ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met Senja Reizen ontdek je de mooiste bestemmingen in het noorden. Bij Senja draait alles om een persoonlijke benadering. De reisspecialisten kennen alle uithoeken van de bestemmingen, mede omdat ze er zelf zijn geweest. Alle reizen zijn naar wens aan te passen, waardoor je een reis maakt die écht bij je past.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Senja denkt mee
Voor onze eerste kennismaking met Noorwegen hebben wij een (voorbeeld)rondreis van Senja uitgekozen. Senja is flexibel: we wilden een paar dingen anders; dat kon gemakkelijk en Senja heeft daarbij fijn meegedacht.
De reis beantwoordde helemaal aan onze verwachtingen. We hebben verschillende landschappen gezien van dit prachtige land en hadden telkens een rustdag tussendoor zodat we de omgeving verder konden verkennen. De begeleiding vanuit Senja was prettig en goed.
Prachtige reis naar Groenland
Wij hebben een prachtige reis gehad naar Groenland, vertrek eind juni 2026. De afwisseling in het totaalpakket en de hotels waren fantastisch. De hulp van Senja Reizen bij het plannen van deze bijzondere reis was zeer waardevol. Ze waren vriendelijk en behulpzaam.

Senja Reizen ããã®åç
Goed advies en verstand van zaken
We zijn net terug van een geweldige reis naar de Faeröer eilanden die we via Senja hadden geboekt. We wilden graag wat aanpassingen aan de standaard fly-drive en zijn daarin heel goed geadviseerd en geholpen door Nicolien. Ook waren we heel blij met de paklijst die we van tevoren kregen. Je kunt aan alles merken dat ze verstand hebben van de bestemmingen die ze verkopen.

Senja Reizen ããã®åç
onze droom reis werd werkelijkheid
Onze wens was na 45 jaar nog eens een rondreis te maken door Noorwegen en kwamen uit bij Senja reizen.
Na enkele keren overleg kwamen ze met een voorstel, waar wij tevreden mee waren. Senja reizen heeft deze verwachting meer dan waar gemaakt zowel voor aanvang van de reis met goede tips en mogelijke bezienswaardigheden, als tijdens de reis met prachtige locaties waar we overnachten. Ook de reserveringen van de activiteiten waren allemaal keurig geregeld.
Hartelijk dank van Henriëtte en Eric

Vertrouwd uit handen geven
Van voor vertrek tot thuiskomst het gevoel gehad dat we het met vertrouwen uit handen hebben kunnen geven!
We hebben genoten van het prachtige Noorwegen! Senja reizen heeft goed geluisterd naar onze wensen en daar wat mee gedaan! âïž
Als we weer die kant opgaan (en dat gaan we zeker proberen) dan denken we allereerst aan Senja!

Reis naar Fins Lapland
Reis naar Fins Lapland.
De locatie was top, de activiteiten geweldig!
We hadden veel geluk met het weer, daar kon Senja niets aan doen, maar voor de activiteiten kwam het goed uit. Het Noorderlicht hebben we meerdere malen kunnen zien.

Reis naar Zweeds Lapland
We hebben een 8-daagse reis naar Jockfall gemaakt in de laatste week van december 2025. Via Senja hadden we een vaste contactpersoon. Voor de reis konden we met allerlei vragen bij haar terecht. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was een kleinschalig verblijf in een afgelegen dorp. Alles was goed geregeld. Leuke excursies, een mooi chalet, goed eten en vriendelijke mensen. De kinderen (6 en 8 jaar) wilden niet meer naar huis. Voor herhaling vatbaar!

Senja Reizen ããã®åç
Superfijn bedrijf om je reis mee te maken!
De communicatie is heel helder. Senja Reizen denkt heel erg mee in wat jouw wensen zijn en hoe zij die kunnen verwerken in de trip. Er wordt tijdig afgestemd en het is duidelijk wat er van je wordt verwacht. De reisinformatie is compleet en overzichtelijk, het maakte ons reis precies zoals wij hem wilden!

Senja Reizen ããã®åç
Dank voor de snelle aanpassingen
Mooie reis naar Groenland gemaakt via Senja Reizen. Senja, maar ook de/hun lokale reisorganisatie Greenland Travel, hebben hun extra waarde laten zien toen de vlucht terug gecancelled werd en we twee dagen langer in Groenland moesten blijven. Deze aanpassing werd perfect door zowel Senja als Greenland Travel geregeld, zodat ik zelf verder niks hoefde te regelen.

Senja heeft hulpvaardige medewerkers
Mooie reis naar de verschillende Faeröer eilanden. Je krijg een goed verzorgt informatiepakket met de nodige tips.
Naar Suduraoy ga je per veerboot, voor mij één van de mooiste eilanden.
De Eilanden die je ook per zeetunnel kan bereikbaar is een bijzondere ervaring zeker als er een rotonde is.
Sinds december 2023 is Sandoy ook via een zeetunnel bereikbaar. Misschien een iets minder interessant eiland, maar zeker de moeite waard om te bekijken.
Hulpvaardige medewerkers, die inderdaad hulp bieden bij vragen of zelfs voor jou de vraag uitzetten. In mijn geval was dit vanwege een geannuleerde overtocht (die je zelf moest regelen bij de veerdienst) waarbij niks was aangegeven.
Later bleek dat er je opnieuw moest boeken.
Voor je op vakantie ga kreeg ik nog een leuke vakantiegroet en bij terugkomst vragen ze naar je ervaring.

Rondreis door Zuid-Noorwegen via Senja
Wij hebben via Senja de rondreis door (indrukwekkend) Zuid-Noorwegen gemaakt. Alles was goed geregeld door Senja. Verder was het fijn dat Senja tijdens het selecteren en boeken van de reis zeer prettig per telefoon en email communiceerde met ons.
De reis was daarnaast ook nog eens onvergetelijk mooi!

Geweldige reis naar Zuid-Noorwegen
Geweldige reis naar Zuid-Noorwegen gemaakt en helemaal op maat samen gesteld met Senja. Er wordt heel goed geluisterd en gekeken naar de wensen/mogelijkheden van de klant. Het contact was snel en persoonlijk. Van kleurrijke kustplaatsjes tot bergen, fjorden en watervallen; van al het moois dat Zuid-Noorwegen te bieden heeft nu wat meegekregen!

Senja Reizen ããã®åç
Prachtige reis met rolstoel door IJsland
Vanaf het eerste contact tot de puntjes op de i heeft Senja met ons mee gedacht. De communicatie is open, eerlijk en duidelijk. De vraag over rolstoel toegankelijkheid schrok ze niet af en ze dachten op nog meer vlakken met ons mee. Overal hadden we aangepaste kamers en op voorhand was bekend dat niet alle bezienswaardigheden rolstoel toegankelijk waren, maar ook waarom dit niet altijd het geval was.
Het ontvangen van al je gegevens op 1 pagina die ook offline te gebruiken is, vonden wij fantastisch. Met 1 druk op de knop wist je waar je hotel stond of waar de bezienswaardigheden waren.
Een volgende Scandinavische reis zullen wij zeker weer via Senja boeken.

Prachtige rondreis West-Groenland
We hadden in eerste instantie zelf gekeken om een rondreis te plannen naar West-Groenland, maar nadat we dit vergeleken met de door Senja reizen aangeboden reis hebben meteen besloten om het met deze reis organisatie te boeken. Het was redelijk kort dag, maar alles werd perfect geregeld. Het goede van de reis indeling is ook dat het opbouwd, qua hoogtepunten. In het verleden geboekt bij Askja reizen, wat nu een onderdeel is van Senja reizen en ook toen was alles perfect geregeld naar Spitsbergen.

Senja Reizen ããã®åç
We hebben een supermooie reis gemaaktâŠ
We hebben een supermooie reis gemaakt met het gezin via Senja Reizen. Alles was goed geregeld: mooie accommodaties, leuke activiteiten en een prachtige boottocht langs de Hurtigruten. Waar nodig ook tijd voor eigen invulling zoals hikes. De natuur was adembenemend en de hele reis verliep soepel. Echt een aanrader!

Senja Reizen ããã®åç
Mooie reis en goede support vanuitâŠ
Mooie reis en goede support vanuit Senja. Bij vragen reageren ze snel.

Senja Reizen ããã®åç
Erg mooie hikes gemaakt op de Faeroër.
We hebben een erg mooie reis op de Faeroër eilanden gemaakt met hulp van Senja Reizen. De vluchten, autohuur en de verschillende accomodaties waren perfect geregeld, waardoor wij tijd hadden om ons te concentreren op de lange en mooie hikes die we wilden maken. Hiervoor was namelijk af en toe wel wat organisatie nodig, omdat de hike routes op de Faeroër meestal enkelzijdig zijn en we niet van op en neer lopen houden.

Geweldig geregelde reis naar Noorwegen
Wat een geweldige reis hebben we gehad in Zuid-Noorwegen en dit alles te danken aan Senja reizen.
We wilden een reis naar Noorwegen maken, maar wisten eigenlijk niet zo goed waar te beginnen. En heel veel tijd hadden we niet meer om iets te boeken, aangezien het maar enkele weken zou duren voordat de vakantie daar was.
Daarom contact opgenomen met Senja reizen en zij gaven aan om een omschrijving te geven wat we wilden gaan ervaren tijdens de vakantie.
En binnen enkele dagen, kregen we een geweldig voorstel, waar wij normaal een maand mee bezig zijn om te organiseren !!
En na het voorstel, wilden we nog een kleine wijziging doorvoeren. Dit was geen enkel probleem en de volgende dag alweer geregeld.
Ik zou zeggen, vooral voor de mensen die naar het betreffende vakantieland nog nooit eerder geweest zijn, maak gebruik van deze organisatie! Scheelt een hele hoop stress en je krijgt een geweldig voorstel van wat jij wilt bezichtigen en doen !!
Senja reizen, bedankt !!!

Senja Reizen ããã®åç
Geweldige reis naar de Faroër eilanden
Wij hebben een prachtige reis naar de Faroër eilanden gemaakt. Perfect georganiseerd door Senja Reizen, de communicatie verliep heel goed, vlot en denken mee over onze wensen. De autohuur en de vlucht waren goed geregeld en het boothuis waar we logeerde was geweldig. Iedereen die van natuur, rust, vogels en magische landschappen houdt, raden wij de Faroër eilanden zeker aan en ook Senja reizen. Nogmaals dank voor de goede service.

Senja Reizen ããã®åç
Faroer eilanden, zeker de moeite waard
Wij hebben een heerlijke korte vakantie gehad naar de Faroer eilanden. Alles was uitstekend verzorgd: van de autohuur tot de comfortabele hotels. De reis verliep vlekkeloos en we hebben alle eilanden kunnen bezoeken. We genoten van adembenemende wandelingen, indrukwekkende boottochten en de overweldigend mooie natuur. Ook het zuidelijke eiland is absoluut de moeite waard. Een unieke bestemming die we iedereen aanraden â met dank aan de perfecte organisatie van Senja Reizen!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã