䌁業情報

1. 枬量士
  2. 枬量事務所
  3. 枬量技垫

圓該䌁業による蚘述

Professionel og kompetent landinspektÞr i Horsens. Vi rykker hurtigt ud og leverer prÊcise opmÃ¥linger. Personlig og direkte kontakt ☎ Ring pÃ¥ 75 64 64 42

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

9件のレビュヌ

Sejr LandinspektÞr leverer et prÊcist

Sejr LandinspektÞr leverer et prÊcist og veludfÞrt stykke arbejde.
Ikke nok med at samarbejdet forlÞber gnidningsfrit, med et lÞsningsorienteret mindset, så er Sejr LandinspektÞr meget fleksible i forhold til udfÞrsel af opgaver.

Vi kommer helt sikkert til at anvende dem igen!

2025幎8月1日

Sejr LandinspektÞr からの回答

Tak Christian for den fine anmeldelse og tak for samarbejdet.

Vi har vÊret igennem en MEGET lang

Vi har vÊret igennem en MEGET lang udstykningssag med varde kommune og her bruge vi Sejr LandinspektÞr som bistod med rådgivning og udarbejdelse af alle dokumenterne. Uden deres rådgivning og gå på mod ville vi aldrig havde nået i mål. Så en meget stor anbefaling herfra.
Endnu engang tak.

2025幎10月22日

Sejr LandinspektÞr からの回答

Tusind tak for den fine anbefaling og tak for samarbejdet.

Jeg har brugt Sejr for nu 4

Jeg har brugt Sejr for nu 4. gang.

Det er endda, selvom det er i området af Århus alle 4 gange. Det spiller max. hver gang.

De går ikke på kompromis og levere varen 110% hver gang. De er altid tilgÊngelige, grundige, professionelle og venlige.

Priserne er sÊrdeles konkurrencedygtige.

GÃ¥ blot med dem.

Venlig hilsen Henrik
Århus

2025幎10月3日

Sejr LandinspektÞr からの回答

Tak Henrik. Vi sÊtter stor pris på det gode og vedvarende samarbejde. Vh. Steffen Sejr, LandinspektÞr og indehaver.

Jeg havde en aftale med Sejr

Jeg havde en aftale med Sejr
Jeg havde en aftale med Sejr landinspektÞr om at afsÊtte et hus, det skulle jeg aldrig have gjort...
Sejr mener ikke at kunne finde en skelpÊl og påstår derfor at der skal afsÊttes nye skelpÊle og naboer skulle indrages, det koster 10.000 + moms. Da det efterfÞlgende viser sig at vores nabo kunne finde skelpÊlen får jeg Sejr til at komme og måle denne skelpÊl ud, der efter er nyafsÊtning ikke nÞdvendig men Sejr vil selvfÞlgelig stadig have penge for denne opgave selvom det ikke var nÞdvendigt, og jeg selv måtte ud og finde skelpÊlen.
Konklusion; Aldrig stol på Sejr LandsinspektÞr.

2024幎9月2日

Sejr LandinspektÞr からの回答

KÊre Jakob Buus. Vi er naturligvis kede af din opfattelse af de aftaler du indgik med os, og som du selv siger - en aftale er en aftale, og dem overholder vi altid hos os. Vi har hjulpet dig på bedste vis med at placere dit sommerhus uden at gå på kompromis med afstande til skel mv. og vi sÊtter altid en Êre i at udfÞre prÊcist arbejde uden af springe over, hvor gÊrdet er lavest. Vi har et professionelt ansvar og vurderer naturligvis objektivt på sagen, hvad der er nÞdvendigt for at udfÞre opgaven. Hverken mere eller mindre.

Steffan Sejr er en svindler

Steffan Sejr er en svindler. Han udfÞrer sort arbejde og har tidligere udfÞrt en opgave for mig, hvor han modtog betaling uden at sende faktura eller anden dokumentation

2024幎10月4日

Sejr LandinspektÞr からの回答

KÊre Ali. Vi udfÞrer aldrig sort arbejde eller modtager bestikkelse for at Êndre på de faktuelle forhold for at redde dit hus. Du har fået tilsendt flere faktura for udfÞrt arbejde, hvor du ikke betaler og sidenhen er du dÞmt både i fogedretten og byretten. Jeg er naturligvis ked af, at du ikke billiger det arbejde vi gjorde i forsÞget på at lovliggÞre dit hus og jeg fÞler med dig og din familie.

OpmålingŽog god service

Vi har flere gange brugt Sejr LandinspektÞr og har altid vÊret tilfredse. Sidst var de ude og opmåle vores jord, vi bestilte dem og de kom allerede dagen efter. Vi fik al den hjÊlp, vi havde brug for og det var en yderst kompetent medarbejder, som hjalp os.

2023幎10月2日

Sejr LandinspektÞr からの回答

Tak for ros. Vi sÊtter en Êre i god service og professionelt arbejde.

Pas på de snyder med faktura og aftaler

Snyd og bedrageri. Hold jer vÊk fra Steffen Sejr. Han lover en pris for en opgave men sender faktura pÃ¥ over det dobbelte. Pas pÃ¥ han virker sÃ¥ flink men det er hans taktik. Betal ham aldrig kontanter hvis han Beder om det, han sender en regning alligevel. Er virkelig skuffet, har aldrig set magen til. Kan ikke forstÃ¥ at en person har hjerte til at udnytte en anden i nÞd. Blev lovet en pris pÃ¥ sms og mundtlig pÃ¥ 7.500kr. For rÃ¥dgivning, svarskrifter til kommunen og mÃ¥ling af jordhÞjde pÃ¥ allerede eksisterende tegninger og mÃ¥linger som han havde foretaget. Men fÃ¥r en faktura pÃ¥ 16.950kr. Samt en ikke fÊrdiggjort sag pga. manglende svar og dokumentation til kommunen. SÃ¥ snart jeg modtog faktura kontaktede jeg Stefan, hvor han siger han har brugt mere tid end han regnede med, selvom vi havde en aftale. Det kan man ikke bare gÞre, og isÊr hvis man ikke engang har fÊrdiggjort sagen. Som professionel, burde man bide det i sig hvis man har regnet forkert (hvilket der ikke er her, da det er mÃ¥linger der allerede var foretaget, samt de mails der er sendt til kommunen lndeholder kun svar som “jeg forstÃ¥r ikke hvad der skal til, kan vi mÞdes” ) og hvis man mener at det arbejde der skal udfÞres ikke er en del af det aftalte, bÞr man gÞre kunden opmÊrksom pÃ¥ dette, og nÊvne klart og tydeligt at der vil komme et ekstra tillÊg pÃ¥ x antal kr.

2022幎9月1日

KÊre Tarik.
Vi er naturligvis kede af din opfattelse af tingene, men der er ikke nogen, der har snydt dig. Her i landet har vi en rÊkke love, der skal overholdes, og gÞr man ikke det, så får man et påbud om lovliggÞrelse. Vi har hjulpet og rådgivet dig på bedste vis, men man skal tage hensyn til sine naboer. Det er det vi har lovgivningen til. Også selvom du ikke fik ret.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。