Banner for Selandia Trailers

Selandia Trailers レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kom til Selandia trailer med hvad jeg troede var to ødelagte nav fra en over 30 år gammel trailer. De behøvede nye lejer og jeg var blevet anbefalet at besøge Selandia trailer og blev bestemt ikke sku... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ganske imponerende service og lynhurtig handel. Jeg ringede en torsdag og havde en videofremvisning. Jeg var klar til en hurtig handel, spurgte hvornår den kunne være klar til afhentning. Tirsdag næst... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt trailertilbehør heriblandt en pressenning til min lille trailer som jeg har søgt i meget lang tid uden held,men pludselig så jeg en reklame fra Selandia Trailers og de kunne opfylde mit... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi skulle bruge nogle presenninger til vores små trailere, prisen var lige i øjet og trods lidt problemer med bestillingen på hjemmesiden, blev dette løst af en medarbejder, der hjalp til punkt og pri... もっと見る

企業情報

1. トレーラー販売店
  2. ・
  3. トレーラー整備工場
  4. トレーラー用品店

当該企業による記述

Selandia Trailers er specialister i påhængsvogne både til private og erhvervskunder. Vi fører et bredt udvalg af standardløsninger og tilbyder også skræddersyede trailerløsninger, der tilpasses den enkelte kundes specifikke behov. Med over 25 år på det danske marked, er Selandia Trailers en solid samarbejdspartner og med vores mangeårige erfaring tilbyder vi professionel rådgivning, så du får den rigtige trailer til opgaven. Selandia Trailers tilbyder nøje udvalgte produkter til erhvervsmæssig brug kendetegnet ved kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Vores værksted tilbyder reparationer samt montering af ekstraudstyr – hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser. Desuden fører vi et stort reservedelslager

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31件

レビューを書く

Reservedel.

Fint nyt lygteglas til en21år gammel trailer tilen god pris , fint. KOK.

2025年3月28日

Selandia Trailers からの回答

Dejligt, vi kunne hjælpe🙂 Og tak for at anmelde os👍

God kundeservice

Rigtig god kundeservice fra Anders og teamet - både før og efter køb af ny trailer.

自発的なレビュー

Selandia Trailers からの回答

Vi takker for den flotte anmeldelse - det er bare rigtig dejligt at høre🙏

5つ星のうち5の評価

Jeg havde manglet de låse og kunne ikke…

Jeg havde manglet de låse og kunne ikke få den andre steder. Pakken blev leveret hurtigt.

Selandia Trailers からの回答

Dejligt at høre - sådan skal det være🙂 Tusind tak for anmeldelsen🙏

Utrolig god service

Utrolig god service fra man trådte ind af døren til man kørte derfra med en trailer. Og det gør man hurtig for de har mange på lager .

Selandia Trailers からの回答

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har været tilfreds - vi er glade for at vi kunne hjælpe🙂
Og tak for at tage tid til at anmelde os🙏

God service og behagelig

God service og behagelig
Personale

2025年3月17日

Selandia Trailers からの回答

Tusind tak for de pæne ord, det varmer🙏 Og dejligt vi kunne hjælpe🙂

Effektivt.

2025年3月17日

Selandia Trailers からの回答

Skønt - sådan skal det være💪😎

Køb af trailere.

Rigtig god behandling,
Ringede om formiddagen - og købte 2 trailere om eftermiddagen.
Fik dem stablet ovenpå hinanden inden turen gik hjemad 🤗

2025年3月7日

Selandia Trailers からの回答

Det lyder dejligt effektivt. Vi er rigtig glade for at vi har kunnet hjælpe🙂
Og tusind tak for at anmelde os🙏

Fin kundeservice

Fin kundeservice

2025年3月3日

Selandia Trailers からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse - dejligt at høre🙂🙏

5つ星のうち5の評価

Rigtig god kunde service på telefon

Rigtig god kunde service på telefon. Efter køb var oplevelsen af produktet også 100% som beskrevet. God oplevelse.

2025年2月26日

Selandia Trailers からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse - det er bare super dejligt at høre, at vi har kunnet hjælpe🙂
Og tak ofr at tage tid til at anmelde os, det betyder bare så meget🙏

Meget imødekommende

Meget imødekommende, og god til at oplyse om de forskellige modeller

2025年2月25日

Selandia Trailers からの回答

Hvor er det bare godt at høre🙂
Dejligt vi kunne hjælpe og tusind tak for at anmelde os🙏

Super service, meget hjælpsomme

2025年2月19日

Selandia Trailers からの回答

Vi gør alt vi kan for at hjælpe kunderne på bedste vis, så det er bare dejligt at høre, at du har følt dig godt hjulpet🙂
Tusind tak for at anmelde os🙏

Profesionelle

De svarede når man skrev eller ringede og var professionelle. Dygtig team.
Super god cargo trailer.

2025年2月18日

Selandia Trailers からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi super glade for🙏 Og dejligt at høre at du er glad for din nye cargo trailer🙂
Du er altid velkommen en anden gang.

5つ星のうち4の評価

God dialog

God dialog, både telefonisk og ved personligt fremmøde. Hjælpsom med at finde dele og læse.

2025年2月17日

Selandia Trailers からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse - det glæder os at høre👏

5つ星のうち5の評価

God service og hurtig levering

Super service. Jeg var i problem, da min gamle trailer var ødelagt. 1.5 dag efter var jeg kørende med en ny trailer.

Super og hurtig service.

2025年2月13日

Selandia Trailers からの回答

Nej hvor er det bare godt at høre🙂 Det er jo netop det vi kan med vores store lager, men det er altid super dejligt at høre fra glade kunder - det bli´r man aldrig træt af. Tusind tak for at tage tid til at anmelde, det betyder meget for os🙏

Venlig og god service

Venlig og god service. Effektiv og hurtig ekspedition

2025年2月6日

Selandia Trailers からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse🙏 Det er bare dejligt at høre - og tak for at tage tid til at anmelde os - det betyder meget🙂

Nem enkel og lige til

2025年1月27日

Selandia Trailers からの回答

Godt at høre - og sådan det skal være👍 Og mange tak for at tage tid til at anmelde os😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。