Hjemmesiden var veldig lett Ã¥ forstÃ¥, lett Ã¥ manÞvrere og lett Ã¥ finne det man sÞker etter. Vi var ogsÃ¥ i kontakt med kundeservice, og fikk raskt svar og veldig godt svar med god veiledning for Ã¥ lÞse... ãã£ãšèŠã
Jeg kjÞpte tekstil 826701 , fra deres butikk i Drammen . Viste seg at dem ikke hadde nok , men kunne bestille . Bestilte pÃ¥ nett , og viser seg at rillene pÃ¥ dette var vesentlig stÞrre . I tillegg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Godt fornÞyd. Trengte mere av et produkt jeg hadde kjÞpt i butikk tidligere og hadde produktnummer. Eneste var at jeg stusset pÃ¥ at det tok lang tid (nesten en uke) fra posten hadde fÃ¥tt melding o... ãã£ãšèŠã
Dere har det beste utvalget av tekstiler og utstyr. God kvalitet pÃ¥ vareutvalget. Det er derimot krevende at der ikke er en tilsvarende butikk mellom Oslo og Trondheim. Det er stor forskjell Ã¥ se og t... ãã£ãšèŠã
Selfmade Norge AS ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Selfmade® â materialer til deg som vil skape selv
Hos Selfmade® finner du metervarer, symÞnstre, garn og sytilbehÞr i god kvalitet. For deg som vil sy, strikke og skape dine egne plagg og prosjekter. Vi henvender oss både til den erfarne og til deg som er i gang med ditt aller fÞrste prosjekt.
Familieeid virksomhet med erfaring siden 1980
Vi er en familieeid virksomhet med rÞtter tilbake til 1980. Det betyr mange års erfaring med tekstiler og håndverk, og en solid respekt for kvalitet, fagkunnskap og ryddighet i alt vi gjÞr.
8 fysiske butikker og en trygg nettbutikk
Du finner oss både på nett og i våre 8 fysiske butikker. Her kan du oppleve materialene, kjenne kvaliteten og få faglig veiledning ansikt til ansikt. Foretrekker du å handle på nett, kan du gjÞre det trygt og sikkert i vår nettbutikk.
Materialer og veiledning som hjelper deg i mål
Vi selger ikke ferdige produkter. Vi gir deg materialene og kunnskapen du trenger, slik at du kan komme trygt i mål med prosjektet ditt. Sortimentet vårt er nÞye utvalgt med fokus på funksjon, holdbarhet og design som fungerer i hverdagen.
En god handleopplevelse hele veien
Enten du syr klÊr til deg selv, barna dine eller hjemmet ditt, skal det vÊre en god opplevelse å handle hos oss. Derfor jobber vi kontinuerlig med å gjÞre nettbutikken oversiktlig, produktbeskrivelsene tydelige og kundeservicen hjelpsom og tilgjengelig.
Kvalitet, åpenhet og god service
Vi legger vekt på kvalitet, åpenhet og god service. Sortimentet vårt fÞlger tidens uttrykk, men holdningen vår er den samme som alltid. Ryddighet, fagkunnskap og respekt for håndverket.
Har du handlet hos oss?
Da vil vi veldig gjerne hÞre om din opplevelse.
Raskt og enkelt
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Produktene svarte til forventningene ogâŠ
Produktene svarte til forventningene og samsvarte med bildene i nettbutikken. Rask levering.
Rask levering og bra produkt.
Rask levering og forventet kvalitet pÃ¥âŠ
Rask levering og forventet kvalitet pÃ¥ varenððŒððŒ
Varene ble raskt levert
Varene ble raskt levert, det var god pris og varene svarte til mine forventningerð
Rask levering
En meget god opplevelse
Hjemmesiden var veldig lett å forstå, lett å manÞvrere og lett å finne det man sÞker etter. Vi var også i kontakt med kundeservice, og fikk raskt svar og veldig godt svar med god veiledning for å lÞse vår utfordring. Kvalitet på varen vi fikk er veldig bra, og til en veldig god pris. Så dette har bare vÊrt en positiv opplevelse, og kan trygdt anbefale Selfmade til alle som skal handle denne type vare.
Veldig fornÞyd.
Jeg er glad i hÃ¥ndarbeid hele livetâŠ
Jeg er glad i håndarbeid hele livet mitt. Jeg prÞver å finne alt jeg trenger, tilbehÞr og forskjellige materialer, stortsett online pga at det ligger breiere utvalg der ute enn på butikker i nÊrheten. Jeg er fornÞyd med kvalitet og utvalg av varene hos Selfmade onlinebutikk. De har detaljert beskrivelse av produkter, og det er lett å finne alt jeg er på jakt etter. Tusen takk for god service! Jeg abonnerer på deres nyheter på butikken og jeg skal handle hos dere igjen senere
Bra kvalitet og fornuftig pris
Bra kvalitet og fornuftig pris. Og forholfsvis rask levering
Varen var som forventet.
Varen var som forventet.
Bestilte 10 meter stoff til duk, stoffet var helt og fint. Ikke noe å utsette på bestillingen
Rask og grei levering.
Akkurat bestilt vare kom relativt kjaptâŠ
Akkurat bestilt vare kom relativt kjapt og greit. Tommel opp ð
Ubrukelig
KjÞpte tekstil som hadde riller, og kjÞpte det dem hadde i butikken i Drammen. De hadde ikke nok , men de/jeg kunne bare bestille resten . SÃ¥ jeg gjÞr jo det daâŠ
Så endelig etter lang levering , så får jeg 7m med tekstil. Eller det som skulle vÊre 7m. Viser seg at det nesten er 40cm for kort , og i tillegg så er det forskjellig str på rillene - til tross for samme artikkelnr.
PrÞver Ã¥ fÃ¥ kontakt med kundeservice, men gÃ¥r verken an Ã¥ ringe eller sende mailâŠ
Var i tillegg pÃ¥ oppdrag med deadline 1.mai, sÃ¥ da mÃ¥tte jeg bare bruke det - og heller tape penger . SÃ¥ takk til dere ððœ
Så her har dere klagen , fra en misfornÞyd kunde . Skrev btw en anmeldelse tidligere og , men den har tydeligvis blitt slettet.
Anbefaler ALLE om å kjÞpe fra samme rull , og ikke stol på «bestillinger».

Selfmade Norge AS ããã®åç
Godt fornÞyd.
Godt fornÞyd.
Eneste var at jeg stusset på at det tok lang tid (nesten en uke) fra posten hadde fått melding om sending til den ble registrert som mottatt. En telefon til kundeservice ga svar på det. Produktene blir sendt fra Danmark. To dager senere kunne pakken hentes på Þnsket sted og jeg slapp å bruke en dag på å kjÞre til nÊrmeste butikk med aktuell vare.
Frakten på pakken var mye rimeligere enn frakt av meg frem og tilbake til butikk.
Bra kvalitet på alt jeg har bestilt.
Jeg kjÞpte tekstil 826701
Jeg kjÞpte tekstil 826701 , fra deres butikk i Drammen . Viste seg at dem ikke hadde nok , men kunne bestille . Bestilte på nett , og viser seg at rillene på dette var vesentlig stÞrre . I tillegg bestilte jeg 7m , men fikk over 30cm mindre .
PrÞver å kontakte pr telefon , men kommer ingen vei. Sender mail, men det er ugyldig e-post .

Selfmade Norge AS ããã®åç