The product number is extremely small
The numbers on for the price is retardedly large, so you confuse it with the product number. Got a snickers instead of powerade. Own fault, but horrible product design.
Vi erbjuder kaffe, mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer med våra kaffemaskiner och varuautomater. Vi serverar en god lösning för medarbetarna och besökarnas välmående!
Stockholm, スウェーデン
Dålig service och kaffemaskinen ger inte alls bra kaffe. Bättre med en helt vanlig kaffebryggare än en maskin som låter högt, ger blaskigt kaffe och dyrt, tabletter som inte rengör de fastnar.. säljarna ger inte en bra business för de maskiner
Noll intresse för kundens önskemål, bygger inget förtroende flummiga avtal om vad som ingår säljare har inget mandat att göra kund till mötes
Välj annan kaffe leverantör
The selecta vending machines are nothing but pure scam. The items get stuck almost every time after paying for them. Happened to me many times but this time I’ve requested a refund, let’s see how long it takes or if they actually do refund.
Kul att betala för en snickeras när maskinen inte ens ger nåt alls... Betalade alltså 30 fucking kronor för ingenting
Skulle på en gruppintervju för en tjänst jag sökte som jag missade pga flertal felutskick med fel datum, år och månad. Jag mejlade med rekryteringsansvarig Sara Tamadon Nejad för att bekräfta rätt datum för intervjun där hon skriver 25 maj som är en lördag dessutom (och i ”korrigerat mejl” stod 24 maj. Jag försökte vara tydlig med henne genom att uttrycka ”stämmer det att det är om ca 5 veckor?” då jag blev tillkallad 18 april, varpå hon bekräftar ”Ja du är så välkommen, vi ses”.
All förvirring och misstag från hennes kommunikation ägde rum innan hon skickade ut ännu ett mejl som hamnade i min skräppost (!) med ämnesrubriken ”Gruppintervju 25/4” men 24/4 i mejlet. Som grädden på moset kom jag över det igår 30 april, efter att kika igenom senaste mejlet om att jag inte hade gått vidare som jag fick 25 april. Tänkte jaha ytterligare ett felutskick eftersom jag redan varit i kontakt med Sara som bekräftade maj. ska nämnas att hon även mejlade både tillkallelse till intervjun och att jag inte gick vidare i rekryteringen. Jag mejlar henne för att stämma av och får responsen ”det var förra veckan, oj förlåt ni fick mejl, vi har gått vidare med en annan kandidat”. Stökigaste rekryteringen jag varit med om! Det gjorde mig väldigt upprörd, besviken och ledsen särskilt när jag försökte och hade en tydlig kommunikation med henne. Det var minst sagt en usel och oprofessionell upplevelse. Kan samtidigt känna att om det blev ett sådant intryck redan vid rekryteringsprocessen är det inte rätt eller trygg arbetsplats för mig.
Jag betalde för en snickers i en av deras "vending machine" 30kr slösat för att när jag hade betalat för den så fastnade den
Totalt värdelösa. Tog 10 månader för dem att sluta skicka fakturor för avslutat avtal. De hämtade sina maskiner men fortsatte fakturera. Ingen kommunikation inom företaget, nya personer hela tiden man har kontakt med och de verkar bara kasta ärendet i papperskorgen för nästa gång har de ingen aning om det hela. En person påstod till och med att maskinerna stod kvar här, därför skickade de fakturor. Trots att de hämtat maskinerna för länge sedan. Tydligen så har de en mycket bristfällig dokumentation hos Selecta. Skall ni ha avtal med dem så ha noggrann egen dokumentation, ta video när de installerar och hämtar maskiner. Detta krångel har kostat oss många tusen i bortkastad arbetstid att reda ut. Vi kommer aldrig mera att använda Selecta och är hellre utan kaffe än att ha med dem att göra.
Oseriöst företag som blåser kunder på pengar. Betalar EJ tillbaka inom 24 tim.
Besvarar inte felmeddelande utan struntar totalt i kunderna.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。