レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik ervaar Sellerly heel toegankelijk. Makkelijk. Zowel het platform als persoonlijk contact. Mooie makkelijke tools in gebruik. Nu maandje verder. Het zal verder blijken wat het gaat doen.

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Sellerly is de alles-in-1 tool voor meer groei op bol. Verstuur reviewverzoeken, schrijf betere content, stijg in de zoekresultaten en automatiseer je btw-facturen.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Vond het een goed programma tot dat ik

Vond het een goed programma tot dat ik het content dashboard ging gebruiken om mijn titel en beschrijvingen te optimaliseren zodat mijn producten beter presenteren in bol. Het resultaat na 3 weken? Alles is 50% gedaald!!!!!!!! Ik baal echt enorm, enorm veel spijt dat ik de content dashboard heb gebruikt.

2025幎11月1日
Sellerly ロゎ

Sellerly からの回答

Hi Simone, bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Dat je een daling hebt gezien na het wijzigen van je content is natuurlijk vervelend, dat begrijpen we helemaal.

Met het Content Dashboard kun je in één oogopslag zien hoe sterk je bol-content is, en kun je onze gerichte actiepunten volgen om op de lange termijn beter te scoren in de zoekresultaten. Een tijdelijke daling kan helaas voorkomen wanneer je bijvoorbeeld nieuwe hoofdzoekwoorden kiest voor je titel.

Je mag ons altijd een e-mail sturen of Whatsappen via de contact-knop in je dashboard, dan kijken we dit graag samen met je na.

5぀星のうち5の評䟡

De perfecte tool voor analyse en groei op bol

Uitstekende tool voor bol verkopers om snel op te schalen. Vooral hun content functies hebben mij geholpen om te kijken waar kansen liggen voor mijn producten. Ook erg onder de indruk van hun vernieuwde prijsoptimalisatie functie, waarmee je automatisch al je prijzen kunt analyseren en direct je netto winst kunt verhogen.

5 sterren voor mij en een aanrader voor elke bol winkel..

2025幎6月19日

Erg goede ervaring met Sellerly

Erg goede ervaring met Sellerly. Heeft ons erg geholpen om hoger in Bol.com te komen met hun AI functionaliteiten, en daarnaast zijn onze reviews flink gestegen. Support vanuit team is ook altijd vriendelijk en snel! Zeker een aanrader voor elke Bol ondernemer!

2025幎5月24日

Duidelijk resultaat

Vriendelijke gasten met kennis van BOL. De tool doet wat ‘ie moet doen tegen een scherpe prijs. Ik raad het zeker aan. Wij zijn al 2 jaar verkoper met consistent ongeveer 3000 bestellingen per maand, door Sellerly zien we dit nu langzaam maar zeker stijgen.

2025幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

Blijven je stalken met mails

Blijven je stalken met mails. Ook al reageer je niet. Erg vervelend.

Puur daarom een slechte ervaring

2025幎5月7日
Sellerly ロゎ

Sellerly からの回答

Hoi Rene,

Bedankt voor je review - stalken is natuurlijk niet de bedoeling! We nemen soms contact op met mede-ondernemers of verkopers als we denken dat er écht een kans is om meer te groeien met behulp van de juiste tools, of als een bestaande gebruiker iemand bij ons aanbeveelt. Jammer dat je dit als irritant hebt ervaren, ik geef het door aan mijn collega’s.

Hoe dan ook: veel succes gewenst op Bol, en wie weet kruisen onze paden zich nog eens op een leukere manier :)

Groet,
Sellerly team

Kunnen niet zonder!

We werken al een tijdje samen met Sellerly.nl en zijn erg tevreden. Hun tools en inzichten helpen ons om onze producten beter te positioneren op Bol.com. Vooral het schrijven van productbeschrijvingen en review analyses maken het verschil. Het team is goed bereikbaar en denkt echt mee met onze specifieke situatie. Voor iedereen die serieus werk wil maken van verkopen op Bol.com, is Sellerly zeker een aanrader.

2025幎1月28日
5぀星のうち5の評䟡

Wat ik fijn vond is dat er op een laagdrempelig niveau tegen een goede prijs een goed product wordt geïmplementeerd.

Wat ik fijn vond is dat er op laagdrempelig niveau contact was. Er werd tijd genomen om me zo snel mogelijk op gang te krijgen en er werd moeite gedaan voor de aangedragen casussen waar ik in het begin tegenaan liep. Uiteindelijk kies je het product op basis hoe het aan je verkocht wordt, in mijn geval: tot 15 reviews meer per maand. Ik kan zeggen dat binnen 10 dagen met 5 of 6 reviews erbij dit zeker niet gelogen is. Hopelijk blijft deze lijn zich doorzetten nu ik een abonnement heb afgesloten.
De extra toevoeging voor het aanleveren van facturen is ook handig en mag zeker vermeld worden aan de voorkant bij de verkoop van het product, is namelijk een echte toevoeging. Ook de mails als je een review binnen hebt is een fijne toevoeging.

2024幎12月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス