Easy to use but deletion problem
Senja let me upload my testimonials to my website very easily. However, I sometimes find my reviews just disappear, and it is a pain to get them back. They really need to fix this.
We used Senja for our business and got almost banned from Trustpilot for illegal scraping. Trustpilot is NOT allowing you to use senja, so this tool is in fact worthless for us. Their support didn't react and take action.
Signed up for a webinar one month ago to learn about their platform. They've already rescheduled it twice with only a few hours noticed, and each time they move it 3 weeks later.. And their customer support always take 10+ days to answer simple questions. They market that they offer amazing fast customer service but our experience so far has been far from that.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã