Banner for Selandia Trailers

Selandia Trailers レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kom til Selandia trailer med hvad jeg troede var to ødelagte nav fra en over 30 år gammel trailer. De behøvede nye lejer og jeg var blevet anbefalet at besøge Selandia trailer og blev bestemt ikke sku... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ganske imponerende service og lynhurtig handel. Jeg ringede en torsdag og havde en videofremvisning. Jeg var klar til en hurtig handel, spurgte hvornår den kunne være klar til afhentning. Tirsdag næst... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt trailertilbehør heriblandt en pressenning til min lille trailer som jeg har søgt i meget lang tid uden held,men pludselig så jeg en reklame fra Selandia Trailers og de kunne opfylde mit... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi skulle bruge nogle presenninger til vores små trailere, prisen var lige i øjet og trods lidt problemer med bestillingen på hjemmesiden, blev dette løst af en medarbejder, der hjalp til punkt og pri... もっと見る

企業情報

1. トレーラー販売店
  2. ・
  3. トレーラー整備工場
  4. トレーラー用品店

当該企業による記述

Selandia Trailers er specialister i påhængsvogne både til private og erhvervskunder. Vi fører et bredt udvalg af standardløsninger og tilbyder også skræddersyede trailerløsninger, der tilpasses den enkelte kundes specifikke behov. Med over 25 år på det danske marked, er Selandia Trailers en solid samarbejdspartner og med vores mangeårige erfaring tilbyder vi professionel rådgivning, så du får den rigtige trailer til opgaven. Selandia Trailers tilbyder nøje udvalgte produkter til erhvervsmæssig brug kendetegnet ved kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Vores værksted tilbyder reparationer samt montering af ekstraudstyr – hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser. Desuden fører vi et stort reservedelslager

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31件

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Købte en autotrailer som jeg skulle…

Købte en autotrailer som jeg skulle bruge med det samme, alt var fint og handlen gik hurtigt, men da der kom en bil på traileren var dækkene helt flade, bilen skulle af igen og jeg måtte køre hen til en tank for at fylde luft i. Håber de ser det her og fylder luft i så det passer med totalvægten.

2025年8月22日

Selandia Trailers からの回答

Først og fremmest tak for din anmeldelse😊
Det er en del af vores normale klargøring at der tjekkes for lufttryk i dækkene, om der i denne forbindelse kan være sket en fejl kan jeg ikke afvise og det skal jeg selvfølgelig beklage og det går videre til værkstedet.
Det ærgrer os dog, at du ikke har taget direkte kontakt til os.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse at handle med…

Fantastisk oplevelse at handle med Selandia👍👍

2025年5月13日

Selandia Trailers からの回答

Det er da bare super dejligt at høre😊
Vi takker for de flotte ord og for at tage tid til at anmelde os - det betyder meget🙏

Hurtig og god service

Hurtig og god service, jeg havde mine hjullejer få dage efter, en god vejledning fra ansat

2025年8月20日

Selandia Trailers からの回答

Mange tak for de fine ord og fem stjerner🙏
Det glæder os meget at vi har kunnet hjælpe - og du skal være velkommen en anden god gang😊

5つ星のうち5の評価

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.

Skulle bruge reservedel til en påkørt kundetrailer.
De fandt hurtig den rigtige trailer og de rigtige dele via nummerplade og delene kom næste morgen med fragtmand.

2025年8月18日

Selandia Trailers からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse🙏
Det er bare super at høre, det har fungeret godt og hurtigt som det skal. Dejligt, vi kunne hjælpe🙂

Service i top!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at købe en køletrailer ved Willy fra Selandia. Lige fra behovsafklaring, tekniske specifikationer, specialfremstilling og levering af traileren.

2025年9月12日

Selandia Trailers からの回答

Det er da bare super dejligt at høre🙂
Tusind tak for den fine tilbagemelding - det varmer🙏
Og rigtig god fornøjelse med din nye køletrailer💪

god service

2025年8月11日

Sådan - dejligt at høre🙏
Tusind tak for de fem stjerner🙂

5つ星のうち5の評価

Varene var som jeg havde forventet.

Hurtig og sikker levering kan ikke værre bedre.

2025年7月29日

Selandia Trailers からの回答

Jamen hvor er det dejligt at høre🙂 Det glæder os at vi har levet op til forventningerne og tusind tak for at anmelde os🙏

Selandia Trailers からの回答

Tusind tak for de fem stjerner og ikke mindst de fine ord. Det er bare så dejligt at høre, at vi har kunnet hjælpe🙂

5つ星のうち4の評価

De var venlige

De var venlige , hjælpsomme og god service..
Prisen var ikke billig, men fik virkelig et kvalitets produkt, som opfylder de behov vi har.

2025年7月31日

Selandia Trailers からの回答

Hvor er det dejligt at høre, at I har været tilfredse med vores service🙏
Overordnet set er vi konkurrence dygtig også på pris - men ja der er også en sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Vi håber, I får stor glæde af produktet i mange år frem💪
Og tusind tak for at anmelde os🙂

God kvalitet

God kvalitet. Lynhurtigt levering.

2025年7月23日

Skønt at høre😊
Sådan skal det være👍
Håber, vi kan hjælpe en anden god gang.

5つ星のうち5の評価

Den hurtige levering gør at jeg kan…

Den hurtige levering gør at jeg kan varmt anbefale firmaet til andre der lige står at mangler noget til traileren.
Varen bestilt sent torsdag aften og modtage lørdag formiddag.

2025年8月9日

Selandia Trailers からの回答

Mange tak for de fine ord🙏
Det glæder os meget, at vi kunne hjælpe😊

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og superservice.

Hurtig levering og superservice.

2025年7月10日

Selandia Trailers からの回答

Nej hvor det glæder os at høre🙂 Vi gør hver dag vores bedste for at give en super service, så det varmer bare med sådan en fin tilbagemelding - tusind tak🙏

god service

2025年7月9日

Selandia Trailers からの回答

Dejligt med et fint velfortjent skulderklap til vores dygtige sælgere🙏
Tusind tak for den fine anmeldelse🙂

5つ星のうち5の評価

Fin hurtig service selv ved en lille…

Fin hurtig service selv ved en lille ting

2025年7月1日

Selandia Trailers からの回答

Dejligt vi kunne hjælpe🙂 Og tusind tak for de fem fine stjerner - det varmer bare så meget🙏

2025年7月7日

Selandia Trailers からの回答

Hvor er det bare dejligt at høre🙂 Tusind tak for de fine ord og for at tage tid til at anmelde os🙏

Perfekte varer

2025年7月4日

Fantastisk at høre👏👏👏
Tusind tak for de fem stjerne og pæne ord, det betyder utrolig meget🙏

Hurtig og god service

2025年7月2日

Selandia Trailers からの回答

Fantastisk - sådan skal det være - dejligt at vi har kunnet hjælpe og mange tak for anmeldelsen🙂

Hurtig levering

Hurtig levering - da stumper ( bl.a. en Aksel til bådtrailer) skulle sendes blev transport prisen halveret,da der var andre reservedele som skulle med til Sjælland- det er der ikke mange som ringer og siger!!

2025年6月26日

Selandia Trailers からの回答

Win-win - dejligt at høre, at vi har kunnet hjælpe - tak for den fine anmeldelse😎

5つ星のうち1の評価

Dårlig kunde service

Jeg har købt en cargo trailer som er meget skæv i rampen.Fik så afvide den kunne blive udskiftet et sted på sjælland som er ok for mig.
De skrev så jeg kunne komme til jylland men det var ikke aftalen, siden har jeg skrevet utallige mails siden Febura og nu svarer de ikke

2025年7月19日

Selandia Trailers からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Som dog ikke er helt fair. Forud for ferien har vi været i dialog, men de seneste tre uger har været påvirket af ferieafvikling og din kontaktperson hos os, har været på ferie. Vi kommer tilbage til dig i morgen eller primo næste uge.

5つ星のうち4の評価

Jeg er rigtig godt tilfreds med køb af…

Jeg er rigtig godt tilfreds med køb af go-kart trailer hos Selandia. Prisen var fornuftigt og hele processen forløb smertefrit.

Venlig hilsen
Jakob
fakemayo (dot) com

2025年6月19日

Selandia Trailers からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse - det er dejligt at høre🙂
God fornøjelse med den nye trailer😎

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。