeg endnu mere glad for at jeg trådte hurtigt ud af samarbejdet. Har virkelig en spirende forretning - men som flere gange fÞr fordrejes kommunikationen for at få ret.

Seekings A/S ããã®åç
Palmgren ErhvervsrengÞring har siden 2020 haft et godt samarbejde med Seekings, som har hjulpet med opbygning af hjemmeside samt vedligeholdelse og optimering af google.
Vi er glade for vores samarbejde, der er altid hurtig professionel hjÊlp at hente nÃ¥r vi har brug for det. Det er vigtigt at vores leverandÞr kender os, og Seekings gÞr altid meget for at hjÊlpe os i mÃ¥l med de ideer vi har. Vi oplever faglig sparring om hvad der skal til for at vÊre synlige, og generelt sÃ¥ bliver vi altid taget godt imod â ogsÃ¥ selvom vi skriver pÃ¥ forskellige tidspunkter.
De bedste anbefalinger til Seekings og deres altid hjÊlpsomme personale.

Seekings A/S ããã®åç
Jeg har i nu 8 år haft et godt og konstruktivt samarbejde med Seekings og vil fortsÊtte med det i mange år frem endnu.
De kender deres kunder, de er til at stole på, de holder hvad de lover, de tager altid telefonen og man bliver taget godt imod, når man holder mÞde eller ringer ind.
Når man har rettelser til hjemmeside eller brug for anden hjÊlp, bliver det klaret indenfor kort tid.
Den varmeste anbefaling herfra.
Mvh Kathrine, Debels kÞreskole

Seekings A/S ããã®åç
Vi har i The Food Company arbejdet sammen med Seekings om bÃ¥de Google og vores hjemmeside i flere Ã¥r nu â og vi har vÊret virkelig glade for samarbejdet hele vejen igennem.
De er bÃ¥de skarpe pÃ¥ det tekniske og dygtige til det visuelle, og vi oplever, at de altid er oprigtigt engagerede i vores forretning. Det er tydeligt, at de gerne vil finde de lÞsninger, der passer til os â ikke bare en standardpakke.
De er hurtige til at svare, nemme at tale med og gode til at fÞlge op. Det giver ro og tryghed i hverdagen, og det sÊtter vi stor pris på.
Alt i alt: super samarbejdspartnere, som vi varmt kan anbefale til andre virksomheder, der har brug for en digital partner, der tager ansvar og leverer.
Fem stjerner herfra!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ