Vores nye tag ser virkelig godt ud
Vores nye tag ser virkelig godt ud. 5 stjerner fra mig ðª
Vores nye tag ser virkelig godt ud. 5 stjerner fra mig ðª
Har lige kÞbt en STOR soft ice. Måtte lige sige til pigen bag disken, at det var en stor jeg bestilte. Men jeg må ikke fylde mere i den var svaret. SÊtter ikke min ben i den butik igen, for det var en meget lille is til 42 kr. Jeg kan ikke forstå at en stor soft ice ikke kan komme over vaffel kanten med mere end 2 cm. Den var ikke stÞrre end en lille alle andre steder, så fandt ud af at her kommer jeg aldrig igen.
Klarede reparation af skredne tagtegler på under to timer til en virkelig god pris! Jeg var med oppe og se fra altan blot af interesse og der var sgu godt humÞr på! Der blev arbejdet effektivt og sikkert.
De kunne klemme os ind med under en uges varsel og kom prÊcis til tiden. Der var god kommunikation op til opgaven og de var gode til at forklare hvad der blev gjort og hvorfor teglerne var skredet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!