レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Idag fick jag min Original Mckenzie neck roll levererat till Sverige. Varan var exakt som pÃ¥ bilden. Jag skrev flera gÃ¥nger till kundservice frÃ¥n Sverige och fick svar omedelbart pÃ¥ alla mina frÃ¥gor.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en Servoprax drikkekop med tud, fordi jeg pÃ¥ grund af Parkinson har svÊrt ved at drikke af en almindelig kop. Men lÃ¥get sidder ikke ordentligt fast i koppen, sÃ¥ det falder af nÃ¥r man hÊlder... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte nogle sko hos Seniorsalg, og satte stor pris pÃ¥ at skoenes bredde var beskrevet pÃ¥ hjemmesiden. Pakken ankom til min lokale pakkeshop dagen efter, at jeg havde bestilt. Jeg returnerede no... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde kÞbt et par sko der var for store, de blev hurtig byttet til et nr. mindre, som sÃ¥ blev for smalle. Der var ingen problemer med returnering, selv om tiden var overskreden. Det er jeg meg... もっず芋る

䌁業情報

1. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til SeniorSalg.dkŽs netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjÊlpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtÞj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

155件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg kÞbte en Servoprax drikkekop med

Jeg kÞbte en Servoprax drikkekop med tud, fordi jeg på grund af Parkinson har svÊrt ved at drikke af en almindelig kop. Men låget sidder ikke ordentligt fast i koppen, så det falder af når man hÊlder koppen for at drikke. "TAK" for vådt tÞj og optÞrring på gulvet. Håber at den bliver taget ud af jeres sortiment.

2026幎3月3日

Hej Niels
Da vi har en del drikkekopper med tud er det svÊrt for mig at vide hvilket produkt der helt konkret er tale om.
Hvis der er fejl og produktet ikke lever op til forventningerne ombytter vi eller giver pengene tilbage.
Håber du vil vende tilbage med dit ordrenummer så jeg kan rette op på din dårlige oplevelse.
Ser frem til at modtage info på kontakt@Seniorsalg.dk

Flot

Den vare kom meget hurtigt Det gÞre mig meget glad

2026幎3月12日

Seniorsalg からの回答

Mange tak for din dejlige svar:-)
Det gÞr os glad når vi bliver påskÞnner vores arbejde. Rigtig god weekend

Virkelig fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, SÞde, Empatisk og venlige😊
Det er fÞrste gang jeg har kÞbt fra dem. Jeg vil klart kÞbe noget hos dem igen.
Jeg modtog desvÊrre en pakke som havde fået en voldsom tur og kassen var revet op i siden så en af mine varer var faldet ud.
Jeg kontaktede dem og sendte billeder, jeg fik hurtig venlig svar hvor de beklagede, De ville straks sende den manglede varer
Jeg fik et efterfÞlgende problem, som i princippet var mit helt eget problem, det var jeg meget bevist om, De var ikke forpligtet til at hjÊlpe mig , Mende var dÞde og fandt en lÞsning😍 TAK IGEN !
Hele vejen igennem har de vÊret fantastiske
Jeg kan kun anbefale dem, Det er dejligt man kan mÊrke det er mennesker der sidder og svare ens mail og ikke en chariot eller lign
Det er noget af den bedste kundeservice jeg har fået❀
Tak igen
Rikke

2026幎2月28日

Hej Rikke
Tak for den sÞde og positive anmeldes.
Det er fantastik at lÊse en mandag:-)
Vi gÞr vores bedste for vores kunder og dejligt at du bruger tid på tilbagemelding og roser vores arbejdsgang.
Mange tak for det.
Hanne

Superfin betjening da jeg havde kÞbt en

Superfin betjening da jeg havde kÞbt en forkert vare. Hurtig levering og genlevering samt ikke mindst forskellen i belÞb sat ind på min konto, ligeledes ret hurtigt.

2026幎2月9日

Seniorsalg からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Dejlig at hÞre, at både levering, genlevering og tilbagebetalingen fungede som det skulle. Det betyder meget for os, at du lÊgger mÊrke til vores service fungere hele vejen igennem. TAK for du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sÊtter vi stor pris på. Rigtig god dag

Man kan ikke sende retur :( DÃ¥rlig

Man kan ikke sende retur :( DÃ¥rlig firmapolitik Kan ikke anbefale at handler der
PrÞvede at sende retur men der er ikke retur på den vare her. Den naturligvis prÞvet i hjemmet og derfor ingen returmulighed i dette firma. Send den blot retur til mig ugens kan GLS få glÊde af turen og jeg kan gÞre en person glad som har behov og som har den fornÞdne plads. Igen meget vanskelig at få retur aftaler med dette firma

2026幎1月26日

Hej Sven
Iflg tidligere mail korrespondance, hvor vi har informeret dig om, at vi ikke tager brugte vare retur. I din mail har du har skrevet at du hart brugt varen. Vi vil gerne tilbyde at modtage varen, for vudering af varens stand og returnere varesvÊrdi jvf. Handelsbetingelserne.

I skriver Butler off strÞmpeaftager Let

I skriver Butler off strÞmpeaftager Let at bruge uden kraftanstrengelser. Medi easy off hjÊlper dig med at tage dine kompressionsstrÞmper, skÃ¥nende og uden akavede stillinger og bevÊgelser. MED DET PASSER IKKE JEG KAN IKKE TAGE MINE KOMPRESSIONS STRØMPER AF MED DEN DET ER FLASK BESKRIVELSE AF VAREN VI HAR PRØVET FLERER GANGE MEN DEN KAN IKKE GØRER DET og sÃ¥ vil de have at jeg skal betale for retur fragt nÃ¥ de skriver om varer ikke passer

2026幎1月26日

Hej Ulrik
Beklager du ikke kan bruge den kÞbte vare.
Du er velkommen til at sende strÞmpeaftageren retur, som jeg har skrevet til dig og få dine penge.
Du kan benyttet returlabelsen der er vedlagt i pakken uden beregning.
Hanne

Hurtig levering men nåede ikke pga

Hurtig levering men nåede ikke pga ferie at hente pakken. Seniorsalg sender igen uden ekstra udgift for mig. Fantastisk service.

2026幎1月15日

Hej Anne Mette
Tusin tak for din fine anmeldelse😊
Vi er glad for at hÞre, at du oplever hurtig levering - og selvfÞlgelig endnu gladere for, at vi kunne hjÊlpe ved at gensende pakken uden ekstra omkostninger.
Hos Seniorsalg gÞr vi vores bedste for, at vores kunder får en god og tryg oplevelse.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sÊtter vi stor pris på.
Hanne

Super service. Der er intet at sÊtte en finger på

2026幎1月7日

Seniorsalg からの回答

Tak for dit svar. Dejlig med ros i det nye år.
Godt nytår til dig:-)

Hurtig behandling af ordre og

Hurtig behandling af ordre og forsendelse af bestilte skridttÊller . Der var også retur labels med trods det lille belÞb skridttÊller kostede.
Vh Per christensen

2025幎12月30日

Seniorsalg からの回答

TAK for din bestilling og din tilbagemelding. Godt nytår
Hanne

Paid extra to deliver to home

Paid extra to deliver to home. No notification until it is delivered to parcel shop. I cant get to parcel shop - thats why i paid extra for home delivery. No idea is product is any good as i havent received it.

2025幎12月16日

Hi Michael
Sorry that you had a bad experience with our partner.
You are welcome to contact customer service and we will be happy to resend the package to you.
Merry Christmas/Hanne

Hurtig levering. God kundeservice. Svarer hurtigt på mail

2025幎12月11日

Seniorsalg からの回答

Tak for din sÞde tilbagemelding. Rigtig glÊdelig jul og godt nytår.

Et TEMU-produkt.

Har kÞbt stÞttestrÞmper uden fod, jeg er 162 cm hÞj og IKKE store ben, men strÞmpen kan på ingen måde sidde som afbildet. Tror det er et TEMU-produkt.
Bliver returneret i morgen.

2025幎11月12日

Hej Tove
Vi har mange strÞmper til forskellige formål. Hvilket produkt er der tale om og har du evt et ordrenummer?
Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice hvor vi kan vejlede.
Beklager du har haft en dårlig oplevelse.

Fel storlek

BestÀllde en gymboll 65 cm i diameter. Fick ett bekrÀftelsemail om att de skulle skicka en gymboll 75 cm i diameter. Påpekade att det verkade vara fel storlek. De bedyrade att den var 65 cm. Fick hem en boll i storlek 75 cm, vilket bekrÀftades av att det stod 75 cm på förpackningen och på bollen och att den uppmÀttes till 75 cm. Företaget hÀvdade att trots detta var den 65 cm i diameter.

2025幎9月1日

Hej Linda
Vi undskylder fejlen og beklager vi har leveret den forkerte boldt. Du er velkommen til at sende bolden retur og vi sender gerne den boldt med den rigtige diameter.
Hanne

Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, at få en varer sendt til det rigtige postnummer.
Skrev til dem, og fik straks svar med et telefon nr. Jeg kunne bare ringe, så skulle de nok hjÊlpe mig.

2025幎9月24日

Hej Marianne
Tak for du skriver om din positive oplevelse af vores kundeservice.
Rigtig god weekend
Hanne

Defekt vare ombyttet uden besvÊr 😀

Jeg havde kÞbt en cremepåsmÞrer til ryggen, som det lykkedes mig, at tabe på gulvet. Stangen knÊkkede. Så skrev jeg en mail til kundeservice, som straks sendte mig en ny uden beregning.

2025幎9月15日

Hej Knud
Tak for din dejlige tilbagemelding og rosende ord.
God dag til dig

Venlig, imÞdekommende og professionel

Venlig, imÞdekommende og professionel service, af én af deres medarbejder, Hanne GrÞn i Seniorsalg.
Jeg kan kun anbefale Seniorsalg, hvis man har reklamation af kÞb af New Feet sandaler.

2025幎9月10日

Hej Hanne
Tak for din tilbagemelding. Dejlig når tingene lykkes og spiller sammen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。